141

Гигов

преди 2 години

Защо се мълчи по въпроса за данъците на лукойл???? За толкова ненормален ли го имате този народ??? Защо лъжете хората,че е ре ***-тата са на австрийци чехи и немци. Кажете истината.

140

Гинка ВЪРБАКОВА

преди 2 години

кой то не му понася - да се изнася!

139

Анонимен

преди 2 години

Този кадиев трябва да бъде разследван веднага за всяване на паника и антибългарска дейност, за какъв се мисли? -- некоронован цар на електричеството или какво? Един обикновен енергиен вампир изпълзял на светлината, когато му отрязаха хранителния канал.

138

Анонимен

преди 2 години

При 64% народа излиза изкарва с шутове радев и петков и директно присъди на площада

137

Чичо

преди 2 години

Евтиния ток от Козлодуй-за българския народ и бизнес.Жената на Кадиев и Петър Курумбашев-с отнети лицензи за търговия с ел.енергия.И много други прекупвачи и мошеници по веригата.Изсмукахте кръвта на собствения си народ,кръвопийци мръсни.

136

Анонимен

преди 2 години

Стар виц от соца:ЗАСЕСАДАНИЕ 1.УВЕЛИЧЕНИЕ ЦЕНАТА НА ТОКА, ПАПНАТО И ГОРИВА 2.УВЕЛИЧЕНИЕ ЦЕНАТА НА ХРАНИТЕ. -ДРУГАРИ А ЗАПЛАГИТЕ?-ДНЕВНИЯТ РЕД Е ИЗЧЕРПАН

135

Анонимен

преди 2 години

Спрете да изнасяте евтин ток от Козлодуй. Изнасяйте от перките и вятърните мелници. И стига сте плашили хората, че ще ви подгонят със сопите

134

Анонимен

преди 2 години

Време е за Възраждане!

133

роб на влаЗта

преди 2 години

дА го направят по 1лв.

132

радикал

преди 2 години

БСП и ДПС държат енергетиката раздадоха вецовете и тецовете на техни хора за това ДПС е против мораториума. Целта е да им станем роби да им работим от сутрин до вечер само да си платим тока и за парче хляб колкото да не умрем.

131

радикал

преди 2 години

Ако поскъпне с 64% пaлeж на парламента и дондуков ще е най-малкото...

130

Просто е !

преди 2 години

Наследството от герб е на лице !

129

Даа!

преди 2 години

Зелената енергия са , на Кадиев и Корумбашев , и понеже , защото , обаче Кадиев няма законно право да има фирми , то СЪПРУГАТА му е ''уШ'' бизнесментката !

128

ооо

преди 2 години

До Анонимензамисли се . ако има още 10 GW мощности в BG - дали ще плащаме по-евтин ток ? май не, щото той ще отива на същия европейски пазар както сега... тогава защо ти е дори АЕЦ тук ? да пълниш гушата на поредната структура като подскачаш около АЕЦ-а? пак ще ти продават от скъпото така или иначе!какъв е изходът ? ами къща на село и отопление на дърва от близката гора - както е било преди 50 години! и ток ти трябва само за осветление. И скоро климатиците ще последват акумулиращите печки!

127

Анонимен

преди 2 години

Има няколко баби в управлението на Европа, които държат ключа към печатницата на евра. За последните 2 години се съдраха да печатат. Направиха "свободен" пазар на ел енергия където с напечатаните пари да могат да изкупуват договори за будещи производства на мощности. Колко е свободен след като един работи за пари, а друг ги печата от нищото не знам, но е инструмент които им позволява да манипулират и контролират цената на енергията за бизнеса и сега и домакинствата. Трабва "пазарът" да се изрине

126

хм

преди 2 години

Хахахаа..тези хора май ни имат за маймуни?! Ами щом гоним евро цени за тока, надминали сме евро цени за месо и хранителни продукти. Кой ще повдигне въпроса за евро ниво на заплатите?

125

Ханс Мемет Рубенщайн

преди 2 години

Да се премахнат преференциалните цени за изкупуване на ел.енергия от соларни, вятърни и ***-централи. Така тока няма да поскъпне.

124

Joro

преди 2 години

Кадиев, мръснико, колко пари крадеш от джобовете ни чрез фирмите ти за ток от соларни инсталации. Жена ти и Лукойл? Всичко го има в интернет, не сме толкоз прости.

123

Анонимен

преди 2 години

Тоз Георги го смятах за по-умен , ....каква пък е вината на кмета на София за цените на парното и тока!!!! Вината по-скоро е на такива като Вальо Топлото дето е дерибействал безнаказано години наред и т.н. и т.н. ....аз не съм от София и не ме интересува много , но принципно

122

Анонимен

преди 2 години

След 12 години герб...нормално всичко да поскъпва, с тая икономика...