51

Стоян Илиев

преди 2 години

Това сигурно е част от някаква легенда..Както и,че бил важен шпионин в ГДР..Всъщност там са пращали некадърниците...Цял живот си е дърта номенклатура,бил е дясна ръка на Собчак,когато е кмет на Ленинград..После,когато Елцин е в лошо здравословно състояние го избират заради послушанието му,като си мислят,че могст да го контролират..Е,оказва се вълк в овча кожа..

50

Анонимен

преди 2 години

Копъркаджия от кгб

49

Аз

преди 2 години

Съвсем друго си е да те возят с каквото си пожелаеш. Как да ти е приятно да си спомним, че някога макар и за кратко си бил един от всички останали.

48

Анонимен

преди 2 години

Не видпх да става дума за такси в цитата му? А вие?

47

Анонимен

преди 2 години

След това си продал душата на дявола и днес унищожава руския народ.

46

Анонимен

преди 2 години

Путин лично предприема стъпки, за да предотврати разширяването на отан на изток. Вчера руският президент декларира тази си позиция пред джонсъновия Борко в телефонен разговор.

45

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Путин все поставя акцент върху некакво си руско страдание. Все Русия била ощетена.Та затова се хване ас Ердоган да си лuжат раните,щото и турците все ощетени. Ще се разридая от тъга по поробителите ни.Е,аз предричам,че нито Русия,нито Турция,нито Германия ще съществуват като държави,защото всяко кътче от настоящите им земи е крадено от нас Траките. Никаква милост за хленчещи крадци и убийци!

44

Анонимен

преди 2 години

Това са били извънредни часове към КГБ, след всеки курс е пишел донос и е попълвал досие на клиента. ---- Стига с тая паника , вчера чета че Русия струпала 100 000 войска КРАЙ границата , ама видиш ли били на няколко стотин км от браздата. Пълен фейк ат вдякъде, ама го пишат все едно се блъскат на браздата

43

taschunka witko

преди 2 години

Скоро руските танкове в Киев после и в Берлин.А тук ще викаме Здравствуйте братушки

42

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин!

41

Шах и Мат

преди 2 години

Тъй, инак, Вова е Играч. Голям Играч. Точка.

40

Ха!!!!!

преди 2 години

И как разбрахте че е карал такси. От цитата му е ясно че е бил частен шофьор на някой си и бодигард евентуално. А на кого, явно не му се иска каже. Толкова за зурналистиката. Ама не ви упреквам щото това с стандартите на цялата съвременна световна зурналистика.

39

Жоро Сороса

преди 2 години

Вярно е беше ми личен шофьор. Плащах му копейки.

38

Анонимен

преди 2 години

Именно сегашната ситуаци в Украйна е национална трагедия. Това трябва да се промени и да се възстанови целостта на руската държава.

37

Путин карал....

преди 2 години

....такси, а пък наш Бойко тикви е продавал.Няма срамна работа след като и двамата са изкарали милиарди ;)

36

Анонимен

преди 2 години

До ТрафоПОСТ Оруел отдавна го е написал:"Който променя миналото владее бъдещето" В момента РСМакедония променя миналото и вярва, че ще си мълчим. Вероятно Мустафата ще уреди новата македонска история, азбука и т.н....а Киро и Кокоро ще го огласят като най-най-най-светло бъдеще за България и българите. Пфу...

35

Анонимен

преди 2 години

Кога една нация се управлява от бащица ,винаги след края на бащицата настъпват катаклизми.Затова управлението тип бащица не е много добре за страната.

34

Анонимен

преди 2 години

При нас първите които ги съкратиха бяха инженерите и те подкараха таксита докато се ориентират на запад, така беше във всички соц.страни. Сега е странно, че слагат на Енергетиката финансист, а не инженер, тази грешка се повтаря с години, е имаше и географ.

33

рашка_чибурашка

преди 2 години

Явно чукчито има много комплекси за избиване, от такива като него заченати под дамгата и свастиките на чу.кът, сърпът и червената петолъчка, се раждат най-заклетите диктатори ... !!!

32

нЕкой

преди 2 години

Хайде приказки за лека нощ. Много отдавна отмина това време тавариши. На такива пропагандни глупости вече не вЕрват и в северна кореа.