101

Анонимен

преди 2 години

Преди 1989 година цената на тока за битови потребители беше 2 стотинки дневна тарифа и 1 стотинка нощна тарифа. Сега колко казвате, че е и колко ще стане?

100

Анонимен

преди 2 години

Къв свободен пазар ве? Тока се произвежда от хора от народа, работещи в централи направени с народни пари и пътува по жици слагани с народни пари... Всички частни концесионери, търговци, свободни пазари, пърдели, лееезбиики са свободни да си одят

99

Как е протестъри ?

преди 2 години

Сега е по добре. Нали ? Харесва ли ви промяната. А ? За това ли скачахте и опикахте Орлов мост ?

98

toti

преди 2 години

Нещастници,за последните години все върви нагоре,нагоре 15%,после !0%,после 13%,сега !1% ами те станаха над 50% бе ей,вие на балами ли правите,аз от 5год заплатата ми е 700лв,а реално и над 1000лв не ме оправят

97

Българин

преди 2 години

Защо, за да скочат пачалбите на центаралите и на тези които търгуват с ток с още 50%?

96

Стоян

преди 2 години

Кадиев ако не знаеш ще ти кажа от какво се произвежда ток в България. 50% от АЕЦ 30% от ТЕЦ 15% от вятър и слънце и 5% от ВЕЦ. Поскъпнаха ядреното гориво, въглищата, слънцето водата и вятъра та трябва да се вдига цената на тока?

95

Инспектор Дюдю

преди 2 години

За незапознатите, Кадийката отдавна е в бизнеса тока и е един от търговците на едро така че той определено има интерес от сегашната ситуация !

94

Анонимен

преди 2 години

На дребно си играете. Направо го вдигайте с 500 %, да се свършва със старото и да се започва с измитането...

93

Брей

преди 2 години

Токът, както и другите комунални разходи се доставят и трябва да се доставят по договори, а не по борсови цени за деня , пикове, и т.н.Как може примерно един GSM да е с договорена тарифа 2 години напред, а електричеството да е с ежедневна цена? Maaaadnesssss !!!

92

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега, нали за такива цени и заплати след 1989 година подрипвахте и ревяхте като мага.рета по площадите. Това искате вие, това получихме всички.

91

пак номер

преди 2 години

Обикновеният просташки номер...казва се една измислена цифра, като гледаш в тавана, и после намаляваш 4-5 кратно, и се очаква от нас да скачаме от радост! Държава от третия свят по отношение грижата за народа!

90

да припоВня

преди 2 години

На Кадиев СЪПРУГАТА , и Корумбашев управляват ДАЛАВЕРАТА , още от 3-ната коалиция , до сега !

89

Даа!

преди 2 години

Няма оправия , от НАСЛЕДСТВОТО ни от герб , вожда им още не е на себе си . КАК МОЖЕ ДРУГИ ДА СА НА ВЛАСТ , реване до Марс !

88

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Герберчетата си тролят но август месец 2019 това споразумение за свободният пазар го подписаха герб и Теменужка Петкова. И нормалните хора го знаем това.

87

Култура ми Янков

преди 2 години

Сметката е много точна , точно с толкова / 64% / , трябва да се СЪКРАТИ ДЪРЖАВНИЯТ АПАРАТ ..., и цената на тока ще си остане както е сега .

86

Анонимен

преди 2 години

Сега Кирчо ще ви покаже как е в Америка.

85

Анонимен

преди 2 години

Това е чист капитализъм. Иначе казано - пазарна икономика. Тоест пазара определя цената, а дали ти можеш да я платиш си е твой проблем.

84

Анонимен

преди 2 години

е то ако имаше свободен пазар управляван от свободна конкуренция щеше да има само аец-ове.Правят ток на 3-4 стотинки киловата а другите на 20.от кои ще си купите и защо.когато става въпрос за много пари разни Грети отиват в гората да са зелени през зимата е най-добре.

83

Ужас

преди 2 години

Може ли някой експерт да каже, защо тока за бизнеса е три пъти по-скъп от миналата година? Какво се промени, че се утрои? Ток има, потреблението и да е повече, не е тройно спрямо предишни години. И не се прави чак толкова ток от газ. Нямаме ли юридически механизми да си ползваме тока за нас, да не продаваме на борсите? Това е някакво харакири. И къде отиват тези свръхпечалби на енергийните дружества? Някой държи ли им сметка? Тези пари все пак отиват някъде.

82

В.

преди 2 години

Ми то и за големите компании е същото. Те си имат достъп до програми и фондове. Значи помощи за малките само