146

отровна гад

преди 2 години

Още ли има хора, които си мислят, че на власт е някой друг, освен Румен Радев?!

145

Чебурашка

преди 2 години

Гледам и се смея. Партиите на подмяната не дружат с ГЕРБ, защото били работили с ДПС задкулисно, но пък с БСП нямат проблем, дето открито си се мляскаха с ДПС и управляваха заедно. И да не забравяме последиците от бесепарско управление след различните им участия във властта - от хиперинфлация и фалит на държавата, през спрени на 100% евро фондове, до фалити на банки преди няма и 10 години. Каква промяна какво чудо...

144

Анонимен

преди 2 години

Заслужаваме си всичко съграждани! Щом си избираме човек, който за 6 месеца наруши десетки пъти законите на държавата и то доказано, а не "някой" каза, че е сбъркал.... ПРавете си изводи колко сме далече от мисловната дейност...Нищо, после пак ще псувате в шепи.

143

А

преди 2 години

Протестите кога започват?

142

Анонимен

преди 2 години

Временното правителство на Радев е тотален провал. 1 милион гласоподаватели по малко от предните президентси избори

141

АнонимеН

преди 2 години

ДИГНАЛ Е РЪКАТА КАТО В НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ! СРАМ И РЕЗИЛ СРАМ И РЕЗИЛ СРАМ И РЕЗИЛ! НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНА ПАРТИЯ КОЯТО НЯМА И 4% ЩЕ УПРАВЛЯВА И ПРЕСТЪПНИЦИ АБСОЛЮТНИ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА И ТО НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ!

140

Явно !

преди 2 години

Явно министър в България може да бъде само човек , който има не по-малко от 12 клозета в апартамента си ! И не по-малко от 19 къщи и резиденции ! Ей, Цветанов е хилаво бебенце с неговите 6 апартамента !!! На Цветанов всичките апартаменти са с площ колкото само един апартамент на Рашков !!! А пък да не говорим, че Цветанов има само по един клозет в апартамент !

139

Въпрос до Радев

преди 2 години

Ромите кога ще започнат да плащат данъци

138

Анонимен

преди 2 години

Стефан Янев е огромна грешка! Не искаме министър, който си прави селфита с Байдън! Не е подходящ за поста, защото министърът на отбраната трябва да е обран откъм емоции и чувства, а това селфи показа, че е дърт слъбохарактерен кифльо!

137

АнонимеН

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ ОБРА С МАШИНИТЕ И ПОЛОВИНАТА ГЛАСОВЕ НА МАЯ НО И ТЯ МЪЛЧИ И СЕ КРИЕ! СРАМ И РЕЗИЛ Е ЦЕЛИЯ НИ ПАРЛАМЕНТ!

136

Политолог

преди 2 години

Министър на отбраната ще е Радевия премиер Стефън Янев- Радев продължава да назначава министри. От неговата квота ще е и Бойко Рашков, който се оказа най богатия политик в България. Това не е демокрация а реставрация на комунизма. Не чакайте признание и пари от Европа. Очаквайте руски грабеж

135

Чудо !

преди 2 години

Един лъжец и международен мошеник - премиер !!! Това е чудо по Земята ! Само Мадуро го може това ! ( и Фигуранта) ! Толкова ли е трагичен българина , за да позволи на този кон ( виждал съм коне по-красиви от Кико Канадеца) да ръководи държавата ???

134

АнонимеН

преди 2 години

НИКОЙ НЕ ПОИСКА РЕВИЗИЯ НА РАЗПИСКИТЕ КАТО СЪДЪРЖАНИЕ АМА НИКОЙ ОТ ОБРАНИТЕ ПАРТИИ ОТ РУМЕН РАДЕВ!!!! САМО ЛУНА КАЗА , ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ НО ТРЯБВАШЕ И ДА ПОДАДЕ СИГНАЛ В ПОЛИЦИЯТА ДА СЕ РАЗСЛЕДВА! НО Е СМЕШНО РАДЕВ ДА РАЗСЛЕДВА СЕБЕ СИ!

133

БКП ФОРЕВЪР

преди 2 години

Тая Година Чакаме 3 магистрали, 4 Моста на Дунав, 5 Тунела под Шипка, 10 Техно Центъра, 50 Завода, 100 Детски Градини, Истанбул да дойде в Хасково и Космонавт на Луната, Марс, Юпитер и Сатурн. ОлллЕ. Да живей БеКаПе!

132

Анонимен

преди 2 години

Това се казва да подбереш експерти. Ако има нещо от което Нинова разбира, то това е ликвидирането на държавни предприятия. Ще закриваме държавата май?

131

Анонимен

преди 2 години

Много стабилна коалиция-от 4 партии на 2 лидерите в оставка.

130

Анонимен

преди 2 години

До МИСИРКЕН ПРЕС Скоро ще ти секне ентусиазма за г-ьоонсуратлъци. Още не е започнало дори. :)

129

Анонимен

преди 2 години

Ами продължава Радев да назначава министри

128

Анонимен

преди 2 години

Къде се скри Толупа.Вече не е около кацата с меда.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122 "Клета майка България... пак ни ****аха... Много ми е мъчно." Ами, ние ви предупреждавахме. Сега, кой каквото си е надробил. По-умните видяхме какво се задава и си изнесохме повечето авоари от страната преди да се зададе поредния пладнешки грабеж. Вече се изнасяме трайно от страната. На останалите - успех, макар че се съмнявам ...