30

Златка

преди 2 години

На китайския джо байдън въобще не му пука какво става там!

29

Анонимен

преди 2 години

Модерният и съвременен западен свят не може да прави нищо друго, освен да се моли и да се тревожи. А след като на американците не им пука за Афганистан, а пък и на тамошното правителство, което буквално се предаде не му пукаше, защо на мен, като на българин, трябва да ми пука?

28

Анонимен

преди 2 години

Имаха една от най-модерните армии в момента!Имаха и логистиката и щяха да имат и съпорта на янките,ако бяха поискали-те избраха да хвърлят оръжието за 2!!! дни,ТОВА Е!Сега ще бъдат рооообббиии,това си избраха!И стига вече с тея сссоополиви статии вече!!

27

Истина

преди 2 години

Откакто ислямска терористична група заграби властта нищо добро не може да се очаква -те вършат нечестиви зли дела на дявола като измама, грабеж,отвличане, изнасилване,педофилия,убйства,терор,преследване на немюсулмани,геноцид и др. престъпления срещу човешките права и свободи срешу истината и правосъдието,срещу мира и Бога,които грехове водят не само ислямистите към ада, който са си избрали от алчност за корупция,но и много от жертвите им, които не откажат се приемат исляма.

26

До 29

преди 2 години

Кое не ти е наред - главата или онова под кръста?

25

Старо Турче

преди 2 години

Талибаните са за бой!

24

Анонимен

преди 2 години

А кой нормален мъж и баща би се радвал да омъжи дъщеря си непълнолетна, още дете и да я даде като добиче на този който брои повече пари за нея? Кой нормален баща и мъж, не иска по - добър свят за дъщеря си и тя да има права като останалите и да учи и да се развива? Ако религията им е по - важна от усмивката и щастието на децата им и жените им, значи Бога на който се кланят е зъл.

23

Анонимен

преди 2 години

Афганистан съществува след толкова много войни, аз за тях не се притеснявам. Проблемът е България, много вероятно данните за последното преброяване да не са още обявени е защото за 30 години сме намалели наполовина.

22

Анонимен

преди 2 години

Въобще не ниинтересува! Искаха си "свобода" да си живеят със средновековния ислям. Дубай и Саудитска Арабия да помагат на бедните религиозни гаврошовци.

21

Анонимен

преди 2 години

Те и нашите не могат!

20

Анонимен

преди 2 години

Но пък с гордост може да заяват, че са спасени от добрите американци!

19

?

преди 2 години

Ако ще трябва да ги набутам в демокрация като нашата, аз няма да съм. Не заслужават скотски живот. И децата им, горките! Не,че европа е решението. Промяната, къде е светлинката. За колко време?

18

Хахаха

преди 2 години

До 20 ... В Западна Европа вече няма Коледа, а весел празник, за да не обидят мюслитата ...Чак турболибералният (***) папа скочи днес и насоса ЕК, че са комунисти ...То си е и истина де ...

17

Христо Христов

преди 2 години

Според Конвенцията за защита на детето на ООН ББС я нарушава, използвайки малолетни за политически цели. Същото правеха години наред и ЕС и ООН с малолетната Малала.

16

мак

преди 2 години

Дайте за разнообразие нещо за съжителство с гостите на танте, в Германия или Франция, няма значение. Идва Коледа, какви са настроенията там? Не се кахърете за афганистанки, вероятно болшинството от тях са свикнали и смятат такъв живот за нормален.

15

Хахаха

преди 2 години

Момичетата и жените в Афганистан, могат да се сърдят само на своите бащи, братя и синове, които не се противопоставиха на 50 000 голтака, да завладеят Афганистан.300 000 армия въоръжена и обучена от САЩ сложи оръжие и избяга ... значи мъжете в Афтанистан искат да живеят по правилата на талибаните ...

14

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Най-миролюбивата религия в действие.Там да си живеят както искат, никакво пускане тук.

13

Анонимен

преди 2 години

Местим.

12

Анонимен

преди 2 години

Няма голяма разлика от тука в ромските махали и тука не ги пускат

11

Варненец

преди 2 години

Двете крайности: Феминизъм с качество фашизъм срещу мъжете във ФАЩ и обратното в Афганистан и донякъде в още няколко ислямски държави. Всяка крайност е вредна.