19

Сосидж

преди 2 години

На селата им трябва инфраструктура. В моето дойдоха много от градовете и няма какво да се купи даже, но имаме добри пътища, които позволяват бързо и безпроблемно придвижване. За съжаление, ако селото е изолирано с труден достъп до него, нещата не се получават.

18

българин

преди 2 години

До: номер 20 Къде видя там българско училище бе? Това село е турско, има джамия, не църква! Да си беше направил труда да видиш в google maps снимки оттам!

17

.

преди 2 години

Гарантирано от Дъпъсе / ГРОБ.

16

Веселинъ 7113136860

преди 2 години

Само на турци може да им хрумне да продават Българско училище. Лъжа ли е?Не,не е лъжа. За какво са им на мохамеданите училища?При тях и да има учение,то е за хитруване,а не за посвещение в наука. При мохамеданите има покорство. Те са покорни на некакво несъществуващо същество,подвизаващо се в шизофренната книга "коран" под наименуванието "алах". Аз им препоръчвам "Le grand secret de l'islam". Иде реч за несъществуващият никога Мохамед и как евреите им напълниха главите с отрова юдейск

15

Анонимен

преди 2 години

Промяната?

14

Анонимен

преди 2 години

Казаха ли ви го , може да нямат за хляб , но за разлика от умните българи - те къщи не продават.

13

Анонимен

преди 2 години

Аре сега въпроси - от какво са се препитавали.Елементарно ,Уотсън - щом името на населеното място е Пъдарци, значи жителите му са художници, поети, банкери инфлуенсъри и лайф коучъри.Ама комунистите от завист за хармоничния им и щастлив живот направили язовир за да ги хапят комарите.Огорчени от несъвършенствата на човешката природа и плановата икономика, потърсили своята нова обетована земя на изток от рая ( При Ферхунде)

12

Рязанакарабина

преди 2 години

Никой не е останал гладен на село, дори и най-простите и най-мързеливите. Обаче цъpвyлитe искат да стават граждани, депутати и министри, а ако и за това не стават, мигрират в Турция или ЕС.

11

Хохохоооо...

преди 2 години

ПУКА МИ ЗА ПЪДАРЦИ..... АМАН ОТ ФАЛШИВИ ПАТРИОТИ И ЛИЦЕМЕРНИ..... ГЛЕДАМ И МИСЛЯ САМО ЗА СЕМЕЙСТВОТО МИ И ЗА СЕБЕ СИ....!!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Подвеждащо заглавие - " Без препитание". Дедите на напусналите ,как са се препитавали? Или е имало мини, изчерпали са се и са се изнесли?Коректно би било - " В търсене на по- добър живот"Ами всеки иска пи- доброто. В джоба, на масата, над главата, в леглото и т.н. И никой няма право да го спира.

9

Н1

преди 2 години

Стига изтъркани теми. 86-та купих стара къща в Балкана. Ползвахме я 20 години, лятото си прекарвахме екстра на чиста природа. Продадох я с огромно съжаление, защото за това време не оправиха пътя и си почупих колата. Попа ми разказа как са построили църквата. Продавали сено и сушени сливи, както и двойно препечена. Това е им е бил поминъкът на хората, кой сега се занимава с такива работи.

8

Анонимен

преди 2 години

Щом е така до язовира - комари има ли?Не продават имоти защото не искат "неверници" в селото им.Знам ги аз какви са лицемери и хейтъри !

7

Анонимен

преди 2 години

Свиваме се като нация.Но това че племената на индианците и мюмюните емигрират е добре.

6

Анонимен

преди 2 години

А здрасти, бе света се променял, а водата тече надолу.....Ами върни се към оригинала - ловец събирач.Сигурно и при земеделската революция, старите кроманьонци са клатили глави укорително за тия дето вместо да ловуват животни са предпочитали да сеят ниви.И аз като почти всички българи имам селско местенце по произход. Хубаво ми е, спокойно, чист въздух и тишина.И след седмица такава скука ме натиска, че паля колата и се връщам след поне два месеца.

5

Анонимен

преди 2 години

Ама къши не продават, пазят ги да ги продадат на чужденци.... И тогава, някой като купи училишето (сградата) - как точно си представят в това село, че ше процъфтят отново, след като се радвижат нещата? Как? Ше строят ново у-ще ли?

4

СССР

преди 2 години

Тъжно ,изчезваме като нация.

3

Красен Ралев

преди 2 години

Повечето ще коментират неща от сорта, че демокрацията е убила селото, че политиците са виновни. Истината е че виновни са техническия прогрес и човешкият мързел. Всеки гледа да е по- лесно и леко. Всички избягали са, защото искат работа от 8 до 17, а не производство или кърски труд, който е 24/7, 365 дни. Ако толкова се кахърите за селото, излезте от офисите и града и купете на безценица някоя селска къща и декари ниви. Чакат ви.

2

Мдаа

преди 2 години

Да се поклоним пред демократичните ценности

1

Анонимен

преди 2 години

Да, ще закипи от живот там, когато държавата бъде разпарчетосана. Едни ще щипнат този регион, други черноморието, трети Добруджа и така, за всекиго по нещо.