186

Нищо добро не чакаме

преди 2 години

ПП е бизнес проект, това не е партия!. ПП нямат ПРОГРАМА (!!!), ГОЛИ обещания за борба с корупцията, БЕЗБРОЙ лъжи - гражданство, уж договор за производство на коли... ИТД БСП, ДБ се гънат от страх, защото няма да ги има при следващи избори!

185

ПроСоТо

преди 2 години

УСПЕХ на Новото начинание!..Разбира се,ще ги следим "изкъсо"..

184

М-да

преди 2 години

Хубава промяна се заформя.... да ни е честита!!!

183

Цените растат!!!

преди 2 години

Къде са шумните протестиращи, които хвърляха яйца, домати и риба? Къде са майките? Къде са мисирките, които ги отразяваха денонощно и от 1000 правеха 100 000?

182

Страшна промяна!

преди 2 години

Радев си набута служебните министри, дойдоха одобрени от американски фондации - двамата харвардци, излязоха от нафталина Масларова, Овчаров, Гечев и др....

181

пияница мистик

преди 2 години

Евала, "промяната" е супер. ЗА винансите ще отговаря осъден в Лондон и САЩ крадец, а за приватизаторката за жълти стотинки на Техноимпекс - държавните предприятия, за да може да приватизира още някое и друго за 500 лева :))) Ех, тоя народ буларопитешки бе. Чувал съм, че човек се учи от грешките си. Най-много два пъти да повтори грешката, ама третия път никога, Това не важи за бyлгаристанецa. Щом постоянно си избира комунисти и старите мутри ги нари "промяна", какво да говорим повече :)))

180

Анонимен

преди 2 години

Удобни промени, усмихнати депутати, светло бъдеще! А КЪДЕ СМЕ НИЕ???

179

Анонимен

преди 2 години

АМАН ОТ НЕНАСИТНИ ЕНТУСИАСТИ!!!

178

Анонимен

преди 2 години

21 министерства! И във всяко по трима комисари от партиите дето не са го взели на концесия. Така се оптимизира управлението

177

Аз

преди 2 години

Каква промяна *** пак начело Няма отърваване от неяВъртиопашка Жалко за народаБОГ ДА НИ ПАЗИ

176

анонимен

преди 2 години

Тия явно не вдяват накъде отиват нещата и за това са толкова ентусиазирани . А нещата са много хлъзгави като комбинация от рохки яйца и домати по жълти павета.

175

Анонимен

преди 2 години

Освен Корнилия с Техноимпекс да вземат и Румен Гечев за финнсиите.

174

БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ

преди 2 години

Боже, пази България!

173

ПППП

преди 2 години

21 МИНИСТРИ СА МАЛКО, ЩЕ СА НУЖНИ ПОНЕ 101.

172

Сержант

преди 2 години

*** министър на държавнитв предприятия. Как не я срам тази бедна душица. Вместо да си посипе главата с пепел гледай какво прави. Ще провали партията на Петков и Василев.

171

ххх

преди 2 години

И какво стана накрая .От много баби хилаво бебе. Половината от министрите са имали прояви в миналото има и с неточно биографии има и такива със съмнения за злоупотреби. Въпреки всичко те отново са с министерски и вице министерски постове. Само не е ясно къде и кого изчегъртахте и каква е промяната- Старите лапачи отново са на линия. Позор. Само приказките бяха повече. С това че толкова време загубихте за консултации замазахте очете на народа че ще направите очаквана промяна.Жалко че ви повярва

170

Леле ...

преди 2 години

... хвърчат гневни коментари, като пръски от стисната гнойна пъпка :D П.С. Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна :p

169

Анонимен

преди 2 години

До обективен Когато си глупав - това е за цял живот.

168

Работник

преди 2 години

Кириле, бих искал да почна работа във Вашия завод за ел. автомобили. Какви са условията - образование, заплащане? Къде да подам документи?

167

Тото

преди 2 години

Само в България, и някоя африканска диктатура, може като "наказание" за нарушаване на Закони и Конституция да те наградят с премиерско място.