44

Христо Христов

преди 2 години

Когато правят границата между гдр и фрг, немските партийци са искали от Сталин да направи граница и в Берлин. Сталин, като нормален човек, отказва, вярвайки в здравия разум, че немците ще се обединят.

43

В.

преди 2 години

Къде беше това звено когато бягаха презглава от Афганистан?

42

българин

преди 2 години

До: 47 А Путин ще се ограничи ли само с анексирането на Крим? Ти какво мислиш? Не, нищо не смесвам - смесвам круши със круши!

41

Христо Христов

преди 2 години

Сталин много малко е мачкал безродните немски дива'ци и варвари. Трябвало е ВСИЧКИ да ги прати в степите на Казахстан и оттатък Полярния кръг. ВСИЧКИ!

40

до 43

преди 2 години

Ако Хитлер беше се ограничил с присъединяването на Австрия какъв е проблемът? И Полша също анексира Силезия, но накрая ги изкарват потърпевши горкичките. Хайде да не смесваме ябълки с круши...

39

Христо Христов

преди 2 години

Да припомня, че Варшавският договор се беше отказал от доктрината за първи ядрен удар, за разлика от "миролюбивото" нато.

38

Христо Христов

преди 2 години

Понеже някой прими'тивен възпитаник на семейство на бкп секретар, пребоядисан на атлантик за да не умре от глад (подобно на некадърния си баща) ПАК намесва Русия ще припомня, че СССР два пъти през 50те предлага на германия да се обедини, а немските му безродни като него атлантически събратя и двата пъти отказват.

37

българин

преди 2 години

До: номер 37 Ми той и Адолф Хитлер е присъединил Австрия (Аншлус) към Третия Райх без да гръмне нито една пушка! И там е имало референдум за Аншлуса, на който над 90% от австрийците са казали "JA"!Затова анексирането на Австрия са му викали "Блуменкриг", защото австрийците са замеряли войниците със цветя! Значи - Хитлер е велик миротворец???

36

До 39

преди 2 години

Абе руснаците не са ангелчета, ама не са избили само в Ирак между 200 и 500 хиляди цивилни по официални американски данни само в Ирак... Те за цялата война в Афганистан дори не са приближили такива цифри...

35

българин

преди 2 години

До: 29 Така като те гледам, ти вече си готов и диагноза да ми поставиш? А може би ще ми напишеш и рецепта? Защо четеш избирателно ми е конкретният въпрос към теб? Да не би ЧВК Вагнер да се контролира от някого??? И САЩ и Русия не са подписвали конвенцията за забрана на наемници. Но Путин се е изказал уклончиво, че би могъл да ги забрани, но хората си ги искали!

34

до 32

преди 2 години

Да понеже руснаците са ангелчета :) по-големи дивaци от тях няма.

33

Анонимен

преди 2 години

На война като на война.

32

Анонимен

преди 2 години

Путин, който организира референдум и отдели Крим без 1 човек да загине е главорез, сатрап и самия сатана, на който му налагат постоянно санкции. А Буш/Обама/Тръмп/Байдън, които избиха стотици хиляди невинни (това е по американски официални данни) са демократи и защитници на световния ред.Такива са двойните стандарти на западната общност. И всеки нормално мислещ човек бива отвратен от това.

31

Аналогия

преди 2 години

Терористите не са с военна униформа. Жени с пояси взривяват цивилни. Деца хвърлят гранати.

30

до Майора

преди 2 години

По сокйоно бе м.зерник,изкара повече пяна от устата си отколкото моето куче.Ще се задавиш от злоба,не че нещо ама ще те пишат и тебе ковид,а не от злобарство и неприязън.

29

ами

преди 2 години

Те така правят,правили са назад във времето и винаги ще го правят "добрите" хамерканци,а за "лошите и агресивни" руснаци не се чуват такива "миротворни" действия.

28

Анонимен

преди 2 години

къде е НАТО .. ??? ..ахх все руснаците им виновни

27

Alex

преди 2 години

Какво е това реактивен удар? Ако това мога да науча ще съм доста доволен.

26

Анонимен

преди 2 години

Как заспиват вчер тези хора? Ще дойде и тяхното време и тогава създателят им ще ги съди и наказва.

25

Анонимен

преди 2 години

Поредната руска лъжа