159

Анонимен

преди 2 години

Умните и красивите ще се опитат да си присвоят заслугата за това предложение на ГЕРБ. Поредната кражба.

158

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков си е окей.С такава жена за секс не случайно е такъв оптимист.

157

Анонимен

преди 2 години

нали щяха фирмите доставчици на услугите вода, ток, парно да си търсят правата за повишаване на цените по съдебен път.... или това отпадна след като Кирето редактира текста на мораторияма, като размени местата на водата и парното

156

Муахаха 31.03.2022

преди 2 години

Токущо временната комисия по енергийната криза, гласува допълнение към мораториума за цените на тока, парното и водата, като постави срокове от 16.12.2021 до 31.03.2022г. Предложението ще бъде гласувано утре в НС. Допълнението е по искане на К Петков.И след това - Двойна Резачка, от 1-ви Април 2022, ще си платите Тъпкано!

155

Зевзек

преди 2 години

Направо закривай, КЕВР, БЕХ и цялата държава, какво само циркове ще правите и мъчите народа дето и той едва си връзва обувките с толкоз малко aкъл че ви се връзва !

154

Скоро и при Вас

преди 2 години

Инфлацията в Испания остава на 29-годишен връх за втори пореден месец

153

НЕ ЗНАМ

преди 2 години

девойката Бориславова каза едно, пък Комисията гласува и прие друго, та тя такъв говорител на Киро Имамата ще бъде?

152

Вие си ги избрахте

преди 2 години

И сега като бутнахте Борисов по-добре ли живеете?

151

Анонимен

преди 2 години

поне мадамите около Кирчо си ги бива. Другото ще видим

150

Анонимен

преди 2 години

До Абе Кво Стана с "Марая Гейбриъл и тя щеше да прави от София Силициева Долина?!" - сега ще прави от България дъ хайдриджин вели на Юръп, да правиме водород за целия свят и да караме автомобили на водород и да изнасяме, да спасяваме планетата, зелена енергия.

149

Объркан

преди 2 години

До Ураааааа Значи ли, че "еднокнижника" е предложил правилното решение?

148

Муахаха

преди 2 години

новите ВластИмащи са като от епизод на Филма Здрач - тази и Александра Корчева могат да накарат Холиууд да завижда за Готически вид на Вампир, а за Кикорко, той дори в Профил е 1 към 1 с Джокера от Батман, лично аз като Стар българин, по-противни Млади хора не съм виждал! Затова и няма как да им Доверие - Премиера е като Граф Дракула заобиколен от Вампирки, на които им е пил кръвта Ритуално!

147

Анонимен

преди 2 години

Ne e glupav Kiro Usmivkata-vse zasukani macki okolo nego= A za vas- durti babi + Maslarova----

146

Цветелина Бориславов

преди 2 години

Я вижте...племеницата ми какви предложения дава! Браво момиче.

145

Историк Фактолог

преди 2 години

Я ми Припомнете Велика Империя, в която на Жени им е давана Реална Власт - аз се сещам само такива Затрити от Жени в Управлението! а В Библията са ви го казали, не случайно имат 20% по-малко мозък у тиквите...

144

Дозата праи отровата

преди 2 години

До Абе Кво Стана с...ами Габриелката беше по дигитализацията и ще ни цифровизират като ни чипират в близко бъдеще. Като гледам колко ваксинации и бустеризации се задават, ще станем биороботи. Все пак чети горе...

143

бизнесът

преди 2 години

Защо хрантутници от държавната администрация ме проверяват и изискват когато самите те нямат един с зелен сертификат и ваксина. ??? Защо 3 милиона държавни плъшока бюроклати са на моят доход питам аз .

142

Анонимен

преди 2 години

тази страница е започнала да работи като машина на времето, пишеш днес, четеш вчера

141

Анонимен

преди 2 години

До ТУКАИМАТУКАНЕМА "като ще прегласуват, значи ли, че няма да има мораториум върху цените и те ще скочат от 1 януари или ще се прегласуват за да се увеличат още" Е, не, те само ще го прегласуват, така че ТЕ да са го гласували след ТЯХНО предложение. Щото те по-добро от "еднокнижника" не могат да измислят. Това се доказва вече 7 месеца ВСЕКИ ДЕН!

140

Анонимен

преди 2 години

ако прегласуват, значи ли, че няма да има мораториум и цените от 1 янари ще скочат на практика двойно, добър ход за справяне с ценовата криза ще да бъде