56

Анонимен

преди 2 години

И за три месеца

55

Анонимен

преди 2 години

Един път стомна за вода, втори път стомна за вода...Накрая стомната се счупила.

54

.И ОТ ТРИТЕ ПРЪСТА..

преди 2 години

...ЩАСТИЕТО Е В СРЕДНИЯ...../Ако не вервате питайте майка си../

53

Киров

преди 2 години

То пък едно щастие от това поголовно растене на цените ?!Това " щастие " щастливците да си го заврът където искат,но не и да го пробутват нам... Ние можем и без тия да сме си щас тливи ...

52

Анонимен

преди 2 години

Ще го видим и това щастие...

51

Иван Гешев

преди 2 години

Информацията от статията е великолепна. Все пак, кабинета през 2021 г. беше не от трети, а от седми опит. Честито на безработните политици от ДПС, Герб-СДС и БСП ! Ще чествате новата година в затворите при бай Ставри. Ще правите компания на приятеля си Бойко Методиев !

50

Анонимен

преди 2 години

Не виждам нищо страшно в нови избори и мисля, че те са неизбежни. Въпроса е не дали,, а кога ще са. След вота на 14.11.2021г. не знам защо но по студията тръгнаха некакви политолози и социолози и заразправяха че на всяка цена трябвало да се смени властта. Не стига че излъгаха и то три пъти за резултатите от изборите ами продължиха да дават акъли и да внушават неистини, че щяло да стане много лошо ако се състави кабинет. Кого обслужваше това предумишлено твърдение. Герб, дпс и статуквото.

49

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Да оставим правителството да си свърши работата. Чекмеджан ,Каскета и компания при бай Ставри!Ж.п магистралата Волуяк -Драгоман и тази София-Драгоман се мотаят 4г.Нама магистрали , няма ги и парите! За Хемус си е класика в жанра.После виновен е Рашков.Защо, защото хванал двама изтеглили 17 и 14млн. лева в чували! А онзи който спи с пистолет,кюлчета и пачки евра ни поздравява за Коледа. Та римляните са прави: дай им хляб и зрелища на простолюдието!!!!!!!!!!

48

izh

преди 2 години

Мутрите в политическата власт отново. Няма да има кой да ги сритва да не се увличат в кражбите. Блюдолизците се въртят около тях ако могат да клъвнат нещо. От север доволно потриват ръце - схемата сработи отлично и троянския кон е с единия крак в Европа / то пък един кон, повече магаре, ама айде. И това става / Чака ни весела година. До пролетта резервите ще се изчерпят и представлението ще влезе във второ действие, когато празните лафове няма да минават Е, поне НАЗДРАВЕ

47

Анонимен

преди 2 години

Хорския вот разкара Боко, дето се беше окопал като за световно, та тези ли няма да си заминат? Кът нищо!

46

Анонимен

преди 2 години

То пък един кабинет! Като боковите филии с мас намазани.

45

Анонимен

преди 2 години

Това правителство не сме го избирали ние. Натресоха ни го. Те обаче нямат нищо против да се разпореждат с хорските животи. Да да, aма не! Натрапници нещем! Догодина нови избори.

44

Анонимен

преди 2 години

Както вървят нещата ... Май ще има 4 за щастие ...

43

Анонимен

преди 2 години

Направи впечатление че посрещането в Брюксел беше хладно и дори прохладно. Нещо не са навити много много на промяна но са доволни да ваксинират раите и да разположат войските. Начукаха ни го на двеста.

42

Анонимен

преди 2 години

Тиквата и Каскета трябва да свършат като Стамболов и Стамболийски!

41

Анонимен

преди 2 години

До *** О ! Премиер/министъра на войната не е безличен чиновник, напротив личен е.

40

Анонимен

преди 2 години

Поне седемте заместник председатели на народното събрание да се махнат от президиума. Тяхното минава всяка мярка и граница. Не може ли да стои само водещия. Бъдете по умни и разумни, стойте си в групата.

39

Анонимен

преди 2 години

Правителството не се държи сериозно и отговорно. Служебният кабинет управляваше по добре и трябва това да му се зачете. Дано пак се върне на власт редовно или служебно, все ще е по добре от несигурността и горделивостта в която се оказахме, но тя е грях както пише в библията.

38

Истукан

преди 2 години

И 10 пъти да има избори за 1 година, няма да се излъжа да отида нито веднъж. Не съм гласувал от 18 годишен.

37

Кристчън

преди 2 години

Ако Кирчо продължава с опитите си за ваксинация и не махне зеления сертификат и пусне РСМ в ЕС бързо, бързо ще имаме 4 за щастие