153

Анонимен

преди 2 години

КАКЪВ Е ТОЯ МОРАТОРИУМ НИЕ ЗАЩО МРЪЗАХМЕ ПО ТИЯ ПЛОЩАДИ НАЛИ ДА ИМА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА, КАКВО НИЕ ВИНОВНА ТЯ ЧЕ 32г. НИ КРАДЪТ И НИ ИДВА СКЪПО.ПРОБЛЕМА Е В УПРАВНИЦИТЕ НЕ В ЦЕНАТА НА ТОКА

152

Браво на НС

преди 2 години

В момента тока на европейската борса е най евтин в България

151

А сега де...

преди 2 години

Предложено от ГЕРБ.Та нали са в изолация? Крадци, корумпирани и т.н.....А приемате мораториум...от тях.Оставяте и пенсионните добавки, защото ГЕРБ са лошите...Аха ...То това си е като - ,,Не съм от тях како Тинке"........

150

Анонимен

преди 2 години

Топлофикация София няма да фалира те горят отпадъци

149

Анонимен

преди 2 години

Топлофикация София няма да фалира те горят *** на южна България

148

Анонимен

преди 2 години

До Шапка свалямГлупости, Радев е добър управляващ! Нека си направят каквото искат правителство , дайте шанс на Киро и Радев,Нинова,Слави да видим какво ще покажат, може пък да управляват добре, вие дори не им давате шанс от няколко месеца да видим какво ще покажат.

147

Анонимен

преди 2 години

До 160 добре де, защо заради Топлофикациите да се вдига тока на цяла България? Само 7% от тока се произвежда на газ, нека топлофикациите да вдигат цените и да си плащат борчовете, ама това какво общо има с тока? Или дайте на всички да им съдереме кожите, виновни- невинни няма значение!

146

Снежана

преди 2 години

Браво на НС дето гласуваха предложението на ГЕРБ да се замразят цените на тока за неопределено време

145

Диана

преди 2 години

Мораториум, немораториум, тези цени ще трябва да се плащат един ден. Ако е по-късно - и лихви към тях ще трябва да се плащат! Няма смисъл от повече ровене в раната - всичко ни е известно отдавна и фактите са, че управляващите БСПта не направиха нищо за да променят ситуацията..Сега всичко е популизъм! Кой мислите, че печели от скъпите цени?! Разбира се, сметките плащаме ние от нашите джобове, не онези с бездънните джобове - те дори ще имат повод да надуят още цените...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

144

Пян_Гъ

преди 2 години

ИСТИНАТА: Ако преди избори политиците подписват декларация, че са наясно с всички активи и пасиви на управлението и че заради неизпълнена програма след мандата следва разстрел от упор, НИКОЙ НЯМА ДА ИСКА ДА УПРАВЛЯВА! Ще си стоим без п-во, вие си отговорете защо...

143

Г-а депутати

преди 2 години

Да направим необходимите реформи докато Радев е в Брюксел

142

смях

преди 2 години

Не знам колко ще трае мораториума, но зимния отоплителен сезон е до април месец. Още 4 месеца , а при този мораториум още след месец топлофикациите ще фалират, ако не ги субсидират с 2 милиарда от държавата.

141

Композитор

преди 2 години

Нито му е грижа на Радев поскъпването на тока, нито го интересува.Той си пее и свири на китара. Ще отскочи до Брюксел на срещата, че да се представи в другата светлина. А тя е -,,давайте пари" , но сърцетото му е с Москва.А да видим ,докога ще го търпим болшевикът.

140

Анонимен

преди 2 години

От тук до режим на тока и парното крачката е една и е много малка. и това е само началото. Добре дошли в спомените от социализЪма, другарки и другари. Да ви е честит!

139

Браво

преди 2 години

Ако увеличат минималната заплата слагам коледната украса

138

Анонимен

преди 2 години

154 ти за вальо топлото ли си се загрижил че нямал да си купи джанти за джипа или за чешките и австрийските дружества къде смучат от половин източна европа? Ставай и се махай.

137

Анонимен

преди 2 години

В западна Европа, децата+младежите до 28 години са подпомагани по различни начини и с привилегии, дори финансово, докато отраснат, обучат се и се превърнат в полезни за обществото граждани,които да работят и(или) създават деца, не изоставят нито гражданите си, нито пенсионерите си, нито майките!

136

Определено

преди 2 години

Депутатите днес показаха силата на Парламентарната Република!

135

Айдее

преди 2 години

Почнаха комунистическите глyпocти.

134

Анонимен

преди 2 години

Другия месец никоя от топлофикациите няма да може да си плати газът от Булгаргаз.След нова година ще трябва да преведат 2 милиарда на булгаргаз да може да плаща на газпром.