20

Сосидж

преди 5 месеца

На селата им трябва инфраструктура. В моето дойдоха много от градовете и няма какво да се купи даже, но имаме добри пътища, които позволяват бързо и безпроблемно придвижване. За съжаление, ако селото е изолирано с труден достъп до него, нещата не се получават.

19

българин

преди 5 месеца

До: номер 20 Къде видя там българско училище бе? Това село е турско, има джамия, не църква! Да си беше направил труда да видиш в google maps снимки оттам!

18

.

преди 5 месеца

Гарантирано от Дъпъсе / ГРОБ.

17

Веселинъ 7113136860

преди 5 месеца

Само на турци може да им хрумне да продават Българско училище. Лъжа ли е?Не,не е лъжа. За какво са им на мохамеданите училища?При тях и да има учение,то е за хитруване,а не за посвещение в наука. При мохамеданите има покорство. Те са покорни на некакво несъществуващо същество,подвизаващо се в шизофренната книга "коран" под наименуванието "алах". Аз им препоръчвам "Le grand secret de l'islam". Иде реч за несъществуващият никога Мохамед и как евреите им напълниха главите с отрова юдейск

16

Анонимен

преди 5 месеца

Промяната?

15

Анонимен

преди 5 месеца

Казаха ли ви го , може да нямат за хляб , но за разлика от умните българи - те къщи не продават.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Аре сега въпроси - от какво са се препитавали.Елементарно ,Уотсън - щом името на населеното място е Пъдарци, значи жителите му са художници, поети, банкери инфлуенсъри и лайф коучъри.Ама комунистите от завист за хармоничния им и щастлив живот направили язовир за да ги хапят комарите.Огорчени от несъвършенствата на човешката природа и плановата икономика, потърсили своята нова обетована земя на изток от рая ( При Ферхунде)

13

Рязанакарабина

преди 5 месеца

Никой не е останал гладен на село, дори и най-простите и най-мързеливите. Обаче цъpвyлитe искат да стават граждани, депутати и министри, а ако и за това не стават, мигрират в Турция или ЕС.

12

Хохохоооо...

преди 5 месеца

ПУКА МИ ЗА ПЪДАРЦИ..... АМАН ОТ ФАЛШИВИ ПАТРИОТИ И ЛИЦЕМЕРНИ..... ГЛЕДАМ И МИСЛЯ САМО ЗА СЕМЕЙСТВОТО МИ И ЗА СЕБЕ СИ....!!!!

11

Анонимен

преди 5 месеца

Подвеждащо заглавие - " Без препитание". Дедите на напусналите ,как са се препитавали? Или е имало мини, изчерпали са се и са се изнесли?Коректно би било - " В търсене на по- добър живот"Ами всеки иска пи- доброто. В джоба, на масата, над главата, в леглото и т.н. И никой няма право да го спира.

10

Н1

преди 5 месеца

Стига изтъркани теми. 86-та купих стара къща в Балкана. Ползвахме я 20 години, лятото си прекарвахме екстра на чиста природа. Продадох я с огромно съжаление, защото за това време не оправиха пътя и си почупих колата. Попа ми разказа как са построили църквата. Продавали сено и сушени сливи, както и двойно препечена. Това е им е бил поминъкът на хората, кой сега се занимава с такива работи.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Щом е така до язовира - комари има ли?Не продават имоти защото не искат "неверници" в селото им.Знам ги аз какви са лицемери и хейтъри !

8

Анонимен

преди 5 месеца

Свиваме се като нация.Но това че племената на индианците и мюмюните емигрират е добре.

7

Анонимен

преди 5 месеца

А здрасти, бе света се променял, а водата тече надолу.....Ами върни се към оригинала - ловец събирач.Сигурно и при земеделската революция, старите кроманьонци са клатили глави укорително за тия дето вместо да ловуват животни са предпочитали да сеят ниви.И аз като почти всички българи имам селско местенце по произход. Хубаво ми е, спокойно, чист въздух и тишина.И след седмица такава скука ме натиска, че паля колата и се връщам след поне два месеца.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Ама къши не продават, пазят ги да ги продадат на чужденци.... И тогава, някой като купи училишето (сградата) - как точно си представят в това село, че ше процъфтят отново, след като се радвижат нещата? Как? Ше строят ново у-ще ли?

5

СССР

преди 5 месеца

Тъжно ,изчезваме като нация.

4

Красен Ралев

преди 5 месеца

Повечето ще коментират неща от сорта, че демокрацията е убила селото, че политиците са виновни. Истината е че виновни са техническия прогрес и човешкият мързел. Всеки гледа да е по- лесно и леко. Всички избягали са, защото искат работа от 8 до 17, а не производство или кърски труд, който е 24/7, 365 дни. Ако толкова се кахърите за селото, излезте от офисите и града и купете на безценица някоя селска къща и декари ниви. Чакат ви.

3

КойНеСкачаЕчервен

преди 5 месеца

На СДС-Шайката не и трябваха грамотни и образовани хора, и училища, и ми е чудно как не са сринали до основи и това училище.Вероятно не са знаели колко метал - бакър, ламин и арматура могат да извадят за скрап от него.

2

Мдаа

преди 5 месеца

Да се поклоним пред демократичните ценности

1

Анонимен

преди 5 месеца

Да, ще закипи от живот там, когато държавата бъде разпарчетосана. Едни ще щипнат този регион, други черноморието, трети Добруджа и така, за всекиго по нещо.