25

до 23 от славянин

преди 2 години

''40 хил заразени 100 умрели - Франция2500 заразени 200 умрели - БългарияКаква е тази разлика?''Мини през френска и през българска болници и ще разбереш каква е тази разлика!

24

славянин

преди 2 години

''Нощните клубове във Франция ще бъдат затворени за четири седмици от петък в опит да се противодейства на рязкото увеличаване на случаите на COVID-19, особено сред младите хора, заяви министър-председателят Жан Кастекс.''Ха-ха-ха, още една от отличничките по масово бодене в европа пропищява от ''рязко увеличаване на случаите на ковид-19''! Отровите работят за разпространениета на заразата, каквото е и предназначението им!

23

Анонимен

преди 2 години

До Да 23"Каква е тази разлика?" - демография (средна възраст), хроничните болести, ниво на здравеопазване, чистота на въздуха, стрес, качество на храната, водата и още много, много други фактори

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19Споко, Кънчо' "докопа" ме ДВА пъти и съм си СУПЕР. Лошото е че след тоя Ковид започнах да пия по 1 литър водка и не мога да се напи. Това е последицата. Ако това е Ада значи съм там...............ХО-ХО-ХО

21

Да

преди 2 години

40 хил заразени 100 умрели - Франция2500 заразени 200 умрели - БългарияКаква е тази разлика?

20

Анонимен

преди 2 години

Нали толкова се гордееха, че повечето са вакснати и зелените им сертификати работели? Смях, смях.

19

Анонимен

преди 2 години

как така ! Нали всички са ваксинирани и уж некакъв ковид са го победиле

18

Анонимен

преди 2 години

А от вчера всички ученици в София задружно в клас. 1-ви час физическо в салона, хоп един юнак с болен татко и той болен (колко интертересно, а още по-интересното е къде ли е карантината му). Класа остава да учи, понеже било понеделник и не били ^^много дълго^^ контактни. 2-ри час пак в салона - друг клас. Били поветрили. Ето това са българските мерки и теглилки.

17

Анонимен

преди 2 години

до 17 ----- Аве ти гледай да не те докопа Ковид, че и без да е послан ще заминеш към ада!

16

Кака Мара

преди 2 години

Язък. Сега нашите провинциални светулки къде ще се чекнат и кой ще разбере че са ходили в Париж.

15

Анонимен

преди 2 години

Пътят към Ада е послан с добри намерения и...................ВАКСИНИ.

14

Анонимен

преди 2 години

Факт е че създателите на ваксините твърдяха, че след ваксане няма заразяване и няма разболяване. Факт е че това се оказа НЕистина. Налага се извода че тия хорица си нямат идея какви ги вършат. Хайде сега идете да се ваксате.................ХА-ХА.

13

ууу

преди 2 години

Робите трябва да свикват - забавленията са за елита.

12

Перниканец до ЦИРК

преди 2 години

Това не са французи, това са им гостите от Сирия. Французите са на работа в светлата част на денонощието за да може да си позволят да ги издържат.

11

Lou Bega

преди 2 години

Ladies and gentlemen, this is Lockdown number five!

10

Анонимен

преди 2 години

Нали сте ваксинирани,намаляха смъртните случаи карайте си живота за какво са тия мерки?

9

Шарли Ебдо

преди 2 години

Да си седят вкъщи, да колят прасето и да си празнуват Коледа семейно. А за мюслитата, да издоят козела, да сгазят няколко човека, да взривят нещо за Коледа или там каквото са им традициите.

8

Евроатлантик

преди 2 години

През месец дозичка,трябва да бъдат зависими от ваксините ,без тях не трябва да могат да живеят.

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Кастекс е изспанска(каталунска) фамилия. Някога Франко, уж гонейки републиканците,напълни Франция с фашисти. Испанка е и кметицата на Париж. Редова испанска окупация на Любима Франция! Сакскобуготската женщина сефардитска,има ли да каже нещо? Вън от Франция,араби-евреи(marranos испански).

6

Анонимен

преди 2 години

Нали бяхте ваксинирани бе клоуни.