81

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва да поскъпне? За да увеличим още повече печалбите на производителите и търговците ли? Обяснете. Не се намираме на пазара и пазарлъци не трябва да има. Докажете увеличени разходи или намалени печалби, които не ги покриват.........................Пазарлъците - на пазара, свободния.

80

Анонимен

преди 2 години

Докато има много балъци, които вярват на един Фигурант и на снимки с чекмеджета... все ще е така...

79

Анонимен

преди 2 години

Принципът за битовия ток от регулирания пазар е разходопокривен. Увеличиха се печалбите на производителите и търговците. Следователно, токът за бита трябва да се намали...............Другото ще е измама за съд и затвор на КЕВР и правителството. Печалбите се увеличиха, фирмите могат да си покриват раходите за производство.

78

Анонимен

преди 2 години

Дали токът ще поскъпне със 64% или със 6000% за мен е без значение - и в двата случая ще вечеряме на свещи. По-романтично е някак, така че и това си има ползи!

77

Анонимен

преди 2 години

Другарят РадеФ, дали ще усети нещо от тези цени на тока и храните? Или само ще го сърби на едно интимно място... от многото народна "любов"?

76

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа заповядва вдигане на тока заради постигнатата диверсификация и либерализация от Боко Чекмеджето. ................Боко Чекмеджето обясняваше, че ще внасяме евтин ток отвсякъде, Васил Велев се хвалеше, че токът в Германия бил по-евтин от нашия и искаше либерализация. Сега нека да ядат това, което са дробили бизнесмените и политиците. Но битовият ток не трябва да се вдига, даже трябва да се намали заради добрите печалби на производителите от свободния пазар..

75

До 77

преди 2 години

Ако се гътне тате или мама,както на моя комшия ,друга песен ще запееш,ама ще е късно ,пъпчиви безсмъртнико !

74

Смехурко

преди 2 години

Царя дава, пазаря не дава или обратното. Или доброто и лошото ченге.Ама май стана лошото и по-лошото

73

Анонимен

преди 2 години

СюДрастично ъкращаване на раз дутите в редни щатове. Декевър - аут отвсвюякъде, иван иванов също вън. Като ще ебгарга, да е рошава.

72

Анонимен

преди 2 години

Стария номер...трябваше да се вдигне с 65% и ние го вдигнахме само с 11% да се доволни

71

До 64

преди 2 години

С други думи казваш ,,Всички са маскари "! Добре ,,тези " се махат и после .........??? Само ти оставаш г-н *** Балкански!!!Какво ще правиш ??????

70

Анонимен

преди 2 години

Ами като нонстоп се дъвче в прехлас ковид та ковид и вакси та вакси и сертификати с ефект за тоя, дето клати гората, токът удря през ръцете. Първара им грижа (посред зима!) била ваксите и зеленявите фантасмагории. Щото да се угоди на урс ула нали.

69

Само питаме:

преди 2 години

КАТО ГО ВДИГНАТ ТОКО, САМО С11%.....ВМЕСТО СЪС 60%-----ЩЕ ГО. ПРАВМ ЛИ.. "НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК"..... ОТ. ДОГОДИНА.... ХАХАХААА.....

68

Трайно безработен

преди 2 години

До АнонименИскам само да те поправя не екстрадирани а екзекотирани

67

Анонимен

преди 2 години

Няма да е лесно и даже ще е много трудно на новото Правителство. ББ навсякъде е заложил мини. Но пък и слепите видяха най-накрая в последните дни резултата от некадърнато и крадливо управление на едни хора, които значително забогатяха в последните години, станаха недосегаеми и не смятаха за нужно дори да ходят на работа в Парламента, а пък да се отчитат на простосмъртните къде са им парите. Затова всеки, който малко разбира от цифри ненужният слугинаж на ББ по администрацията - да си ходят.

66

Петков

преди 2 години

Този червеният тарикат да замълчи,защото има преки интереси от увеличението на тока . Фотоволтаиците на жена му иначе нямали нищо общо с него.

65

До 67

преди 2 години

Ти в момента работещ ли си или се забавляваш с клавиатурата? Е какво плащаш тогава по този начин освен собственният си нет?

64

До 50

преди 2 години

Да си учиш уроците и да се подготвиш за матурата ,че ей сега ще дойде ! И да пишеш съчинения подходящи за възраста и знанията ти,мушморок невръстен!!!

63

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата грешка е да се компенсират само хората, които не искат да работят, а това компенсиране да го плащаме работещите. Цялото това социално подпомагане е сгрешено из основи.

62

Дедо

преди 2 години

Аве , докато по жиците не потекът диаманти ....нема се срът тия !