17

дай 3900 лв. хаха

преди 1 месец

От магьосническия свят си се отказал,отче Киприане,и си приел Божия дух.Показал си се пред народа достоен за уважение,затова заедно със Света Юстина моли Христа Бога да спаси нашите души.Господ да пази България от зли демони и dnes.bg!Амин!

16

Анонимен

преди 7 месеца

Аз за това пари не държа у дома

15

Роза

преди 7 месеца

Ами близките и защо оставят толкова пари при нея,като знаят,че вече е неадекватна?Нека сега синът и да пише жалба след жалба!Ще им хванат опинците на онези тарикатки!"Изкуфелите " бабички са божа благодат за тях!

14

Анонимен

преди 7 месеца

Злобни турскоцигански ***. Същите, които вършат тези гадости. Всичко се плаща един ден, няма ненаказано зло. Дяволът се прави на велик, но само Бог е най-велик и неговата правда винаги тържествува.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Сигурно са от пп.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Mагията наречена олигофрения е вече развалена! Другият път ще знае, ако още помни.

11

БИл Гейтс

преди 7 месеца

Мразя магиите.Добре че са били двете жени да помогнат на клетата старица

10

Анонимен

преди 8 месеца

А тоя дрът бикл ук отде има 4к сребърника?

9

v

преди 8 месеца

га си *** си го заслужаваш

8

черния

преди 8 месеца

Ми много правилно е направила бабара. По добре да даде 4 бона и да се отърве от магията, от колкот да страда от всякакви гадости!

7

Истина

преди 8 месеца

Уж живеем в християнска държава, а поеечето българи, дори претендиращи че са православни християни,никога не са чели Библията, не познават истинския Бог на Библията нито са приели Месията като свой Господ и Спасител, иначе щяха да имат моралния стандарт на Бога и знаят че всички злодеи, в т.ч. лъжци, клеветници, крадци, блудници, убийци, астролози, врачки, магъосници и др. идолопоклонници на фалшиви богове са слуги на дявола и врагове на Бога, и само Бог може да разваля магии и то не за пари,

6

Che

преди 8 месеца

Е, няма как - статия за.жгдендъри, статия за мара отварачката и статия за баба дарителка!

5

Анонимен

преди 8 месеца

До 1Познавах няколко човека с разсъждения като твоите... обърни внимание на времето в началото на изречението! Ако можеш и разбираш всъщност.

4

ИКОП

преди 8 месеца

А казват , че пенсионерите били бедни...

3

Анонимен

преди 8 месеца

Жалко, че още има хора които вярват на врачки и баячки. Да, жената е възрастна и по трудно ще промени мисленето си.

2

Анонимен

преди 8 месеца

А магията била ли е развалена?

1

АнонимеН

преди 8 месеца

КАЗАЛИ И ПО ТЕЛЕФОНА ДА СИ ИЗТЕГЛИ АКЪЛА ОТ БАНКАТА ТОЕСТ ПАРИТЕ ЗА ДА ИМ БАЯТ И РАЗВАЛЯТ ЧЕРНА МАГИЯ! ТОЧНО ТОЛКОВА АКЪЛ ИМАТ И ВАКСАРИТЕ ,ДЕТО СЕГА ЩЕ ТИЧАТ ДА СИ ПОСТАВЯТ ЧЕТВЪРТАТА ДОЗА!