12

Анонимен

преди 2 години

Фашистите се събират на банкет в Пловдив с любезното съдействие на Фаизера и модерната.

11

Алчен лекар

преди 2 години

Създаваме си взаимно хронично болни пациенти да ни пълнят гушите !

10

Анонимен

преди 2 години

Ви.руси. Като Подкрепа. Паразитни длъжности.

9

лекар

преди 2 години

Абсолютно безполезна организация която с нищо не ни помага.Даже една трудова борса за лекари не са направили досега.Само се събират да изядат и изпият членския внос/8 лв/ който отгоре на всичко е и задължителен!!!Ако не го плащам няма да ме вземат никъде на работа защото трябва задължително да съм член,все едно те са ме направили лекар и ми изкарали дипломата и специалностите!!!Това са една долна ш.ай.ка рекетьори които всяка година сами си се преизбират!!!Да вземат да се разпуснат най-накрая!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Ятрогенеза https://en.wikipedia.org/wiki/Iatrogenesis

7

Мене

преди 2 години

Безполезна организация, долу.

6

медикус

преди 2 години

Паразитът , казионен БЛС , креатура на властимащите , убежище на номенклатурчици от ДС и БКП ( СДС , ГЕРБ , БСП ) са лобистка маша в ръцете на престъпниците - мегакрадци в българското здравеопазване ! Най- големите крадци са тези който пишат правилата за да оправдаят крадците в закона !

5

Лекар

преди 2 години

БЛС да се закрие! Няма никакъв смисъл от тази казионна организация. А и на точното място се провежда събранието, защото всичко е един панаир

4

Кир

преди 2 години

Лекар-денонощна работа,псувни и бой,дълг,търпение,себеотрицание,унижение,надежда.

3

Анонимен

преди 2 години

лекар,търговия,алчност,двоен стандарт,злоупотреба с пациенти,злоупотреба с антибиотици, психологическа манипулация,неинформирано съгласие, хирургия, фалшификация, ятрогения,престъпление,психопатия(антисоциално личностно разтройство)

2

Анонимен

преди 2 години

Един катинар отвън! Вътре да се черпят, не ми пука. Ама да не излизат

1

абвгде

преди 2 години

лекар,търговия,двоен стандарт,злоупотреба с пациенти,злоупотреба с антибиотици, психологическа манипулация,неинформирано съгласие, хирургия, фалшификация, ятрогения,престъпление,психопатия(антисоциално личностно разтройство)