118

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са ефикасни,колкото и да го отричате! Ваксинирани приятели прекараха вируса за два дни с темп. и отпадналост и една заклета антиваксърка,която едва спасиха в болницата. Има хора като мен,които изкараха вируса и не разбраха,но след това реших и да се ваксинирам. Вие ако искате се ваксинирайте,какво само скачате,кой Ви задължава насила,пожелателно е!

117

Анонимен

преди 2 години

Само да питам, 100% НЕВАКСИНИРАНИТЕ махали измряха ли вече? Някой минаващ покрай Филиповци може ли да каже колко километра е дълга колоната от катафалки? Или там не играят на КОВИД ИЗМАМА?

116

Майстора

преди 2 години

До Изненадан - Смешно... Ти не знаеш нищо, и със зъби и нокти отказваш да приемеш каквото и да е, ако противоречи на догмата... За великата всемогъща вацина, която единствено ще ни спаси... Медицинските фанатици сте по-отвратителти от религиозните.

115

Изненадан

преди 2 години

До Майстора---ПРЕДАВАМ СЕ! ВИЕ ЗНАЕТЕ ВСИЧКО

114

Анонимен

преди 2 години

До ИзненаданТи си изнедан, обаче аз дори не трепвам.......хахахаха :))) Когато си пр*ст, си оставаш пр*ст цял живот :)))

113

Боже, Боже

преди 2 години

"Вируси винаги е имало, но това е ПАНДЕМИЯ, тоест са единични случаите с грип,"==//==Точно обратното.Епидемия е когато обхваща само даден район, а ПАНдемия е когато обхваща целия свят.Представката ПАН- означава всеобхватност. Иначе болестта си е един средно тежък грип и ако не са ваксините по време на болестта, в резултат на което се роят нови щамове, до сега да сме я забравили.

112

Майстора

преди 2 години

До Изненадан Разнасят го 100% еднакво и "ваксинирани" и неваксинирани - има достатъчно изследвания по въпроса. "Мутира" и във "ваксинирани" и в неваксинирани, и по всяка вероятност повече мутации се пораждат в жертвите на експеримента, които са с отслабен имунитет от инжекциите. Но нищожните интелекти могат единствено да циркулират предъвкани послания от рекламната кампания на препаратите. Без значение какви са фактите и каква е реалността. Да живее Свещената Вацина. Тя е нова религия.

111

11111

преди 2 години

Имате ли информация как е положението в Афганистан?Там почти няма ваксинирани , социална дистанция, дезинфекция,маски,мерки,липсваща здравна с-*** нищо няма заради ИД.Най-вероятно болниците са препълнени и несмогват с погребенията и никой не помага!

110

Изненадан

преди 2 години

До Анонимен 116--Дори не го разбирате, че неваксинираните бавят борбата с вируса.Той мутира във Вас млади и силни разнасяте го на бабите си и дядовците си.Ако всички масово се ваксинират всичко бързо ще свърши. Новите мутации станаха в нисковаксинирани държави. Спокойно за бъдещото си поколение бирата цигарите и дрогата влияят много по зле на репрудуктивните възможности от ваксина.

109

До майстора

преди 2 години

Значи едно. Че го изкарах леко, това за моя сигурност, и второто е че няма да се разболея пак поне 6 месеца. А преди не смеех да отида никъде понеже много скитам и не зная како разнасям ако съм носител случайно. Само това. Пазейки себе си пазя и другите около мен. Не да разболея някой аз и после да съм виновен ако почине.

108

Анонимен

преди 2 години

До Изненадан какво право ти липсва пък на теб ***, хахо? "Ваксинирай" се сутрин обед и вечер, на пазара и в мола, слагай бустери... ТОя пък и той "права" имал нарушени.. .

107

Анонимен

преди 2 години

До Боже, БожеВируси винаги е имало, но това е ПАНДЕМИЯ, тоест са единични случаите с грип, ако беше ЕПИДЕМИЯ, щяха масово да подсмърчат челяците :))) Просто сега са решили шефовете, че хората по свето са изтрещяли напълно.....затова сигурно приложиха грипчето като заплаха :)))

106

Майстора

преди 2 години

До Юрий "защитата" е имунната ти система! И срещу тази лека настинка тя е 99.5% ЕФЕКТИВНА, ЕФИКАСНА и както щеш го напиши! И то постоянно, а не за няколко месеца, като провалените експерименти! Но има голям недостатък - никой не печели от нея! Затова трябва да се оплюе и отхвърли. Отхвърлете тази медийна психоза и си върнете способността да мислите!

105

Изненадан

преди 2 години

До Янко Антивакс-----Дори и име си измислил на различните по мнение от теб-"ваксове". Защо обаче си мислиш че те са по-глупави от тебе? Знаеш ли какво са преживяли, какви болести имат, какво са видяли и чули и накрая решили да се ваксинират. Вие анти-ваксовете/по твоите думи/ сте като тези чието име немога да изпиша/ афиширате се постоянно и налагате мнение без да Ви питат. Скоро ще започнете и паради да устройвате в името на нарушените си права. А къде са правата на другите които искат "вакс"?

104

Юрий

преди 2 години

Когато една популация стане огромна, унищожава хабитата си. Нарича се каламитет. Унищожава се от самосебе си защото ресурсите са изчерпани. Хората от 50 години сме в тази фаза. Въпрос на време беше да се появи. И пак леко се разминахме заради медицината. Вирус не се спира с нишо. Те мутират. Ваксините са временни.Но по добре броня макар и слаба отколкото никаква. Който е плувал дълги разстояния ще ме разбере. Едно е с термокостюм друго е без.

103

Боже, Боже

преди 2 години

И този, който е написал тази т%пня се мисли за журналист.Много се заблуждава. А по въпроса - вирус има, ваксини няма и не може да има срещу бързомутиращ вирус.Това, което ви р(ъ(гат е генна терапия и който се е надуп(ч)ил горко ще се кае. Особено ако е млад и тепърва ще има деца.

102

Анонимен

преди 2 години

Хубаво са направили от днес-а, че са упоменали дойче зеле още в първото изречение. Така си спестих четенето на доста плява и преминах към истината - коментарите.

101

Майстора

преди 2 години

До Юрий "Искам семейството ми да е здраво." - и какво зависи от това дали ще си поставиш ескпериментална терапия, която не предотвратява да се разболееш или да разпространиш болестта? Нещо се побъркахте, напълно отказвате да мислите логично? Или винаги толкова сте си можели, затова сте съгласни да се подложите на безполезен и вреден експеримент?

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107Фейса го ползват само бабички и неосъзнати лапета, много зле направен сайт е, чудя се овцете защо го използват..... :)))

99

Анонимен

преди 2 години

Аз затова нямам фейсбук. Денонощно се облъчвате с фейк информация. Ваксинирай се, не вярвай на фейса.