78

айде бе

преди 2 години

Една камара посредници изтръпнаха - няма да вземат големите предвидени комисионни.Държавата произвежда - след това са над 30 посредници, които вдигат цените - след това сме ние - будалите.

77

Анонимен

преди 2 години

Сега да видим,какКВЕР,умишлено определя цената с четири числа след десетичната запетая и се отчита не най-малката мерна единица,ват а на киловат потреблението.Така пак се закръглява към по голямото число.Защо КВЕР- не определя за цена цяло число за ват или киловат а с десетична запетая.За да може ЕРП-то да закръглява към по голямото число и да краде безнаказано за да облажава и политически назначените в Регулатора.Тази паразитна структура трябва да се ликвидира при положение че има е-борса.

76

Мдаа

преди 2 години

Кирчо не го мислете кеша с много нули му е сигурен като ни задьлжи да се бодем с отровите , ние да му мислим студа и глада вече започнаха

75

В.Узунов

преди 2 години

ЕРПта, МРПта, хаос имало. Ам кат фалират да фалират. Е бобото имаше една рския-аковица. От нейа който пиеше все са наакваше. Е,ама свърши. Така,че няма нищо вечно.

74

Анонимен

преди 2 години

Нищо не разбрах,кой печели,кой губи,кой прибира разликата и кой определя това.Може ли по-ясно обяснение на този нов пазар

73

Анонимен

преди 2 години

Жан Виденов не даде българската газопреносна система на руските и започнаха проблемите.

72

Анонимен

преди 2 години

Кирчо има ли роднини дето живеят на село ..... а изобщо роднини в България дето ще му студуват и без ток бъдат

71

До 72

преди 2 години

И кой ги купи та сега пак се реве? Не съм аз. Ако ги продадете на мен, няма да рева. Купувам ерп за един долар. кеш.

70

Krom

преди 2 години

Колапс, я! От къде за нов Майнбах? Я да започнат да купуват от шикозния микс дето ние го плащаме "износителите" а не от Козлодуйския! И ще утихне "колапса" поради липса на желаещи за износители. А колкото до "инвестиционните" програми, то пък едни "инвестиции"!? Особено във ВИК! Сигурно половината вода изтича по Факултето и Столипиново. Тея с енергото не са по назад! И ликвидната "криза" - е ще карате тая година с половин бонуси за Коледа. Някак ще оцелеете.

69

Анонимен

преди 2 години

От харвард идва - ваксини носи вместо токЩо е то

68

морски

преди 2 години

Той Ж.Виденов го изпързаляха, но Луканов го пратиха на Оня свят.

67

Анонимен

преди 2 години

Като не можете да извършвате услуга при тези условия, тогава си обирайте крушите от България и да откриваме процедура за следващите.

66

3000лв/$

преди 2 години

До Анонимен 69 Кой му е виновен, че го изпързаляха? Румен Гечев го изпързаля. А сега Румен Гечев пак е в управлението.

65

Анонимен

преди 2 години

От Харвард идва свещи носи.

64

Истукан

преди 2 години

Нека да фалират и всеки сам да си произвежда ток с генератор.

63

БСП

преди 2 години

Не искаме ток! Спрете и водата!! Важното е ГЕРБ да са вън от властта!!

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 Е те ЧЕЗ не го ли направиха вече? Продадоха и ТЕѝ Варна и ЕРПто и напуснаха територията. Ти не знаеше ли?

61

мда

преди 2 години

Алчните доставчици плашат със спиране на тока. Национализация на енергетиката ще вкара милиарди в държавата, а сега отиват в частни корпорации.

60

До 56

преди 2 години

На сметки си прав, обаче едва ли си управлявал и селски водоизточник! Нещата са много по сложни и са свързани с горива, резервни части, ремонти, и хора! И всяка стотинка на Ел енергията се отразява драматично върху крайната цена не само на водата, а на клечка кибрит дори! Ако смяташ че си прав, има конкурси за в и к директори! Яви се! Успех!

59

Анонимен

преди 2 години

Жан Виденов живее в панелка и го изпързаляха човека