85

Анонимен

преди 2 години

За тези мерки които Кацаров въведе заслужава въжена огърлица. Те са незаконни. Не може един министър да си измисля правила за цял народ.

84

Гостенин

преди 2 години

След като ваксинираните не трябва да бъдат лекувани, защо пък на НЕваксинираните да им бъде оказвана медицинска помощ? Та те доброволно са се отказали, защото според днешните ощоприети практики те не се грижат за собственото си здраве?

83

До 84

преди 2 години

А мен ме накараха да си платя здравните осигуровки за периода, в който съм живяла в чужбина.

82

До 90

преди 2 години

Който иска да се ваксинира и платена ваксина ще си вземе. Мой приятел искаше да се ваксинирасъс Спутник, но се зарази с Ковид и почина.Много хора загубиха живота си, защото се чакаха старците да се ваксинират и нямаше свободен платен достъп до ваксини.Аз не съм съгласна да се изхвърлят ваксини, а после да се дават пари за лечението на неваксинирани.

81

До 96

преди 2 години

Нищо няма да отпадне, защото всички мерки нямат нищо общо с борбата с коронката.

80

анонимен

преди 2 години

Да бъдат спокойни. Ако това за Омикрон, което говорят се окаже истината, ще отпаднат почти всички мерки. Само маските ще останат най-вероятно. Мечтата им ще се сбъдне.

79

Анархия

преди 2 години

Те по тази логика ще предложат и други нарушения да не се наказват, то така се почва....

78

До 93

преди 2 години

Има но ако обжалваш пред съда глобите падат, сигурно има и такива дето не обжалват но не познавам такива.

77

Анонимен

преди 2 години

Че то има ли досега поне един наказан за неспазване на мерките? Съмнявам се.

76

До Гостенин

преди 2 години

Ами аз като не съм ковидваксиниран и от 20 години не съм ползвал болничен а си плащам здравните осигуровки и данъците, защо трябва да плащам вашите ваксини и лечението на сертифицираните?

75

Анонимен

преди 2 години

По леки наказания . Например публично обиждане от мавър.

74

Гостенин

преди 2 години

До Анонимен75Теб ли те тормозеха от ДАНС и МВР-Перник?

73

Гостенин

преди 2 години

До Гостенин 69Ама сте нахални, бе големогланците! Значи аз който съм ваксиниран и не съм лежал във болница ДА ПЛАЩАМ вашето лечение, защото вие така искате? А не идват ли вече във повече исканията на големоглавците? Не искате да работите, мама и тати плащат ученето, не искате да работите за 600лв., не искате да бъдете ваксинирани,? А ДЕСЕРТ да искате?

72

До Гостенин

преди 2 години

И какво общо има ДОО със задължителното здравно осигуряване?

71

Гостенин

преди 2 години

До АнонименПирател, никой не те задължава да плащаш ДОО! Като днес не можеш - плати когато имаш пари. Ако цял живот нячаш - за чийй ти е пенсия?

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 Къде пише, че съм длъжник на ваксърите, къде съм се подписал и какво им дължа? Аз ли съм виновен, че са се прекарали да се набодат?

69

Гостенин

преди 2 години

Мдааа... Моят идеологически враг проф.Иво Христов (понастоящем евродепутатот БСП) беше казал по някакъв повод за 80% ***. Процентът на НЕваксинирани у нас е към 80%. Някой отворко да вземе да ми ояснява нещо за думите+ Само да внимава да не настъпи и двете мотики наведнъж!

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74 понеже много им пука дали си 5 или десет дози или с 1 или 5 маски буахахах. За много значими се имате бе, а сте въздух под налягане.

67

Гостенин

преди 2 години

До Д-р СнагълсУмник, вдруги ден няма да има други ваксини освен iRNK!Аман от простички големоглавци, дето били ваксинирани само със убити вируси! Умник, знаеш ли ро време на Живков след 1985 точно какмо са ти инжектирали при рождението? ТрЪПЧО!

66

сивия кардинал

преди 2 години

Нещата приемат страшни размери. Спасение само на Марс. Тука ще се килиме тия с две дози срещу тия и с бустер . Гладиаторски битки на различни школи ваксинирани. Няма хляб и салам . Само зрелища.