20

Анонимен

преди 2 години

То и римската империя е била непобедима пък къде е тя сега. Тъй че руснаците да не се надценяват.

19

българин

преди 2 години

До: номер 22 Е че ти кой мислеше че въоръжаваше армията на Сталин през Втората Световна Война? Маршал Жуков ако го видиш на снимки при превземането на Берлин ще стоплиш че се е возил на американски джип! Храни кyче да те лае - българска народна поговорка.

18

българин

преди 2 години

Абе защо все Русия е заплашена от война бе? Защо от другите държави нито една не се въоръжава до зъби така като Русия? *** имало било природни богатства! Е много важно! То по останалата част от Земята като че ли няма нищо? В ЮАР са фрашкани с диаманти, петрол има на много места, включително и в САЩ. Е да, ама в САЩ предпочитат да си пазят петрола и купуват от други държави.А да не споменаваме че бъдещето е на фотоволтаиците и слънчевата и вятърна енергия!

17

Анонимен

преди 2 години

русия е непобедима,сащ нямат такива топки че да тръгнат да войуват срещу руснаци

16

Троловеее

преди 2 години

Не подценявайте Байдън,той е САЩ! И не е сам. Кой е с путин,освен вас платените? Определено не сте в час. Въпроса е Ердоган каква позиция ще заеме,а той вече я изрази и не забравяйте и това,че Турция също е военна сила и в Черно море с която има най-голяма граница ,нищо,че се прави на вова приятел

15

Анонимен

преди 2 години

Украйна иска да си вземе територията, но не иска Руснаците да им помагат за това е цялата драма. Най вероятно ще нападнат следващата година но се опитват още от сега да го извъртят все едно Русия ще нападне !!!

14

Барба Ганьо

преди 2 години

Алцхаймера Бай Дън може само да моли , кланя и прави фелацио на Император Владимир .... Очаква се поредната серия на " Изкукалия старец " :) :) :)

13

Ха ха

преди 2 години

Тоя е най кумичният президент в цялата история на - сащ

12

Анонимен

преди 2 години

Бай Дрън няма думата. За Украйна Батюшка казва какво ще става, а вички останали останали слушат и си записват. Внимателно.

11

Анонимен

преди 2 години

Най-лесно е днес Бай да стане за посмешище. Но не това е целта. Ще го изслушат, ще си го преместят в другия. Времето никак не работи за Бай и приятели - май "високата цена" я плащат вече. Руснаците отдавна нямат илюзии, че ще бъдат разбрани, отдавна знаят, че американец или "западняк" разбират само от сила.

10

Засега

преди 2 години

Путин води дезинформационна и кибер 3та СВ и заедно с троловете и хакерите си скоро ще гризне дървото. После Русия ще стане по-добро място за живеене

9

Факт

преди 2 години

Кравите няма да спрат ,докато не запалят света!!!!А това ,ще стане много скоро и слугите им,ще го ядат заедно с тях!!!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че има информации за струпване на 125 хиляди укровоенни по дължината на разделителната линия с ЛДНР, която показва Украйна като провокатор и агресор. Укропия се използва като провокатор, а обвиненията и сакциите се стоварват върху Русия. Елементарщина съшита с бели конци.

7

Нагли убийци

преди 2 години

САЩ който нападнаха и ограбиха десетки страни ,избиха милиони,подкрепят тероризма и тн.И те седнали да дават акъл и да размахват пръст?!

6

САЩ са

преди 2 години

Крадеца вика дръжте Крадеца....

5

О, божке

преди 2 години

Че той гнома да не го е струпал там скрапа за да воюва? Плаши гаргите. Колко пъти вече разкарва гладните мужжици от вътрешността към границите и обратно. Горките руснаци. Пият лосиони за вана, няма какво да ядат, а този харчи милиарди за да поддържа скрапа, оставен му от съветите. Жалка история. Още не могат да сделат и един тостер като хората.

4

Анонимен

преди 2 години

Байдън да говори на Украйна да не провокират Русия, а не обратното.

3

Обективен

преди 2 години

....и Путин си го е преместил в другия крачол....

2

Анонимен

преди 2 години

Източна Украйна никога няма да се подчини на фашистите в Киев!!!ДНР и ЛНР са самостоятелни републики..............Крим е руски, свикнахте ли???

1

Крим е руски

преди 2 години

Свикнаха ли лицемерите в Англия, Франция и САЩ и слугите им в България????