139

Абе Кво Стана с

преди 2 години

Марая Гейбриъл и тя щеше да прави от София Силициева Долина?!

138

Анонимен

преди 2 години

Значи тия в залата по-скоро са некомпетентните , че не са разбрали на какво се съгласяват. А за Ленчето - разбирам го Киро, че иска млади жени около него, но е малко нелепо да си сложиш 30-годишна за шеф на кабинета. Работила е няколко години в голяма кантора, и вече е готова и тя да ни управлява.. А, да, и е с магистратура в ХАРВАРД, разбира се..

137

Анонимен

преди 2 години

Тая е убаркала парламента с мола

136

ТУКАИМАТУКАНЕМА

преди 2 години

като ще прегласуват, значи ли, че няма да има мораториум върху цените и те ще скочат от 1 януари или ще се прегласуват за да се увеличат още

135

Ура!

преди 2 години

Комунизмът се вижда на хоризонта!Всеки ще плаща колкото иска,а може и да не плаща щом Кико каже!Ура другари,победа!

134

Анонимен

преди 2 години

Възторжени самодейци!!!И да припомня един цитат на Ицко Хазарта "Господин депутат гледа девствено, естествено не шмърка нищо евтино..."

133

до 160

преди 2 години

мани, мани, прав си и Моника Люински е ЮдеюСемитка и в гердероба си държеше само едни рокли с бели петна в случай на необходимост за ДНК експертиза!

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159Вероятно владее само един език, но правилния.

131

Анонимен

преди 2 години

Петков е пуснал калинките му да се упражняват върху такива отрасли като енергетиката, която е ключов отрасъл за националната сигурност на страната. Защо за бога изобщо, началникът на кабинета се изказва по такава тема, при положение че това е една про-форма административна позиция, без никакви реални правомощия ???

130

П.К. инк.

преди 2 години

Моля, кажете и вие, като я гледате тази на снимката, част от екипа на министерски съвет, приемате ли те да управляват нашата БЪЛГАРИЯ?

129

Идва Коледа и чЕкаме

преди 2 години

официалните данни за преброяване 2021`.Като знам как се проведе, не ще им повярвам.

128

Анонимен

преди 2 години

Какви езици владее началника на кабинета на премиера Кирил Петков?

127

Анонимен

преди 2 години

Браво, най-после млади хора с езици да ни оправляват, мене много ме кефи да ме оправляват млади хора с езици.

126

самоков

преди 2 години

Селяни и селянки много прости, нали научихте вече че баба Меркел като член на илюминатите ви напечати трилиони хартийки за да скачате за светлата демокрация и сега когато дойде времето да си ги прибират същите тези хартийки тя си подаде оставката за да не я обвинявате а и Бойко като неин много приближен. Та това е истината която не се пише.

125

Greenman

преди 2 години

Ленче, турете по една соларка на всеки покрив са си правим ток без пари, хем зелен без СО2, хем без пари, да спасяваме планетата, защото бъдещето на нашите деца такова, отровиха ни тия неекологични въглища... И вятърни перки турете, и вятърни перки да прават ток от вятъра.

124

морски

преди 2 години

до До морски И сега има нелегални оранжерии за весела трева на малки градинари-алхимици. Отвреме навреме хващат някой неотчел се и отчитат дейност.

123

Анонимен

преди 2 години

Какво е това момиченце?

122

истината боли

преди 2 години

и тя е, че Управлението няма Мандатност, гласувалите от българският народ са много малко, още по-малко са съгласни с подобна коалиция,сега като Студа,Зимата, Цените на Ток, Парно, Храни, натиснат, ще стане страшно,дано не се стигне до кървави бунтове, щото от Млади, НеОпитни и Жадни за Власт и Пари очаквам всичко-винаги най-големите Жестокости са били извършвани от Млади и Вегани, щото Веганите нямат разбиране за Живота, като не знаят какво е да Отнемеш живота на Животно за дадеш Живот на Човек.

121

Анонимен

преди 2 години

Ако намалят цената на тока, обещавам да харча повече ток, за да има пари в хазната )))

120

Анонимен

преди 2 години

До морски - е, като не го купи винаги могат да го дадът на малките градинари. Знаеш ли коклко добре вирее зарзават в конфискуван имот на бивш корумпиран държавен служител?