34

В.

преди 2 години

Става дума за София и за фризьорки, които не искат сертификат.

33

Христо Христов

преди 2 години

До Fallschirmspringer/35"... те сами си ги извоюват,при това с много труд и постоянство." - хахаха... когато в щатите МЪЖЕТЕ в Конгреса са искали да приемат закони за повече права на жените, има повече акции на ЖЕНИ срещу тези промени отколкото е имало преди това, за промените. ПП. Остави филмчетата на либералната пропаганда, а чети историята.

32

Анонимен

преди 2 години

Българите са виновни. До културата Варна навсякъде съществува само матриархат. После идва културата. Тя е виновна за всичко!

31

анонимна

преди 2 години

Най-после някой да каже в пряк текст, че пълно подчинение, и както е в Новия Завет, е равносилно на робство. Между другото там се пише и винаги да мълчи, да се покрива и да се разкрасява с нищо!?

30

жена

преди 2 години

Не съм съгласна с вас, защото познавам доста жени, които искат да ги хранят, независимо от цената. Причината е в мързел или откровена тъъъъпотия на жените, което има обяснение с хилядолетното слугуване, но я да видим мъжката тъъъъпотия с какво се обяснява?

29

анонимна

преди 2 години

До жена - това отношение към жените има дълбоки корени напр. религиозни, и то от двете основни религии, в които жената е едно гооооооолямо нищо, наред е с животните. Сега и сега това устройва немалко мъже, защото се чувствуват господари поне в дома, а навън трябва да се подчиняват. За щастие мнозина жени не осъзнават, че пълното подчинение, дето се изисква от Библията е равнозначно на робство, зад каквито и натруфени фрази да се крие.

28

Fallschirmspringer

преди 2 години

На жените не са дадени от никой права,те сами си ги извоюват,при това с много труд и постоянство.Заслужават още много повече права и уважение

27

жена

преди 2 години

До ЕС - я ми обяснете как по-точно са се качили жените на главите ви, ама съвсем точно - като имат право на гласуване или пък като имат право на собственост например, а не само да врещите общи приказки. Ясно е, че искате безгласни роби в къщи, напълно зависими от вас било то за храна, било то за каквото и да е. Ако ни дадете да ядем, ще ядем, това ли искате? За ваше сведение, съм против квоти за жени и други лиготии, за което ще вреснете моментално. А че работите в мините - за това ставате....

26

ДДРОнег

преди 2 години

Ще четем ли скоро за няколко смели, но убити жени ?!___Дано не четем !!!

25

fact

преди 2 години

афганистан 2021, както и царство България 1994-та са превзети от нови режими без пушка ***.съдбата на такива е печално известна.АЙДЕ ДА НЕ НИ РЕКЛАМИРАТЕ МЪЧЕНИЦИ ОТТАМ, А? Не фанали пушка да се защитат, сега ше ги рекламираме кат герои съпротивисти? СИЧКОТО ТАЛЕБАН ПОД НОЖА. Секи, който им плати и един афган данък вече им е съучасник - под ножа! ДА СА МИСЛИЛИ!

24

кУран

преди 2 години

По времето на пророка мУкамед не е имало салони за красота!

23

Анонимен

преди 2 години

Как може на Киро и Асан и Асенка и Лореал и Вконта и Корнела и Гроздан и Рашков и Калинката и Сандов и Денков и Янев и спаринка на колтурата и Гьоков умното и Иванов земеделското, Надка свалячката и Радко гела и тути кванти да им викате ТАЛИБАНИ!

22

преводачески бисери

преди 2 години

"Трябваше да пусна 15 от моите служители" - откъде от балкона ли? :D

21

Анонимен

преди 2 години

"слабата благословия на ислямистката групировка" Да не би да давате за упражнение на петокласници да ви превеждат статиите? ужс

20

Анонимен

преди 2 години

сигурно са жени на някоии талибани у власта

19

Знаещ

преди 2 години

Ами ... може и да не са жени ... ! То знае ли човек кво има в чуваля ?

18

Fallschirmspringer

преди 2 години

До в ЕС/ Те не се мислят за по-умни ,а в много области/ всички/ са по-умни и креативни.Преклянам се пред умните ,интелигентни,трудолюбиви ,смели жени и майки.Бих извел -смели на първо място. Прекланям се пред тях.Това не се отнася до пластмасовата продукция.

17

в ЕС

преди 2 години

Ние мъжете, в Европа дадохме много права на жените и те ни се качиха на главите..............с тая еманципация...............ужас, мислят се за по-умни от нас, но не са...............защото жената е направена от реброто на мъжа(така пише в Библията) и трябва да слуша мъжа си!!!

16

Анонимен

преди 2 години

А няма ли да преведете и статията за как неспазващи мерките криминални мъже са опъндизени? Днес.бг не струва и един екскремент!

15

Fallschirmspringer

преди 2 години

Е, не мога да разбера защо в ислямските страни толкова се страхуват от жените.Жените са все още не използувания научен,социален,политически,културен,административен,управленчески потенциал и т.н. на човечеството.Бъдещето принадлежи на тях и тяхното,активно участие във всички сфери на живота.Много по гъвкави и креативни са в решенията и подходите за решаване на проблемите