119

Ай Сиктир

преди 2 години

Най-голямото престъпление на Президента Радев и шайката около него е в това, че практически убиха няколко поколения млади хора, образовани и с енергия да работят на арената на политическия живот. Защото ги хвърлиха в боя напълно неподготвени. Включително Кирил и Асен. Къде в България няма кадърни хора, къде овластените със собствената си некадърност затриват и малкото, което имаме.

118

Анонимен

преди 2 години

"По думите й приетият мораториум по предложение на ГЕРБ е плод на смислово противоречие и комисията ще има задача да изготви доклад дали това решение не се налага да бъде прегласувано. Текстът не беше внесен предварително, не беше обсъден на експертно ниво, не трябва по подобен начин некомпетентно да бъдат налагани мерки, които могат да доведат до по-голям хаос" Хихихи. Понеже ги предложи ГЕРБ, ще се отменя.Яко пяна, че не се сетиха те да ги предложат. Баце пак с няколко хода напред в политиките

117

олд

преди 2 години

Момето май е от Факолтето.

116

Анонимен

преди 2 години

Тая актриса от Зомби апокалипсис дали знае, че полека лека вървим към здрава диктатура с тия постоянни изцепки да се ограничават правата на институции, които не играят по свирката на ДС и тяхното правителство?

115

Софиянец без Топло

преди 2 години

току що ми дойде Сметката от Топлофикация - 240 лева за Апартамент без Парно, такова нещо не помня, нищо че вероятно това е за 2 месеца или откакто са пуснали топлото за хора дето имат пари да го ползват. Обаче, факта си остава - не ползвам, мръзна като куче и ми казват Бецален 240 лева и зимата още не е почнала реално. Това Справедливо ли е?! Това е България...Справедлива Социална Държава за като тази на снимката с 20 000 лева заплата без хонорарите!!

114

Анонимен

преди 2 години

До Една Българка....... Хаха ставате смешни 12 години крадците от ГЕРБ какво направиха да ограничат провомощията на КЕВР и да не купуваме на тройна цена от американците. Замълчете и не пишете глупости това правителство поне ще се опита да го направи. Трудно се оправят неща които 12 години са били занемарени и унищожени.

113

Анонимен

преди 2 години

То много лесно било! Я сега да турите един мораториум и на цените на горивата....

112

морски

преди 2 години

"да им се запорира имуществото и да отидат в затвора" така стана с Митьо Очите, но никой не щеше дълго да купи запорираните имоти.

111

чети внимателно

преди 2 години

"Не искайте много, не може да му платите цената." - баба Ванга.

110

Анонимен

преди 2 години

Да се закрие КЕВР за да се намали цената на тока. Сматай. Ако това е вярно до къде е стигнала корупцията в държавата. За да се оправи то цялата администрация трябва да се строи, пък много хора да им се запорира имуществото и да отидат в затвора и то показно. За страх над останалите чиновници.

109

Кокорчо

преди 2 години

Грозен съм, дебел и алчен

108

Цената е 2 за лев и

преди 2 години

1 бакшиш. Кеф!

107

32годишно е

преди 2 години

Набор 89 е Ленчето.

106

Анонимен

преди 2 години

"До Анонимен 124 - А Бойко се беше обградил от Фидосова и Цецка Цачева .." Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало г**а :)

105

Една Българка

преди 2 години

Евала, Евала, Муцка! Изнасяме нашия ток от АЕЦа на безценица, а купуваме на тройна цена ток от американските ТЕЦове! Сигурна съм ,че ако попитате Кирчо и Кокорчо, веднага ще ви обяснят - как това е правилно, пазара го налага и т нт!п.с: Ако живеехме в Сахара, съгурно щяхме да внасяме пясък

104

Вариант:Б

преди 2 години

Търсете спонсори!

103

Emigrant

преди 2 години

Да земити КЕВР да *** затворити и да насочити тръбътъ на Турски поток към газувити хранилища!Украинците така правеха,а руснаците само могат да мучът и да са сърдят!Така ще ни излези газът без пари!Е,няма да трае по дългу от два три месеца,но ще оставити добри спомени от управлението ниту ляво,ниту дясно!Ша риче назад на 180 градуса!А после питайти Рум. Геч в кои уфшорки да си внисети пароцити дет недуразвитити ви сънародници ви ги подариха,като се съгласиха да гласуват с нагласените Мадуровки!!

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 - А Бойко се беше обградил от Фидосова и Цецка Цачева ..

101

Krom

преди 2 години

И пак да кажа - КЕВР е удобно извинение за тея които от години задържат цените изкуствено, както и отказват да направят смислена регулация - колко и по каква методология може да се изнася. Така косвено изострят апетита на комисионерите да печелят от смътни сделки изнасяйки евтиния ток от АЕЦ. Съответно оФцете /ние/ плащаме шикозния от Мариците, ВЕИ, доене на калинки, махане на криле на пеперуди и друг шит. Политиците се крият зад КЕВР. С отказа да създадат правила и да ги следват.

100

Цената вдига краката

преди 2 години

и краката вдигат цената.