193

Анонимен

преди 2 години

Защот тока от АЕЦ-а излиза на 7.4 стотинки, а аз плащам по 24 за него? Мрежата? Че мрежата си е на 90% същата, дето я имаше преди 30 години. Ааа ремонти! Ми и аз мога д аправя ремонти бе! В цялата ни община, ремоните за последните 20 години, не са излезли и 300 000 лева!!! Ареее стига!

192

Анонимен

преди 2 години

До ЕдинАма тока не е основан на пазарен принцип, просто няколко лапача го държат в ръцете си и не допускат никой друг, по-скоро е монопол,съставен от различни лица - наши и чужди, проблема е, че го отнасят обикновените граждани и бизнеса, те плащат цената за всичко това.

191

ззз

преди 2 години

Ако по някакво чудо изведнъж всички автомобили в Б-я станат електрически, за ежедневното им зареждане ще е необходима мощност равна на ДВЕ атомни централи като тази в Козлодуй. Тази сметка може да я направи всеки с калкулатор и основни познания по математика (това вече го правиха в ефир няколко експерти). Та какво правим по въпроса с ел. енергията? Фотоволтаиците категорично няма да стигнат за никъде, а ЕС налага до 2030 да се спрат ВСИЧКИ ДВГ автомобили!!!И ся ко?

190

Анонимен

преди 2 години

Няма значение от коя партия сте, приоритет трябва ви бъдат хората, трябва да правите това, което е добро за населението и страната, герберите да оставят шанс на новото правителство да видим какво ще направят в следващите няколко месеца, БСП да построят поне Белене с държавен дял, за да не сме зависими и в капан и да не поскъпват цените на всичко, заради тока!

189

До мак

преди 2 години

Кога Герб са оставили да се стигне до такива неимоверни и некомпенсирани увеличения - дай пример, че не се сещам !

188

ДЕБЕЛ КYP™

преди 2 години

Чувствам се изчегъртан, добре ми е.

187

Анонимен

преди 2 години

Нинова, поискайте енергетиката и постройте АЕЦ Белене, хранилище, може да построите и в някоя пустиня Африка, сега имате този шанс, в управлението сте, знаете, че това е много важно за България! Радев също е начело, няма какво да ви спъва, действайте!

186

Към протестърите

преди 2 години

"Предложението дойде от ГЕРБ". Тоест от лошият според вас Бойко ! От 1990г. насам единственият период през който цените на горивата дървата газта парното храните и лекарствата са сравнително стабилни а заплатите имаха наистина реален ръст е при управлението на ГЕРБ. Факт !

185

Анонимен

преди 2 години

До макНа кой герберите продадоха държавните 33% процента енергия и сега нямаме държавен дял? Кой увеличваше изкуствено цените на стоки и услуги, не бяха ли те?

184

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТока в България не е по-евтин от тока в източна Европа, че дори и от някои държави от западна Европа, повярвай ми! Оставете БСП и АБВ да простроят АЕЦ Белене и 51% да бъде държавен, това е много важно за България, ако не искате да изпаднете в енергиен колапс , зависимости, да се превърнете в изостанала държава с племена със знамена и да не ви скачат цените на всичко!

183

мак

преди 2 години

По т.лупско време герб не са скачали така, когато тока или газа поскъпваха редовно, а са одобрявали всякакви "компоненти" оправдаващи поскъпване. Сега тарикатите искат да докажат, че новото поскъпване е по вина на управляващите, а те, милите гербави, го предотвратяват. Популизъм и лицемерие, та дрънка.

182

Един

преди 2 години

Див, скъпоструващ популизъм. Пазарна стока със замразена цена. Ами тогава искам мораториум върхъ цената на природния газ, бензина и дизела. Март месец газта беше 75 стинки за кубик, а сега плащам по 1,60 лв. Не може за едни да няма увеличение, а другите да плащат като попове.

181

До 206

преди 2 години

За такива като теб е казано "Ситият на гладния не вярва" ! Мизерникът си ти, но духовен такъв !

180

Само че

преди 2 години

Не мораториум, а понижаване на цените трябва, или адекватно увеличение на заплатите, пенсиите и социалните помощи ! Иначе е все едно някой да е набит на кол, а те просто да наложат мораториум върху продължаване на набиването, без да му помогнат по друг начин !

179

Анонимен

преди 2 години

Писна ми три мнения написах всички сте мизерници някакви с по 2 ? в джоба и само се вайкате от ток, парно и какво ли не! Тока е евтин в Бг, и 100% да го повишат цената му пак ще е ниска сравнено с Европа, друг е въпроса че сте бедняци и всичко ви се струва скъпо!

178

Анонимен

преди 2 години

Новите (ПП и ДБ) и старите (БСП) комунисти ще връщат комунизма. А ГЕРБ го подхлъзнаха. Парламентът е сбирщина от ***. Днес даже едно провансалче от Раднево го доказа.

177

Ами

преди 2 години

Радиоактивните отпадъци на корабче на Мъски (разбирай на фбр) и към Юпитер, Сатурн или Слънцето еднопосочно. То нали и без това там всичко е радиоктивни газове и течности.

176

Анонимен

преди 2 години

201 на бедняка американците са му виновни:))))) айде със здраве и си брой стотинките редовно да не ти ги гепат американците, поглеждай и към жена ти да не я опънат

175

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПри тебе може да работи на макс, но по официалната статистика 37% от населението студува през зимата, защото няма пари да си плати тока и разходите за топло, а по неофициална статистика, може и да са повече!

174

Анонимен

преди 2 години

Да питам само . На американските централи кой им плаща вредните емисии ? А да ние а не те щото ЕС ги въвела след подписването на договора в американците . Ми значи българските си плащат а американските не плащат .