178

Анонимен

преди 2 години

Много трогателна история, предполагам публикувана ей така случайно а не с някаква цел. А дано ама надали. В цялата историка обаче има една голяма истина, ваксинират се предимно страхливците.

177

Кунчо Ангелов

преди 2 години

Дойче Зеле толкова ме разчувстваха, та чак запретнах ръкав.

176

Анонимен

преди 2 години

Здрасти антиваксъри! Как сте днес? Има ли дали фира и колко % от вас? А така! Може да мрреете, ама няма да се предавате!Диванната революция е нещо велико!

175

проста логика

преди 2 години

За да придобиеш стаден имунитет, трябва да си част от стадото. А за да си част от стадото трябва да си овца.

174

Антифашист

преди 2 години

До ваксър"Ваксиниран съм и срещу шарка, тетанус многократно... Ваксинирах се срещу ковед за да пазя ВАС - антиваксърите"=/=Знаеш ли, нямаме нужда от твоето пазене.Това което правите е да произвеждате нови щамове и да ги разнасяте безпрепятствено защото нали, ваксинирани сме и можем да ходим навсякъде.Мъжът ми се зарази именно след като ваксиниран шеф първи се разболя и зарази целия колектив.

173

Dew

преди 2 години

Сега остава да публикуват мнение на някой, който се е ваксинирал и после е съжалявал, заради проблемите след ваксината. Познавам такъв индивид, който дори е споделил в социалните мрежи новината за първа доза ваксина, след което е прекарал 7-8 седмици в болница в критично състояние и все още се възстановява и май никога няма да се възстанови напълно. Говорим за 30 годишен напълно здрав индивид, който сега се бори за здравето и живота си.

172

художника

преди 2 години

До ваксър, що лъжеш хората бе? Превантивно се слагат 3бр. ваксини против бяс само първата година, всяка следваща се слага по една ваксина. А щом толкоз обичаш да те боцкат, *** на магистралата! Тамън ше изкараш некой лев. :(

171

Чарлз Буковски

преди 2 години

До художника...Ако тълпата върви в дадена посока, ти тичай в обратната. Те винаги грешат=/=Чарлз Буковски===Цитатът е по памет, но смисълът еточен.

170

художника

преди 2 години

От поръчковата статия разбрах едно: Само интелигентните се ваксинират, а плебса е антиваксър който не вярва че коронавирусът съществува. Кристияне.... навремето навсякъде преследваха евреите, просто защото така правеха всички, само българите бяха на различно мнение. Времето показа кой е правия. Та моят съвет е: Не гледай другите какво правят, а вземи собствено информирано решение! Халал да ти е "сиропчето", което ще остане в тялото ти докато си жив.

169

Ваксините заразяват

преди 2 години

1. Графен оксидът е много дълга нано-молекула 50 нм, но едновременно с това е много тънка 0,1 нм (бел.ред: един нанометър е равен на една милиардна част от метъра а тук говорим за 0,1 нм), колкото един атом въглерод.2. Това свойство на графен оксида го прави като бръснач, който прорязва тънките стени на капилярите. Затова много от ваксинираните спортисти умират на терена. Когато кръвта се движи бързо, тези нано-бръсначи нарязват тънките стени на капилярите.

168

Ваксините заразяват

преди 2 години

Какво ме интересува - той бил фитнес инструктор, ама няма достатъчно здраве - искате да кажете, че е кух и фалшив като културистите ли? Хората, които водят здравословен начин на живот нямат никакво намерение да ползват течностите правени с маймунски органи, абортирани човешки деца, магнитни частици и всякакви други гадости. Тяхната сила идва от Бог, ползват си лук, чесън, билки

167

Ваксините заразяват

преди 2 години

Какво ме интересува - той бил фитнес инструктор, ама няма достатъчно здраве - искате да кажете, че е кух и фалшив като култористите ли? Хората, които водят здравословен начин на живот нямат никакво намерение да ползват течностите правени с маймунски органи, абортирани човешки деца, магнитни частици и всякакви други гадости. Тяхната сила идва от Бог, ползват си лук, чесън, билки

166

Анонимен

преди 2 години

Ами то така е с фитнес инструкторите - веднъж като се прежалиш и после не ти прави впечатление. Дали ваксина или инжекция отзад дето се казва се в г. Сега е спокоен, сигурен и очаква следващата игла , за да е още по-сигурен. Не е разбрал, че в тоя живот сигурно няма. А и безплатно няма. Съгласен съм че подобни статии трябва да влизат в графа продуктово позициониране. Какво всъщност рекламира този пасквил?

165

Анонимен

преди 2 години

И мой родител почина, но не го правя сензация! Аман от лигльовци!

164

Само питам

преди 2 години

А какво е накарало Кристиянчо да търси Дойче Веле да им разправя как си бил сложил ваксина ? Какъв е проблема? Искаш ваксина - слагаш си ваксина . Не искаш - не се ваксинираш. Защо са тия драми ? Че чак и на Дойче веле се обаждаш да се похвалиш та да узнае целия свят. Няколко милиарда човека се ваксинираха без Дойче веле да бъде уведомена. Ама пусти мерак да си видиш името " пу тиливизура" .... хаха.

163

ВАКСЪР

преди 2 години

ЛЕКАР, КОЙТО Е ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ Е ЗАВЪРШИЛ С ПОДКУПИ И ПЕЧЕНИ АГЪНЦА И СЛЕДВА ДИПЛОМАТА МУ ДА СЕ АНУЛИРА. ДА СЕ ЯВИ НА ИЗПИТ ПО ВИРУСОЛОГИЯ.

162

ВАКСЪР

преди 2 години

ДА ДОПЪЛНЯ, ЧЕ ВСЯКА ДЪРЖАВА ПРОВЕРЯВА ВАКСИНИТЕ, А НИКОЙ НЕ КОНТРОЛИРА КАКВО ОЛИГАРХИЯТА НИ ПРОДАВА В ХИПЕРМАРКЕТИТЕ И ВСЯКА ВЕЧЕР И ВСЕКИ ДЕН СЛАГАМЕ НА ТРАПЕЗАТА СИ. ВЪПРЕКИ ТОВА НЯМА АНТИХРАНИТЕЛНО СТОКОВА ИСТЕРИЯ А ТРЯБВА ДА ИМА КОНТРОЛ НО НЯМАААААСТИГА СМЕЖИВЯЛИ В ЗАТВОР ОТ НЯКАКЪВ КОМИЧЕН ВИРУС ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ И ДА ГО ИЗГОНИМ ОТ РОДИНАТА СИ! И ПОМНЕТЕ СЪЩО И ВИЕ ЩЕ ОСТАРЕЕТЕ И ЩЕ СТРАДАТЕ ОТ СЛЕДВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ АНТИВАКСЪРИ А ЛЕКАР КОЙТО НЕ СЕ ВАКСИНИРА ТРЯБВА ДА БЪДЕ С ОТНЕТА ДИПЛОМА

161

ваксър

преди 2 години

Драги българи и българки! Всяка година понеже ловувам хищници се ваксинирам по пет пъти срещу бяс! Вече 20 години по пет ваксини са сто ваксини и съм си здрав и прав! Ваксинирах се три пъти срещу ковид - само втория път имах лек страничен ефект, малко ми бе запушен носа. Ваксиниран съм и срещу шарка, тетанус многократно... Ваксинирах се срещу ковед за да пазя ВАС - антиваксърите. Да пазя старите хора, в които животът се държи на една нишчица. ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ ИМА МНОГО ВИДОВЕ ВАКСИНИ!!! ИЗБЕРЕТЕ

160

Факт

преди 2 години

Гонев: "Направи ми впечатление, че интелигентните хора в обкръжението ми започнаха да не уважават моето мнение. Паралелно с това започнах да привличам хора, които не отговарят на моите интереси". Ами нормално. Като виждаме какви ги пишат страхуващите се да се ваксинират, е повече от ясно, че не са от умните.

159

Бравос за цензурата!

преди 2 години

Браво на управата на сайта! Страхотни модератори сте назначили! Истински ЦЕНЗОРИ! Много са добри в триенето на постове! Ами как иначе, нима всеки ще си пише какво мисли! Нарли ред трябва да има, и контрол. Ковид контрол!