198

Анонимен

преди 2 години

Много хубаво, ама предвид умствените способности на голяма част от населението, колко години ще чакаме докато всички ****** преживеят подобен катарзис и трябва ли изобщо да ги чакаме тези *******?

197

pronto

преди 2 години

Омръзна ми от манипулативни статийки, целящи емоционална реакция. Писна ми от вакси агитация, няма ли да спре най-сетне?

196

1908

преди 2 години

Така, значи за 7-8 месеца миналата година бяха създадени купища ваксини, минаха тестови период (който трябва да трае години), бяха одобрени от регулаторите и излязоха на пазара. Вярваме в науката нали? Вече две години тази същата наука не може да измисли лекарства, така ли? Нали е много развита? Баси и избирателната наука! Или по-лошо измилили са ги лекарствата, но разни там политически (не научни) комисии за одобрение не са им издали разрешителни. Защо ли? В края на карищата "секи сам си прецен

195

Мислител

преди 2 години

Някак си не ви ли прави впечатление, че при поставяне на ваксини от имунизационния календар никой не ви иска "информирано съгласие", но за ковид препаратите искат. Защо ли? Например при всички доброволци изпитващи нови лекарства и ваксини също се подписва отказ от отговорност. Светва ли ви лампичката? Едва ли?

194

+++

преди 2 години

Крайно време е мисирките да спрат да пишат глупости.Отвратихте хората с вашите измишльотини.Умират и с ваксина и без ваксина.Кога ще признаете че ваксината не действа.В момента боледуват ваксинираните и те разнасят заразата.Всичко е политика и много пари,ама много пари.

193

ГАЛЯ

преди 2 години

Мои роднини в момента са от ковид в болница.Жената е с 2 ваксини и е интубирана.Казаха лекарите,че едва ли ще оживее.Мъжът и също е с 2 ваксини и е изключително зле.Молим се чудо да стане да оживеят.

192

Вируслав

преди 2 години

Да си ги харчи със здаве!! Евала на тариката свързал се с DW. Със сигурност е захлебил повече от тези които му публукуват шмекерлъците. Не е само той дето се възползва баницата. Че е на привършване. Но и друга ще се меси! Важното е плебса да плаща!

191

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига с тая ковид-пропаганда!

190

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър Здрасти ваксъризтрещялник ! Как е ,как я карате ,щастливи и сияещи ,с невалидни вече 2 ,че и 3 ваксини . Трептите ли от радост ,да ви набият следващите 4,5,6 ваксини и да ви кажат ,че и те са невалидни . И по далеч от нормалните люде ,че ще ги заразите,ваксърпсихари !

189

Qanon

преди 2 години

Да си наврете и вируса и ваксините там дето слънце не ви грее! Истината е ясна и няма да я чуете по официалните медии, щото те са на същите, дето правят вируса! @$%?*?%$

188

Анонимен

преди 2 години

195, това са първите генетични ваксини, които заставят тялото само да създава токсичен протеин в тялото. Протеинът е бил ужким "обезопасен" с внедряването на 2 пролина в молекулата му, но за съжаление не е достатъчно безопасен. Може много да ви се иска, но факта е, че ваксините се оказват изключително опасни за някои хора. Най-вече за децата.

187

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 195Осъзнаваш ли какви глупости си написал? Страх ги било от иглата, отричали ваксините обаче имали поставени дузина ваксини. Логика та дрънка. То е ясно че ваксите не сте от най умните ама чак пък толкова....

186

Анонимен

преди 2 години

Пътят от "нека поседим 2 седмици на дивана" до "детския миокардит е нещо обичайно" се оказа някак доста кратък.

185

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите всъщност много ги е страх от иглата, но понеже ги е срам да си признаят се правят на гневни и отричащи ваксините. А всъщност от детството си имат поставени дузина ваксини.

184

Анонимен

преди 2 години

Аре бе, какво страшно? От малки в училище всяка година ни удряха некакви игли. Имаше даже една като отвертка, манту и беше името. А докато стана на 64 що ракия съм изпил! Та една ваксина ли ще ме изплаши? Не се коркайте! Муже сме!!

183

Антиваксър

преди 2 години

"Здрасти антиваксъри! Как сте днес? Има ли дали фира и колко % от вас? А така! Може да мрреете, ама няма да се предавате!Диванната революция е нещо велико!"=/=Аз едно не разбирам, каква ви е грижата на вас,надуп(ч)ените.Нали сте вече защитени, нали сте идеална среда за среща на вирус и ваксина и плодене на нови щамове, нали можете да ходите свободно навсякъде и да разнасяте тези нови щамове.Каква ви е грижата за нас, ще мрем ли или не.Или нещо май ви гложди,съмненийце някакво.

182

Щирлиц

преди 2 години

Лъжойче веле....

181

Анонимен

преди 2 години

направете интервю с малки деца които искат дядо Коледа да им донесе ваксина ще избиете рибата.

180

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Та вариантите са два ,след като са си направили избора сега вече едно червеиче ги гложди ,това е червея на съмнението ,това е едно мъчително очакване ,Аз лично очаквам да нямат проблеми и дано да е така ,мисля че тези ваксини не са достатъчно успешни и не еправилно да се ваксинират хора на акерне, а трябва да се ваксинират най-много възрастните и мед,персонал , Смятам че на България и нареждат какво да прави и и оказват външен натиск смятам че нашата здравна система е обезлюдена крадлива и слаба

179

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Бая милиони зарови държавата за пропаганда -- а постоянно по радиото слушам за дечица които се нуждаят от помощ ,ама няма ! държавата работи за фарма началниците си , а децата ще разчитат на хорската помощ ! Удавника е много опасен и винаги гледа да завлече всяко нещо попаднало му във ръцете -- прави ми впечатление злобата на ваксинираните ,като че ли не са си направил сами избора , каква е ваксината във интерес на истината никой не може да каже има и оптимистичен вариант има и песимистичен