65

До 69

преди 2 години

Това вече е неизбежно в световен мащаб.

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 Обратното вие ваксърите и експертчетата ще и тя няма да е във ваша полза, но така става, когато си нагъл и простт.

63

Гостенин

преди 2 години

След като ваксинираните не трябва да бъдат лекувани, защо пък на НЕваксинираните да им бъде оказвана медицинска помощ? Та те доброволно са се отказали, защото според днешните ощоприети практики те не се грижат за собственото си здраве?

62

Анонимен

преди 2 години

Тия от *** ще я докарат до гражданска война на ваксъри срещу антиваксъри. Тогава ще се намесят миротворците и ще оваксат всички и няма да има различни.

61

Анонимен

преди 2 години

Рецидивистите и лудите дето се разхождат свободно по улиците не са ли опасни за общественото здраве? Пияните и неграмотните управляващи МПС-та не са ли опасни за здравето, ужастната здравна система не е ли опасна за дравето на хора, а калпавата съдебна ситема?

60

Анонимен

преди 2 години

Фашизмът и тиранията са по-лоши от Копейкин.

59

Костадинка

преди 2 години

Рибата мирише откъм ваксинърите. Такава й е главата на държавата, да *** кучетата от простотията си. Всички да се изпонатръшкат дано!

58

До 59

преди 2 години

Виж какво не особенно интелигентни чичко/лелче! Не ми отправяй квалификации, защото явно нивото ти е далеч под всякакви критерии интелигентност. Както ти твърдиш това , което З а теб е истина. Така аз твърдя това, което З А мен е истина като видя някой д а пише пЛандемия ми става ясно колко е интелигентен. Тъй , че пий си ракията, хапвай си салатата и не се натоварвай с тежки мисли. Пък ако си такъв голям капацитет *** инучаствай в управлението на държавата -може пък да решиш всички проблеми.

57

Анонимен

преди 2 години

Когато ваксърите нямат аргументи почват да буйстват и обиждат, тези хора имат нужда от психологическа помощ.

56

Анонимен

преди 2 години

Нашата партия пък призовава в парламента да се влиза само без ***. Искаме прозрачна политика . Без твърде задни мисли и мераци.

55

Д-р Снагълс

преди 2 години

РНК препарата не е ваксина, ако специалист твърди това, то той е престъпник!

54

Анонимен

преди 2 години

Тялото ми е неприкостновено и никой не може да ми нарежда, какво да инжектирам в него.

53

До 51

преди 2 години

Виж какво не особенно интелигентни момко! Стига си се правил на дръж ми шапката, ами се замисли над развитието на пландемията, проявите на болестта, , измислините вълни, неадекватните "мерки", абсурдите които се случват в социална и икономическа сфера, направено ли е нещо наистина добро за човечеството последно време и тогава говори!

52

Въпрос

преди 2 години

Защо Възраждане не събра 70%? Нали са толкова антиваксърите

51

До 51

преди 2 години

Здравето на всеки човек е преди всичко негова собствена отговорност никой не кара насила хората които се чувстват застрашени да се навират сред тълпи от хора ако сам не се пазиш няма как другите да те опазят колкото и абсурдни заповеди да издаде някой министър.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 Нали си набоден и защитен бе умноглав? Мен не ме мисли, аз не съм заешко сърчице като теб.

49

мислете

преди 2 години

Сертификатите се въвеждат най-силно в най-задлъжнелите държави с финансови подкупи за институциите им.Това не е просто здравен проблем. Налага се чужда политика с това. Трябва до колкото може да се спре и да не се теглят заеми в несвяст, както направи временното правителство.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 Какъв бъкоч ти инжектират, бе амебо? А ще знаеш ли какъв ъркоч ще ти трябва да излезеш от трапа ако не си ваксиниран! Аман от тъпоглави специасти на по носене на торби цимет! Аман!

47

Анонимен

преди 2 години

До Гробарчето Таласъм Конституцията я има за да не може разни самозабравили се политичета и експертчета да ни тормозят. Конституцията е предпазен механизъм срещу тирания и диктатура.

46

Анонимен

преди 2 години

Анан от радетели за права и сеободи. Аман от конспиратори. Вие на друга планета ли живеете? Който за щастие не е бил болен от тази гадост все ще има някой познат който го е изкарал доста зле. За починалите хора също от тази гадост или и там е конспирация? Освен права имате и задължения!!! Ще носите маски и всичко каквото трябва. Нямате право да поставяте здравето на другите в опастност. Ако щете вярвайте в ковид ако щете не вярвайте. + това в БГ мерките са пародия! Ние здрави мерки не сме видяли