44

П.К. инк.

преди 2 години

След пълен провал на изборите и фиктивни оставки...вещаят "стабилно" правителство??? И тук важи старата истина - със стари к. - нов бардак???Но, тук виждаме големите натегачи и ***, сред които се откроява особенно единия от тях и всички го познавате отлично. Така, че техните изявления и прогнози СА НА ОБРАТНАТА СТРАНА. Още от сега в тези техни "преговори" се открояват, преди всичко, големите им претенции и боричкане за постове и привилегии??? И "стабилното" им прогнозиране отива на кино...

43

Снимката

преди 2 години

на доцентката демонстрира цялата "увереност". Пък и в заглавието се мъдри едно ВЕЩАЯТ.... Може да се чете не само МЕЖДУ редовете, но и БЕЗ редовете.

42

Анонимен

преди 2 години

И ТОВА ОПУЛЕНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ОБУЧАВА ДЕЦАТА НИ- ПОЗОР. ИНФЛАЦИЯТА ВЕЧЕ ЗА ХРАНИ Е 40%, ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ- ТОВА Е ОСТАВАНЕ НА СТУДЕНО - НЯКОИ НЯМА ДА ИЗДЪРЖАТ И НА ГЛАД- НО ГОСПОЖАТА НИ УБЕЖДАВА ФЪФЛЕЙКИ, ЧЕ ВСИЧКО Е ТОЧНО- НЕ НЕ Е ТОЧНО- НЯМА БЮДЖЕТ НЕКАДЪРНИЦИ, ДО СЕГА ТЕ ТАКОВА Е НЯМАЛО.

41

Анонимен

преди 2 години

Кабинета може и трябва да бъде с министри на ПП които спечелиха изборите а останалите партии да подписват и да подкрепят правителството но да не участват с министри защото нищо не са спечелили. Каква е тая безпринципна Коалиция. Писна ни и сигурно е по добре да има нови избори. Служебния кабинет си е много добър. Може спокойно и без парламент да се изкара зимата.

40

Анонимен

преди 2 години

Кабинета може и трябва да бъде с министри на ПП които спечелиха изборите а останалите партии да подписват и да подкрепят правителството но да не участват с министри защото нищо не са спечелили. Каква е тая безпринцпна коалицияПисна ни и сигурно е по добре да има нови избори. Служебния кабинет си е много добър. Може спокойно и без парламент да се изкара зимата.

39

ОТ ГЛАД И СТУД

преди 2 години

ОГРОМНИ ЦИРКОВЕ СЕ РАЗИГРАВАТ, НЯКОИ ГИ НАРИЧАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ДРАМИ, СЛАВЧО ВАСИЛЕВ И ПИРГОВА ГИ УКРАСЯВАТ, ДНЕС УМИРАТ 100/246 ЧОВЕКА ДНЕВНО ОТ КОВИД, УТРЕ ОТ ГЛАД И СТУД

38

Анонимен

преди 2 години

Пленума на БСП трябва да каже че БСП не може да участва с министри в кабинет с министри на ДБ. Може и трябва да подкрепи кабинет на ПП и ИТН но без министри на партии от статуквото в това число БСП и ДБ.

37

Анонимен

преди 2 години

До колегата ББ но къде е ББ. Нито се вижда нито се чува. Може да е отпуска.

36

Божков

преди 2 години

Коруция ли?! В БГ няма такова нещо. Що пари дадох комунисти и "десни"да заиграят на едно хоро.

35

ББ

преди 2 години

Всеки не работещ за просперитета на България...е пътник...предател...ен.чар...с Народа ни който иска...и ни дреме за милиардите ви безполезни хартийки...за офшорките ви...за сайтовете и медиите ви...империи сме смазвали...вие с хартиики и гьобелс манипулации?ЕС е...мафия!САЩ са...Свободният Свят...мечтата на децата ни...факти!!!

34

Дано

преди 2 години

Дай боже да е така и вьв следващите - 4 г да се вьрне стабилността и доверието на хората вьв дьржавата

33

Стар

преди 2 години

Какъв ,,политолог" е Слави Василев-част от стратегическият съвет на президента Радев !

32

БКП

преди 2 години

Доживяхме след 32 г. демокрация, да чакаме решение на пленума на БКП, за да дойде промяната!

31

Елена

преди 2 години

Пиргова ?! Едно умно нещо не е казала тая радевица

30

?

преди 2 години

По какво е доцент тоя вълкодав , лиже яко .

29

Анонимен

преди 2 години

Тези политолози от работническо дело ли са?

28

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости. Тази коалиция ще убие България.

27

Анонимен

преди 2 години

Язък , че вероятно ще се изгубят години в глупости , скандали и още по голямо обедняване

26

Тралала

преди 2 години

Ще седят, ако добре плащат дължимите пари на спонсорите.

25

Тралала

преди 2 години

Стабилно, докато имат откъде да вземат заеми. Няма да седят да ги връщат.