146

Анонимен

преди 5 месеца

До 151/А процентът на ваксуваните, не стигнали до болницата благодарение на чудотворния елексир колко ли ще са?

145

Анонимен

преди 5 месеца

Почти 20% набодени са заразени, ако бяха повече набодените процента щеше да е много по-висок. Това не са ваксини и е срам че промениха дефиницията за да могат да злоупотребяват с препаратите.

144

Анонимен

преди 5 месеца

И за кое не е прав Мангъра? Статистиката си върви, вирусчето също. В един град от 50 хил, по 100 човека средно дневно, за 2 години кой още не е минал през ситото, а други не са го и усетили. И какво се промени...Това, че не можеш да влезеш в магазина да си купиш без хвърчаща зелена бележка га.щи и чорапи, а в Кауфланда до него влизаш без проблем. Вирусчето и то си търси промоцията. Смехории...

143

до142

преди 5 месеца

Ами те не останаха много възрастни бе гоше. Др.ХиНинова обясни на електората, че вирус нема, те се изпозаразиха и напуснаха този свят. И сега БСП е с малко избиратели. Като гледам как върви, другия път няма и да влезнат в парламата... Много е далновидна тази другарка.

142

Анонимен

преди 5 месеца

А ако съдебният медик се произнася, каква ще е бройката, дали ще се върже с измишльотините?

141

Алек Бедуин

преди 5 месеца

С падането на снега и падането на температурите би трябвало да намалее и числото на новозаразените, но това е само по принцип. На практика е по-лошо, защото е в Булгарише.

140

Тука е така

преди 5 месеца

По новините се говори само каквото е угодно на управляващите. Ама реалността май е друга. Бог да ги прости хората.

139

Мед. лице

преди 5 месеца

А Кацаров се хвали, че са обърнати нещата. Лъжец.

138

Анонимен

преди 5 месеца

Всички ваксинирани са с предимство - постоянно знаят къде е Бил Гейтс и какво прави!!!

137

www

преди 5 месеца

От вчера учениците са присъствено обучение и всички са тествани. Защо броят на направените тестове на учениците не е включен в общата бройка? Нали това са официално одобрени тестове от държавата.

136

Анонимен

преди 5 месеца

Процентът на починалите неваксинирани, бойкотиращи ваксинацията си остава твърдо 93. И така, докато ни отърват от себе си.

135

до лекаря

преди 5 месеца

Ти да не си народен лечител...

134

Анонимен

преди 5 месеца

143 веднага ти отговарям, нарича се доболнична помощ. В развитите страни тя е изключително добре развита. Там и без ваксини хората ще оцелеят без проблем. У нас такава липсва. В истинския смисъл на думата. Над 75% от малките населени места НЯМАТ лекар. Има хора на които не са им правени изследвания по 10 год. Те са болни, но не знаят, нещо просто ги наболява. *** в някое селце, планинско градче и виж истината. Нямаме никаква доболнична помощ, нямаме лекари, апаратура, дори аптеки няма.

133

60 годишен

преди 5 месеца

Истината е че хора над 50 години са безотговорни и невежи

132

Анонимен

преди 5 месеца

Радев е виновен да сме втори в света по смъртност след Русия

131

До 142

преди 5 месеца

Прав си, от всички починали малко под 10% са били на възраст под 51 години и съответно над 90% са над 51 годишни. Това трябваше да е таргетираната група, а не децата над 5 годинки, които няма и да разберат, че са изкарали и алфа и бета и гама.

130

Анонимен

преди 5 месеца

Някой плоскоземец само ако може да коментира как имаме десет пъти повече смъртни случая на ден на милион хора в сравнение с високо ваксинираните държави?

129

Анонимен

преди 5 месеца

Като е толкова голяма смъртността сред старците защо не ги ваксинирате тях насила, а изнудване тия дето го карат леко? А да, сетихме се! Защото са политическите избиратели на майката комунистическа партия. Да де, но като тормозите младите, накрая пак умират старите. С което избирателите на БСП стават все по-малко. Шах и мат.

128

Анонимен

преди 5 месеца

ваксините и клетките на телекомите в действие = първи по смъртност

127

Анонимен

преди 5 месеца

До 135 - ти отворко си много елементарен и задръстен. Няма да ти обяснявам защо