98

ЦИНИК

преди 2 години

Гражданятааа , спре ли еликтриката на темно жа стоите бря и на студено ! Оиий на батю пингвинчаата ! Квито сте изнежени и кекави теа климатици жа си ги удрите у главътъ !

97

До диана

преди 2 години

Севде не ни агитирай да гласуваме за герб и вас ви знаем що за стока стеСьщите като тия сегашните

96

Диана

преди 2 години

До анонимен106 Как да няма, бе,уважаеми? - те ще се крадат един друг...Трагедия сме! Може ли да има толкова наивни хора у нас да гласуват за някой от БСП сой?! Ето ти сега и харварди и чудо...Нито един човек у нас не трябва да гласува за БСП и СИЕ и изборите трябва да са открити - да ги видим тогава как ще лъжат, не.год.ни.ци.те..

95

.

преди 2 години

В каква ликвидна криза са бе? Национализация на всички електроенергийни, топлофикационни и ВиК съоръжения!

94

ПП

преди 2 години

Ваксинирайте се и всичко ше е наред. Нито ток нито храни ще са ви проблем. Важното е да сме здрави. Така че ваксинирайте се.

93

Анонимен

преди 2 години

Чудя се не е ли време да си обираме крушите и да се спасяваме някаде вьв чужбина тук отдавна изнемогвам а сега още по зле става

92

Диана

преди 2 години

След днешното изявление на Нинова, че мораториум ще има, не знам какво може да се мисли - тя сигурно има в предвид, че трябва първо да колапсира енергийната ни система за да влезем отново в режим на оцеляване и БСП спокойно да си доокрадат държавата..Просто!

91

анонимен

преди 2 години

Е, уморете ни бе, остана ни само едната кожа, свалете я и нея! Храни, ток, горива, газ всичко нагоре, а заплати и пенсии - жълти стотинки! Скоро няма да има народ, който да управлявате и да му точите мизерните доходи! Няма да има след това ЕРП-та, няма да има топлофикациии, няма да има МС и президент! Без суверена, България ще остане само територия!

90

Истукан

преди 2 години

Кандидатсвах за техник в Енергопро, а заплатата, която ми предложиха е смешна за парите, които имат. Прибират си ги в джоба и доят държавата.

89

Анонимен

преди 2 години

В България няма енергийна криза. Ток има колкото си искаш. Има ценова криза с тока. И тя трябва да се овладее. Затова ДПС гласуваха против мораториума, щото ТЕЦ на Ахмед доган агата ще има леки проблеми с печалбата.

88

Ужас

преди 2 години

Нещо много на лошо тръгват нещата от пьрвите - 2 дни на правителството незнам как ще се живее отук натам с тия цени

87

При соца режим 2:2..

преди 2 години

но колко беше нафтата, дето си я купуваха за отопление хората?

86

Кой печели кой губи?

преди 2 години

Ами крадците печелят до днес.Един има парно на ток. Кой губи ли?! Вижте многото некролози.

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93 Само забрави да кажеш, че при СОЦа имаше режимче 2 на 2.

84

Гошо

преди 2 години

Ще гасим тока на коледната елха в центъра на София.

83

Сомалия

преди 2 години

До -94 а представяш ли си ако искарат година какво ще е

82

Анонимен

преди 2 години

До NoWay В стрелбище на Нишава копаят яко и пара се вдига. Няма да ти дойде скоро парното. Ама за Коледа може. междувпрочем топлофикация е държавна нали?

81

Ямболски цървул

преди 2 години

По-вероятно е да стане колапс на ЕРП и ЕСО! СТИГА С ИЗВИВАНЕТО НА РЪЦЕТЕ! И ДОЛУ ЗЕЛЕНИЯТ ДИСКРИМИНАТ! Освен,че има ДОСТА ТРЕВОПАСНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НИ,ИМА И МНОГО НОРМАЛНИ!

80

NoWay

преди 2 години

При Топлофикация колапсът явно вече е започнал, тъй като от 11 часа днес парно няма - уж авария... А иначе искат 30 процента увеличение и за какво - че стоим на студено, че не си подменят инсталациите от преди 40 години? Пълни мошеници и наглеци

79

Анонимен

преди 2 години

Сега да видим,какКЕВЕР,умишлено определя цената с четири числа след десетичната запетая и се отчита не най-малката мерна единица,ват а на киловат потреблението.Така пак се закръглява към по голямото число.Защо КЕВЕР- не определя за цена цяло число за ват или киловат а с десетична запетая.За да може ЕРП-то да закръглява към по голямото число и да краде безнаказано за да облажава и политически назначените в Регулатора.Тази паразитна структура трябва да се ликвидира при положение че има е-борса.