60

Факт

преди 2 години

В БЛС е пълно със слуги на предишната власт, като почнеш с Ботокса, д-р Смърт и т.н. Нормално е да скачат на Мангъра.

59

GG

преди 2 години

Децата са тези, които трябваше да посрещнат тази епидемия"Какъв е тоя фашист бе ?!

58

Гост

преди 2 години

Да се яви на изпит по инфекциозни болести.Щом е против световната, европейската и държавна препоръка за поведение при инфекцията от Ковид 19 няма моралното право да е Началник на Инфекциозно отделение.Ако има морал и отговорност трябва сам да си подаде оставката.

57

Анонимен

преди 2 години

Тази УМИШЛЕНО създадена психоза, доведе до ефект, че 90% от случаите, които се развиват по-тежко се вцепеняват от НАСЕДЕНИЯТ им образ, че смъртта им е неизбежна и това е приближаване на края, мозъкът о организмът ни (който се управлява от мозъкът) ОТКАЗВАТ да се борят! !! Е, кой по-точно е за зятвор???

56

Анонимен

преди 2 години

дайте го на колегите му- ше го набучат като игленик както си знаят с де що се сетат. после един ще го държи за краката, друг за ръцете и трети ше му тика тръба в гърлото с викове: кажи, че бъркаш! кажи, че бъркаш! и той ше се предаде, кво да прави. и баш-науката най-накрая ше победи.

55

Анонимен

преди 2 години

До #60. А кого трябва да опандизим и да му отнемем лекарските права, като знаем, че при насаден страх и паника човешкият организъм и мозъкът ни са или блокорали или крайно неефективни, да се борят срещу каквото и да е предизвикателство, включително срещу предизвикателство на биологично ниво, такова каквото е всяко заболяване??

54

ха ха

преди 2 години

ПсихоВитанов твърди ,че зелените сертификати имат някакъв ефект! :))) При всяка смяна на сезоните настинките се увеличават! Зеленият сертификат е прикрито подтикване към задължителна ваксинация!

53

Анонимен

преди 2 години

Лекарската мафия не е от вчера.

52

Анонимен

преди 2 години

Сега и ако онази мома от фармацефтиката стане минисатър на здравеопазването ще видите яко лобиране за ваксини.

51

До Мда

преди 2 години

Така е, антите сме хора, които рано стават... Ама ти от ваксината ли не си спал цяла нощ? Как е? Главоболие?... Световъртеж?... Кръвното играе?... След четвърта доза се всиква.

50

Анонимен

преди 2 години

Не съм привърженик на Мангъров, ваксиниран съм и не ми харесва, че кара хората да подценяват и пандемия и ваксина.НО да тръгнеш да бориш научна теза с репресивни мерки, говори, че ти не умееш да изложиш научните си аргументи пред обществото достатъчно аргументирано и затова предпочиташ да използваш други мерки, за да накараш опонент бил той и сбъркал в тезата си да замълчи. Затова хората губят доверие в здравните власти.

49

Анонимен

преди 2 години

Витанов ли е прав или лекарят, който работи в инфекциозна клиника? Витанов е един *** математик, който хал хабер си нямя от медицина.

48

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е нарушил.

47

не ми стига ....

преди 2 години

професионалното мнение на математик по въпроса .. МОЛЯ .. искам да се включат и стругари ... ядрени физици и всички, които не са учили медицина и по-специално за зараните болести ... и да ги гледаме с възхищение и политиците тях да слушат ... в България кой какво не е учил от него разбира .. па и иска да се изкаже .. или пък за някой лев ... май е последното !!!

46

Анонимен

преди 2 години

На Мангъров трябва да му бъдат отнети лекарските права и да бъде вкаран в затвора за причиняване на смърт ,заради подвеждане на хора без медицинско образование.

45

радикал

преди 2 години

Народа харесва лаладжии като тоя и за това сме на това дередже и по-зле ще ставаме но заслужават си съдбата.

44

Блс

преди 2 години

Закривай тая сбирщина точеща париВсеки има право на мнение

43

Анонимен

преди 2 години

Мангъров говори тези неща заради депутатското си място.Не вярвам да е толкова глу...пав и да говори тези неща пред лекари.Не бих си предствил.Мангъров да излене на международен форум от инфекционисти и да каже,че Ковид е безобиден вирус и с чайчета се лекува.Аз съм на 100% убеден,че културно ще бъде помолен да напусне мероприятието.Неговото изказване е налудничаво за един инфекционист.Да мунотнемат правата.

42

Анонимен

преди 2 години

Моят шеф ми щаза ,че ваксинираните умирали в болниците. Аз нямам ваксина. Той и семейството му ще си слагат трита игла

41

Аз вече страдах

преди 2 години

Хейърите да се огриничът с минусите. Истината боли. Повечето хейтъри нямат 18 до28 години те не знаят купоните за хляба не са страдали не са гладни били или не са били родени. Може пак да ме блокирате Днес. Бг Но това е истината аз видях 3 те етапа на демокрацията.