31

Анонимен

преди 2 години

Не е лошо през 3 месеца на избори, само дето заминаха едни 1 млрд лева

30

Юнак

преди 2 години

Тук има много черногледи постове, но това е нормално за по възрастните хора, много са патили.

29

стига

преди 2 години

Сус, бре мекерета.....В България има повече политолози отколкото работещи хора...

28

Анонимен

преди 2 години

Ако се отиде на още едни избори, БСП ще има още по-малко депутати, ИТН и ДБ може и въобще да не влязат, а гласувалите досега за тях, ще гласуват за ПП. Нищо чудно така ПП да имат мнозинство.

27

Анонимен

преди 2 години

Белият автобус ги спаси преди време. Сега ще ги извозват с линейки от НС като свършат парите на народа.

26

Абе

преди 2 години

До анализатор Стига с тези герберасти и Герб! Хората виждат и усещат по джоба си, какво правят тези "ментета"! На какво се надуват толкова? Тези Чичковичервенотиквиниковчета, излъгаха 10% от българите, а Чичко им 1.5 млн. и си мислят, че са "голяма работа"! И какво, сега и мен ли ще обявиш за гербер без да имам нищо общо нито с ГЕРБ, нито със структурите им!

25

Анонимен

преди 2 години

Февруари 2022 ще ги бият с камъни. За това Рашков променя закона за полицаите. Вече ще могат да бият и да упражняват сила по нареждане не прекия им ръководител. ЗАСТРАХОВАТ СЕ ЗАЩОТО СЕ ОЧАКВАТ ОГРОМНИ ПРОТЕСТИ С ПРАЗНИ ТЕНДЖЕРИ И ТИ*АНИ.

24

Анонимен

преди 2 години

През април ще дадат сами оставка,като видят,че другите дето се съюзяват с тях са купени от ГЕРБ и ДПС.Ще отидат на избори за да хванат 121 депутата сами.В БГ не става като в другите страни,коалиция да управлява стабилно.Тук всеки иска да е вожд,не иска да е индианец!

23

Анонимен

преди 2 години

Хора вярно ли е, че госпожа Лъжа Нинова ще е втори премиер? Ами нали имат само 26 депутата? Къде е тръгнала с голямата кошница Нинова? Нали знаем какво направи като купи Техноимпекс за жълти стотинки? Мисирките да питат Нинова защо беше уволнена 2007 за корупция!

22

пияница мистик

преди 2 години

До 16 === И по какви обвинения по-точно смяташ, че ще ги вкарат в затвора? :))) Щото то първо обвинения, после съд и накрая затвор, другарю. Ама то нашия съд не може да вкара някакво ***, де уби публична личност, Милен Цветков в затвора, ти чакаш да вкарат бивш политик и милиардер като Пеевски....ахахахаха, абе откъде ви намират такива с вакуум в главата да пишете тук бе. А Дамаджанов с 19 апартамента и замък купени с учителска заплата, Нинова с хотел за 20 мил, Гергов свинаря и т.н.

21

Анонимен

преди 2 години

Въобще няма да съставят кабинет. БСП и ДБ вече са на изпадане - няма как да стане

20

Анонимен

преди 2 години

Няма как коалиция от орел, рак, щука и Гном да се задържи без интриги. Ще се изпокарат и ще фалират България.

19

Анонимен

преди 2 години

57 милиарда лева изхарчи временното правителство на Радев без да направят и един тротоар

18

Анонимен

преди 2 години

Ще изкарат четири кодини ама като цъфнат налъмите на Радев.

17

Анонимен

преди 2 години

Ще изкарат 4 месеца най- много. Те са коабиция КИЧ - КОМУНИСТИ ИЗМАМНИЦИ ЧАЛГАРИ

16

Анонимен

преди 2 години

Имат право на 100 дни толеранс. Аз лично им желая успех.

15

Анонимен

преди 2 години

Единствения начин да останат 4 години е а вкарат ББ,ЦЦ,ДП и доста други гепили пари в затвора,след като махнат Гешев и Цацаров и сложат свестни хора на местата им.Започнат ли с това може и да изкарат мандата.

14

Анонимен

преди 2 години

Не виждам да има стабилно правителство, щото не правят компромиси, а без компромиси нема стабилност :)))

13

Анонимен

преди 2 години

Най лошо беше през 90 години на 20 век, такъв глад и мизерия след управлението на комунистите дето ни завещаха 11 милиарда долара дълг никога не е било. Цялата икономика рухна защото беше орентирана само за СССР. Сега е по спокойно 900 долара средна заплата и икономика орентирана 50% към ЕС и 50% към останалия свят.

12

Анонимен

преди 2 години

Много вдигнаха летвата и няма да могат да я прескочат.Това ще направим,онова,ама то се прави с хора дето могат и не ги е страх.До пролетта ще се види.