93

Анонимен

преди 2 години

Кьорав съм вече, вместо "заплахи" прочетох "заплати" първоначално.

92

Анонимен

преди 2 години

Настоявам да зная кои са хората, които Бойко Рашков трябва да обвини и от къде произтича това негово задължение. От Румен Радев? От Васил Божков? От арменския поп? Длъжен е да отговори кой му е казал, че е длъжен да обвини определени хора.

91

Анонимен

преди 2 години

Смисъла на живота е в празното дъно на дямаджаната. Понякога на дъното се появява халюцинацията кръвожадния ГЕРБ но за това си е виновен алкохола. Панякога при по-големите дамаджани се привиждат и 60 милиона кеш над 4 кубически метра пачки столевки изнесени с чанти чували и сакове към централата на ГЕРБ на 15 и16 тия етаж на НДК. За съжаление на Рашков Минеков го изпревари и прибра кеша от НДК и остави Рашков без веществени доказателства.

90

Изумление

преди 2 години

Рашков "Прокуратурата спира разследване към тези, които ние ТРЯБВА да обвиним"!!!!!! . Аз не знаех, че МВР има хора, които трябва да обвини. Досега си мислех, че решението кой да бъде обвинен е следствие от разследването, а не предварително поставена задача.

89

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ си казаха: Всичко даваме, само да не е Рашков министър. Иде време разделно и затворническо. Свидетелите ще проговорят.

88

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са опасна групировка с много клонове, наказателни групи. Политическата част сега е в отстъпление и използват силовото крило. "Тефтерчето на Златанов" изчезна веднага.

87

Анонимен

преди 2 години

Спомням си как на 11 юли Борисов се кръстеше и благодареше на бога че Рашков го е оставил жив

86

Анонимен

преди 2 години

Много ми е мъчно за Рашков, че го плашат така, но се утешавам, че поне има 19 къщи където да се скрие и даже и да го намерят, ако влезе в една от 12 тоалетни, плашачите докато го намерят полицията ще дойде. Успокоих се.

85

само питам

преди 2 години

Г,н Дамаджанков,напълно ви съчуствам!И мен една хубава кака ме заплашва,че ще ми избие зъбите с мощния си естествен бюст и че ще ми седне здраво на клоня да го счупи,та чак съм се притеснил и дигам кръвно?!Но какво да се прави!Ще се жертваме,вие за благото на родината,аз за благото на разгоненият женски свят,пък каквот и ще да става,нъл тъй?!И пари нема да вземаме,щот Геша само чака да ни опандизи!Тъй и тъй нема за сега за какво да се хване,затуй да си кротуваме и Наздраве за Новата Година!

84

Анонимен

преди 2 години

Да се чуди човек как тая овчица Рашков е жив при тоя страшен вълк човекоядец ГЕРБ

83

Рейгън

преди 2 години

Рашков, какво стана с стотиците подслушвани политици и протестиращи!? И тях ли не иска да ги разпитва прокуратурата!?Или се оказаха наркодилърите на Черепа и твои приятели по чашка!?Сега имаме нова легенда - заплашваният Рашко, а всъщност идеята беше с един обработен от ВАС свидетел да започнете дела срещу хора от ГЕРБ т.е комунистическа саморазправа!Защо не питате фирмата получател на кого и защо е превеждала пари!?Защо допуснахте ПЕТДЕСЕТ И ТРИ ПЪТИ някой да тегли по един милион!?

82

Анонимен

преди 2 години

Знаем кой го заплашва, казват му Цирозата. Рашков трябва незабавно да арестува Цирозата.

81

Анонимен

преди 2 години

Рашков е може би най-добрият вътрешен министър, който сме имали. И то не само в последните 30 години.

80

Анонимен

преди 2 години

Драги *** на ГЕРБ-ДПС-ДС, нали знаете? Парите скоро свършват. А вие, едва ли сте съгласни да предавате България безплатно... или бъркам? Хе-хе...

79

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е в депресия, а тиквичките са в истерия. Вижте им само коментарите на троловете от ГЕРБ-ДПС-ДС - скоро не е имало опорни точки спуснати отгоре и засега се задоволяват със злоба и обиди. Голям смях.

78

Анонимен

преди 2 години

Рашов е голяма работа. ГЕРБ-ДПС-ДС ги втриса, само като го видят. Страхотно е, че остана вътрешен министър.

77

Разберете го човека

преди 2 години

Той в просъница чу, че Ицето се оплаква как го заплашвали, ама завалията не разбра ,че това не се отнася за него и когато го попитаха още полусъбуден и полуизтрезнял изсипа една кофа фикал.и. Чашков при тези имоти и n-броя тоалетни да нямаш пари за качествен алкохол. Моля те, излагаш се.

76

До 79

преди 2 години

Ти да не си на Рашков жената

75

Ганди

преди 2 години

Наздраве Рашков ,защо подгони труд,защото видя видието побликувано във вестника и пианата си физиономия в 2 на обяд с тримата независими прокурори,за разлика от тебе те доказват твърденията си с документи или видео материал а не с празни приказки след няколко чашки

74

Абе

преди 2 години

Поредния кьорфишек на пияндето, което дори заспа в парламента, махморлука не прощава!!!