138

Герундий

преди 2 години

Злите езици в средите от бранша говорят за умишлен фалит на енерго-разпределителните дружества, по стара комунистическа рецепта! БСП дойде на власт през задният вход с помощта на президента, кръгът Капитал и може би мутри като Божков! Маскирана като ПП и чрез лъскави усмивки и костюми на млади управляващи! Лошото е, че след комунистическите репресии и обвинения, чуваме само оправдания! Цента на тока-виновен еди кой си! Цената на стоките-еди кой си! Инфлацията-еди кой си! Лъжи,оправдания,Фалити!

137

Анонимен

преди 2 години

А, някой може ли да даде смислено обяснение НЕК и КЕВР за какво са ни, при тези цени против народа???

136

Анонимен

преди 2 години

От тоя ток яко лапат кинти и то много маймуни навързани по клона, а народа страда със високите цени на всичко, до кога бе?

135

Колю

преди 2 години

НС трябва да гласува за премахване на борсовата търговия и спекулата при продажбата на ток.

134

Анонимен

преди 2 години

много ясно че ерп тата ще се оплакват , новите собственици мутри застрахователи на чез какво да правят, те не са свикнали да имат разходи , повечето пожари от лятото са причинени от тях , нито сменят трансформатори , жици , нито кастрят дърветата

133

Анонимен

преди 2 години

Всяка криза и особено тази в енергетиката трябва да се използва за освобождаване от ненужни паразитни структури като тези ерп-та и разни холдинги, които са ни вкарали в кризата и трябва да бъдат реформирани и съкратени или премахнати, защото не си вършат работата. Политици в енергийната система не трябва да има, трябва да се деполитизира както армията и полицията, тя е елемент от националната сигурност.

132

Анонимен

преди 2 години

Много маймуни има на този клон и повече не може да продължава така. Тези оператори са все чужди компании -- немски, чешки и печалбата си я изнасят в техните страни. И това е "благодарение" на демокрадците и техните чужди съветници, същите който кряскат против довършване на аец Белене. Целта им е да ни превърнат в колония на ес, а не нормален член. Работи се с метода на енергийните експерти по студиата. Една по една тези чужди компании трябва да бъдат заменени с български.

131

Пешо

преди 2 години

ЕРП са ИЗМАМНИЦИ.

130

Щирлиц

преди 2 години

Производството на ток,добивът и обработката на полезни изкопаеми,продажбата на горива да бъдат национализирани,т.е да станат български.Просто е.

129

Анонимен

преди 2 години

Не искаме прекупвачи на ток. От там се повишава цената, която плаща народа.

128

Христо Христов

преди 2 години

Не трябва да има никакво замразяване и никакви компенсации! Нали искаме да сме като европейците - да се евроинтегрираме и имаме борси и пазарни цени?!

127

(-_-)

преди 2 години

Цената се повишава, защото една некомоетентна сбирщина наречена герб промени закона настани стотици пиявици, които да си играят на борса с тока. Иначе цената нямаше да е особено по-различна. Кому са нужни всички тия посредници между мен и производителя???

126

.!.

преди 2 години

Значи първо на първо трябва да се знае, че енергетиката в българия както и доста други неща са под контрола на ахмед доган! Това става чрез фирми и дружества главно офшорни! После, просто е невъзможно да не се забележи, че по времето на герберастията се казваше, че на нас д астоим АЕЦ не ни е нужно тъй като изнасяме много енергия, сега се оказва, че има недостиг на енергия! После няма как да вземш 350 лв пенсия и да плащаш левче на киловат както се очаква да стане! Та такива ми ти неща!!!

125

ОТКЪДЕ- НАКЪДЕ

преди 2 години

...ОТКЪДЕ- НАКЪДЕ ИЗНАСЯМЕ ЕВТИН ТОК ОТ КОЗЛОДУЙ, КОЯТО Е ДЪРЖАВНА АЕЦ, И ДЪРЖАВАТА НЯМА ДА ЗАБРАНИ ИЗНОСА НА ТОЗИ ТОК, А ЗА ВЪТРЕШНИЯ ПАЗАР ЦЕНАТА СЕ ВДИГА НЕКОНТРОЛИРУЕМО!!!!!!ПЕЧЕЛЯТ САМО ПОСРЕДНИЦИТЕ НА БОРСАТА. ТОВА Е ИСТИНСКИ Г Е Н О Ц И Д!!!!

124

1+1

преди 2 години

Мораториум в условията на пазарна икономика е като ваксинация в пандемия.

123

Гиб Мелсън

преди 2 години

Тока трябва да бъде регулиран. Не може така днес 100 лева утре 200 а на Иванов ден 500. То туй да не е някаква игра. Цялата икономика зависи от тези цени. Енергийните дружества трябва да станат пак държавни. На тези, които не им харесва мораториума да продават и да си ходят.

122

l

преди 2 години

Ми ако не ви харесва се махйте.

121

морски

преди 2 години

Наистина печеливши бизнеси са раздадени на доверени им хора-милиционери.

120

до 133

преди 2 години

Стикерите за старите бараки и зоните за паркиране са ТВЪРДО подкрепени от заможните интересуващи се софиянци. Беше ли дори на едно обществено обсъждане по случая? Не. Значи мълчиш.

119

Край

преди 2 години

По лош от монополиста е само частния монополист.Задължитело печелившите бизнеси - банки/застраховки/ производство и доставка на ток/ са запазени за НАШИ /чети милиционери/ хора.Вие можете да се радвате на пазарната конкуренция с кафета, магазинчета, фризьорски салони и пр. "бизнеси".