107

Ханонимен

преди 9 месеца

Като гласувате за военен да ви управлява (който си мисли, че радев не управлява е ол.иг.офрен), сега ще сърбаме попарата, и аз със вас!

106

Диана

преди 9 месеца

До До диана За сега по-добри от Герб няма - не слушай какво ти внушава БСП. Това са техни лъжи и манипулации! Не че Герб са идеални, но те ни спасяваха 12 г. от БСП буквално - колко пъти Бойко беше на ръба да се маха от тези не.год.ни.ци, но издържа геройски! Освен това, Герб фактически успя да завърже двата края на държавата, така че да ни поканят в Еврозоната! Герб са добри държавници и не случайно БСП се страхува толкова много от тях, че стигаха до истерия не веднъж!БСП и СИЕ ВЪН!

105

ПроСоТо

преди 9 месеца

До Анонимен тя принадлежи НА ПРЕЗИДЕНСТВОТО,бе "остряк"!

104

ЦИНИК

преди 9 месеца

Гражданятааа , спре ли еликтриката на темно жа стоите бря и на студено ! Оиий на батю пингвинчаата ! Квито сте изнежени и кекави теа климатици жа си ги удрите у главътъ !

103

До диана

преди 9 месеца

Севде не ни агитирай да гласуваме за герб и вас ви знаем що за стока стеСьщите като тия сегашните

102

Диана

преди 9 месеца

До анонимен106 Как да няма, бе,уважаеми? - те ще се крадат един друг...Трагедия сме! Може ли да има толкова наивни хора у нас да гласуват за някой от БСП сой?! Ето ти сега и харварди и чудо...Нито един човек у нас не трябва да гласува за БСП и СИЕ и изборите трябва да са открити - да ги видим тогава как ще лъжат, не.год.ни.ци.те..

101

Анонимен

преди 9 месеца

До 100 Цветомузиката " им ток,няма ток" беше след 1989 г! Горивата,когато бяха с купони,беше след 1989 г! Липсата на кисело млеко и хляб,бяха след 1989 г! " Празните рафтове"! Помниш явно!-:) И как магазините през 1988 г примерно бяха ПЪЛНИ! И 1989 г Изведнъж се " изпразниха"? И 2 Мата знаем как се случиха тогава нещата! Хората изливаха демонстративно прясното млеко по площадите! Забрави ли? Защото нямаше кой да го изкупи! Или подвеждаш съзнателно младите?-:(((((

100

.

преди 9 месеца

В каква ликвидна криза са бе? Национализация на всички електроенергийни, топлофикационни и ВиК съоръжения!

99

ПП

преди 9 месеца

Ваксинирайте се и всичко ше е наред. Нито ток нито храни ще са ви проблем. Важното е да сме здрави. Така че ваксинирайте се.

98

Анонимен

преди 9 месеца

Чудя се не е ли време да си обираме крушите и да се спасяваме някаде вьв чужбина тук отдавна изнемогвам а сега още по зле става

97

Диана

преди 9 месеца

След днешното изявление на Нинова, че мораториум ще има, не знам какво може да се мисли - тя сигурно има в предвид, че трябва първо да колапсира енергийната ни система за да влезем отново в режим на оцеляване и БСП спокойно да си доокрадат държавата..Просто!

96

анонимен

преди 9 месеца

Е, уморете ни бе, остана ни само едната кожа, свалете я и нея! Храни, ток, горива, газ всичко нагоре, а заплати и пенсии - жълти стотинки! Скоро няма да има народ, който да управлявате и да му точите мизерните доходи! Няма да има след това ЕРП-та, няма да има топлофикациии, няма да има МС и президент! Без суверена, България ще остане само територия!

95

Истукан

преди 9 месеца

Кандидатсвах за техник в Енергопро, а заплатата, която ми предложиха е смешна за парите, които имат. Прибират си ги в джоба и доят държавата.

94

Анонимен

преди 9 месеца

В България няма енергийна криза. Ток има колкото си искаш. Има ценова криза с тока. И тя трябва да се овладее. Затова ДПС гласуваха против мораториума, щото ТЕЦ на Ахмед доган агата ще има леки проблеми с печалбата.

93

Ужас

преди 9 месеца

Нещо много на лошо тръгват нещата от пьрвите - 2 дни на правителството незнам как ще се живее отук натам с тия цени

92

При соца режим 2:2..

преди 9 месеца

но колко беше нафтата, дето си я купуваха за отопление хората?

91

Кой печели кой губи?

преди 9 месеца

Ами крадците печелят до днес.Един има парно на ток. Кой губи ли?! Вижте многото некролози.

90

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 93 Само забрави да кажеш, че при СОЦа имаше режимче 2 на 2.

89

Гошо

преди 9 месеца

Ще гасим тока на коледната елха в центъра на София.

88

Сомалия

преди 9 месеца

До -94 а представяш ли си ако искарат година какво ще е