91

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 93 Само забрави да кажеш, че при СОЦа имаше режимче 2 на 2.

90

Гошо

преди 7 месеца

Ще гасим тока на коледната елха в центъра на София.

89

Сомалия

преди 7 месеца

До -94 а представяш ли си ако искарат година какво ще е

88

Анонимен

преди 7 месеца

До NoWay В стрелбище на Нишава копаят яко и пара се вдига. Няма да ти дойде скоро парното. Ама за Коледа може. междувпрочем топлофикация е държавна нали?

87

Ямболски цървул

преди 7 месеца

По-вероятно е да стане колапс на ЕРП и ЕСО! СТИГА С ИЗВИВАНЕТО НА РЪЦЕТЕ! И ДОЛУ ЗЕЛЕНИЯТ ДИСКРИМИНАТ! Освен,че има ДОСТА ТРЕВОПАСНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НИ,ИМА И МНОГО НОРМАЛНИ!

86

NoWay

преди 7 месеца

При Топлофикация колапсът явно вече е започнал, тъй като от 11 часа днес парно няма - уж авария... А иначе искат 30 процента увеличение и за какво - че стоим на студено, че не си подменят инсталациите от преди 40 години? Пълни мошеници и наглеци

85

Анонимен

преди 7 месеца

Никакъв колапс не може да настъпи!Електроенергията се продава както горивата по бензиностанциите! Търговеца на горива гони голямата печалба! Търговеца на електроенергия гони същите цели! В търговията търговците по някога търпят и " загуби" нали?-:) Еми това ще се получи в момента с търговците на електроенергия! Ще спомена само че през соца,търговци на електроенергия НЯМАШЕ! Киловат часа струваше 5 Ст и ТОЧКА!-:)))

84

Анонимен

преди 7 месеца

Сега да видим,какКЕВЕР,умишлено определя цената с четири числа след десетичната запетая и се отчита не най-малката мерна единица,ват а на киловат потреблението.Така пак се закръглява към по голямото число.Защо КЕВЕР- не определя за цена цяло число за ват или киловат а с десетична запетая.За да може ЕРП-то да закръглява към по голямото число и да краде безнаказано за да облажава и политически назначените в Регулатора.Тази паразитна структура трябва да се ликвидира при положение че има е-борса.

83

айде бе

преди 7 месеца

Една камара посредници изтръпнаха - няма да вземат големите предвидени комисионни.Държавата произвежда - след това са над 30 посредници, които вдигат цените - след това сме ние - будалите.

82

Анонимен

преди 7 месеца

Сега да видим,какКВЕР,умишлено определя цената с четири числа след десетичната запетая и се отчита не най-малката мерна единица,ват а на киловат потреблението.Така пак се закръглява към по голямото число.Защо КВЕР- не определя за цена цяло число за ват или киловат а с десетична запетая.За да може ЕРП-то да закръглява към по голямото число и да краде безнаказано за да облажава и политически назначените в Регулатора.Тази паразитна структура трябва да се ликвидира при положение че има е-борса.

81

Мдаа

преди 7 месеца

Кирчо не го мислете кеша с много нули му е сигурен като ни задьлжи да се бодем с отровите , ние да му мислим студа и глада вече започнаха

80

В.Узунов

преди 7 месеца

ЕРПта, МРПта, хаос имало. Ам кат фалират да фалират. Е бобото имаше една рския-аковица. От нейа който пиеше все са наакваше. Е,ама свърши. Така,че няма нищо вечно.

79

Анонимен

преди 7 месеца

козлодуй са го платили баба ми и дядоми той е мой - а да не продават евтиния ток на някакви си търгавци а нас да ни жулят с тока от американските централи дето е 5 пъти по скъп- това било демокрация - демек ограбване

78

Анонимен

преди 7 месеца

Нищо не разбрах,кой печели,кой губи,кой прибира разликата и кой определя това.Може ли по-ясно обяснение на този нов пазар

77

Анонимен

преди 7 месеца

Жан Виденов не даде българската газопреносна система на руските и започнаха проблемите.

76

Анонимен

преди 7 месеца

Кирчо има ли роднини дето живеят на село ..... а изобщо роднини в България дето ще му студуват и без ток бъдат

75

До 72

преди 7 месеца

И кой ги купи та сега пак се реве? Не съм аз. Ако ги продадете на мен, няма да рева. Купувам ерп за един долар. кеш.

74

Krom

преди 7 месеца

Колапс, я! От къде за нов Майнбах? Я да започнат да купуват от шикозния микс дето ние го плащаме "износителите" а не от Козлодуйския! И ще утихне "колапса" поради липса на желаещи за износители. А колкото до "инвестиционните" програми, то пък едни "инвестиции"!? Особено във ВИК! Сигурно половината вода изтича по Факултето и Столипиново. Тея с енергото не са по назад! И ликвидната "криза" - е ще карате тая година с половин бонуси за Коледа. Някак ще оцелеете.

73

Анонимен

преди 7 месеца

От харвард идва - ваксини носи вместо токЩо е то

72

морски

преди 7 месеца

Той Ж.Виденов го изпързаляха, но Луканов го пратиха на Оня свят.