173

Анонимен

преди 2 години

Кво ревете за тоя ток бе, какви заплати взимате щом ви истерясва цената на тока, изобщо не ме впечатлява и със 100% да я вдигнат в дома ми пак ще работи всичко на макс!

172

Да живей, другари

преди 2 години

Ура, другари. Не на капиталистите-изедници. Другарят Румен Гечев пак е в стихията си. Остава да скъсаме връзките с лошите капиталисти, възстановим тези с братските народи на Северна Корея и към края на януари ще чакаме заплати по три долара и опашки за хляб.

171

Възраждане

преди 2 години

"Костадинов призова за разтрогване на договорите с ТЕЦ Марица изток 1 и Марица изток 3." - до колкото ми е известно държавата купува тока от американските централи по договори на фиксирани цени. Тези цени бяха навремето по-скъпи от пазарните. В момента не е така. Пазарната цена се вдигна мното и тока който купуваме от Мариците излиза много по-изгодно от колкото ако договора се преподпише при сегашни пазарни цени. Възраждане значи. Ще запомня.

170

Анонимен

преди 2 години

Радиоактивната смет,да я изхвърляте в хранилище в някоя пустиня,където няма подземни води, Африка е наблизо и може да има такова място в пустинята, без подземни води. АЕЦ Белене трябва да се построи и 51% да е държавна, дайте на БСП да управлява и построи Белене и каквото трябва, некадърници!

169

от192

преди 2 години

Бизнеса веднага ще скокне при замразяване на цените... да си гледат работата ,да фалират ако искат , все пак търговец да си значи да си правиш сметките с или без кръчмар. Единствено могат да им смъкнат някои и друг данък на бизнеса. И да няма епидемични мерки ! Тока ,газта също пълен контрол ! Разпределителните дружества си стягат *** и правят икономии...а не с последни модели коли да ми се разкарват началниците! Има начини ,ако има воля !

168

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНикакъв пазар не определя цените,наредили са се няколко лами да лапат,не само български, а и други и държат цялата ни държава в капан с цените на тока и качват непосилни цени,като така се увеличва всичко в държавата ни,не само тока,а цените на всичко свързано с ток и енергия скачат.АЕЦ Белене трябва да се построи и да е 51% държавна, иначе държавата ни ще изпадне в енергиен колапс и зависимост! Радиоактивната смет,да я изхвърляте в хранилище в някоя пустиня,където няма подземни води

167

Клоунски Свят

преди 2 години

Сега като гръмнат до месец - два топлофикациите и като след тях почнат и ВиК-тата става забавно.Цената на брашното и тя е рекордна, азотни торове - НЯМА (и са скочили до тавана).Идват забавни времена.Тоз мораториум освен да избие във двойно, тройно че и по-голямо скачане на цените, друг вариант не виждам.

166

Анонимен

преди 2 години

Цените трябва да бъдат замразени!Това направиха Сърбия,Македония на хранителни продукти. Каквато и икономика да има ,държавата и гражданите са на 1 място !!! Всичко други бърборения за пазарната икономика е бошлав.Както може да се фиксира еврото , така и това може !

165

Анонимен

преди 2 години

така-а, след мораториум следва режим на тока ала Тато!

164

Анонимен

преди 2 години

Замразяване на цените ?!? Ляво-социално-либерален метод предложен от ГЕРП, които уж са дясна партия. Живеем в капитализъм, което означава свободен пазар и този пазар определя цените. А това дали някой може да плати тази цена или не, си е негов проблем.

163

Питанката

преди 2 години

В името на популизма новите се прегърнаха със старите и гласуваха дружно. Да видим все пак след месец-два кой ще плати сметката?

162

Анонимен

преди 2 години

Някакъв господин при преговорите с Василев, предложи държавата да отпусне по 10 000 лв. за всеки дом, човек или семейство, за да си сложат панели, може би иска да си пробута стоката - панелите, перките, турбините, ел. системите или зелената енергия на някоя фирма, но от друга страна, това е добра идея и как да се облекчат плащанията на хората за ток, нека си избират сами какво искат, някои панели се включват директно в контакта и няма нужда от поддържае на ел. система, да дават и гаранция 10 г.

161

Отново на върха

преди 2 години

В момента България изнася 25% от произведената енергия на най ниските цени в Европа.

160

Анонимен

преди 2 години

Бат Бойко, събираше кадрите си по улици и бензиностанции из страната и когато влязоха в парламента и властта, на тях също им се смееха на некомпетентността и глупостта в началото на управлението им, присмял се хърбел на щърбел!

159

Бръм

преди 2 години

И кой ще плати сметката с лихвите.... сигурно пак народа ама през лятото, за да може да го кара на лапат и коприва ....

158

Хайде

преди 2 години

Спешно да се направят необходимите реформи докато Радев е в Брюксел, тоя бухал ни затърка за 8 месеца

157

Анонимен

преди 2 години

Герберастията кви.чи и храчи, дори когато най-нагло господарите й бъркат и в нейния джоб. наистина нямат срам, затова максимално бързо да ги махат от държавната ясла

156

ля ля

преди 2 години

офф този Биков все едно не желаеше да бъде във всяка една комисия - за ко - за мъни Биков за мъни гладен Биков! толкова си плосък!

155

Анонимен

преди 2 години

Всички плащаме далаверите и безкрайната алчност на олигарси и депутати. Друг не може да се вреди да продава енергия на държавата и затова цените стават все по високи. Гешев да не се мае, а да вкара прокурори да разследват, кой надува цените и в чий интерес. Обаче то е все едно да разследва тези, които го избраха за главен прикриватор.

154

Царя е гол

преди 2 години

Какво се правят на луди тия новите ПП, политическо решение? Вдигането на тока за потребителите е ясно от почти година и се говори за това от година! Какво по дяволите не бяха подготвени? Кой ги е прецакал като е казал, че тока скача 1 ден след като те поеха управлението? Та това е ясно и на най-възрастните баби в най-затънтеното село в БГ! Почнаха оправданията, почнахааа, очахвахме гооо! А на нас е ясно, че ще ни вкарат в ужасна дългова криза и то от година! Да си сърбат попарата избирателите им