87

Анонимен

преди 9 месеца

До NoWay В стрелбище на Нишава копаят яко и пара се вдига. Няма да ти дойде скоро парното. Ама за Коледа може. междувпрочем топлофикация е държавна нали?

86

Ямболски цървул

преди 9 месеца

По-вероятно е да стане колапс на ЕРП и ЕСО! СТИГА С ИЗВИВАНЕТО НА РЪЦЕТЕ! И ДОЛУ ЗЕЛЕНИЯТ ДИСКРИМИНАТ! Освен,че има ДОСТА ТРЕВОПАСНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НИ,ИМА И МНОГО НОРМАЛНИ!

85

NoWay

преди 9 месеца

При Топлофикация колапсът явно вече е започнал, тъй като от 11 часа днес парно няма - уж авария... А иначе искат 30 процента увеличение и за какво - че стоим на студено, че не си подменят инсталациите от преди 40 години? Пълни мошеници и наглеци

84

Анонимен

преди 9 месеца

Никакъв колапс не може да настъпи!Електроенергията се продава както горивата по бензиностанциите! Търговеца на горива гони голямата печалба! Търговеца на електроенергия гони същите цели! В търговията търговците по някога търпят и " загуби" нали?-:) Еми това ще се получи в момента с търговците на електроенергия! Ще спомена само че през соца,търговци на електроенергия НЯМАШЕ! Киловат часа струваше 5 Ст и ТОЧКА!-:)))

83

Анонимен

преди 9 месеца

Сега да видим,какКЕВЕР,умишлено определя цената с четири числа след десетичната запетая и се отчита не най-малката мерна единица,ват а на киловат потреблението.Така пак се закръглява към по голямото число.Защо КЕВЕР- не определя за цена цяло число за ват или киловат а с десетична запетая.За да може ЕРП-то да закръглява към по голямото число и да краде безнаказано за да облажава и политически назначените в Регулатора.Тази паразитна структура трябва да се ликвидира при положение че има е-борса.

82

айде бе

преди 9 месеца

Една камара посредници изтръпнаха - няма да вземат големите предвидени комисионни.Държавата произвежда - след това са над 30 посредници, които вдигат цените - след това сме ние - будалите.

81

Анонимен

преди 9 месеца

Сега да видим,какКВЕР,умишлено определя цената с четири числа след десетичната запетая и се отчита не най-малката мерна единица,ват а на киловат потреблението.Така пак се закръглява към по голямото число.Защо КВЕР- не определя за цена цяло число за ват или киловат а с десетична запетая.За да може ЕРП-то да закръглява към по голямото число и да краде безнаказано за да облажава и политически назначените в Регулатора.Тази паразитна структура трябва да се ликвидира при положение че има е-борса.

80

Мдаа

преди 9 месеца

Кирчо не го мислете кеша с много нули му е сигурен като ни задьлжи да се бодем с отровите , ние да му мислим студа и глада вече започнаха

79

В.Узунов

преди 9 месеца

ЕРПта, МРПта, хаос имало. Ам кат фалират да фалират. Е бобото имаше една рския-аковица. От нейа който пиеше все са наакваше. Е,ама свърши. Така,че няма нищо вечно.

78

Анонимен

преди 9 месеца

козлодуй са го платили баба ми и дядоми той е мой - а да не продават евтиния ток на някакви си търгавци а нас да ни жулят с тока от американските централи дето е 5 пъти по скъп- това било демокрация - демек ограбване

77

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо не разбрах,кой печели,кой губи,кой прибира разликата и кой определя това.Може ли по-ясно обяснение на този нов пазар

76

Анонимен

преди 9 месеца

Жан Виденов не даде българската газопреносна система на руските и започнаха проблемите.

75

Анонимен

преди 9 месеца

Кирчо има ли роднини дето живеят на село ..... а изобщо роднини в България дето ще му студуват и без ток бъдат

74

До 72

преди 9 месеца

И кой ги купи та сега пак се реве? Не съм аз. Ако ги продадете на мен, няма да рева. Купувам ерп за един долар. кеш.

73

Krom

преди 9 месеца

Колапс, я! От къде за нов Майнбах? Я да започнат да купуват от шикозния микс дето ние го плащаме "износителите" а не от Козлодуйския! И ще утихне "колапса" поради липса на желаещи за износители. А колкото до "инвестиционните" програми, то пък едни "инвестиции"!? Особено във ВИК! Сигурно половината вода изтича по Факултето и Столипиново. Тея с енергото не са по назад! И ликвидната "криза" - е ще карате тая година с половин бонуси за Коледа. Някак ще оцелеете.

72

Анонимен

преди 9 месеца

От харвард идва - ваксини носи вместо токЩо е то

71

морски

преди 9 месеца

Той Ж.Виденов го изпързаляха, но Луканов го пратиха на Оня свят.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Като не можете да извършвате услуга при тези условия, тогава си обирайте крушите от България и да откриваме процедура за следващите.

69

3000лв/$

преди 9 месеца

До Анонимен 69 Кой му е виновен, че го изпързаляха? Румен Гечев го изпързаля. А сега Румен Гечев пак е в управлението.

68

Анонимен

преди 9 месеца

От Харвард идва свещи носи.