120

Пак Витанов мола ве!

преди 2 години

Некъв *** математик седнал да обяснява Мангъров какъв продукт бил. Виетанов, ми че по тая логика ти си продукт на Пфайзер пропагандата бре ***!

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен # до 72 Не съм омаловажавал скръбта и трагедията на НИКОЙ, който е загубил близък! Това, което казвам (и продължавам да настоявам на него!) е, че много хора бяха УБИТИ , чрез масовото зомбиране и всяване на паника и ужас, непрестанно (!!!) , в продължение на 2 години ! Болни се лекуват с ТОЧНО ОБРАТНИЯ подход : подкрепяш ги морално и им вдъхваш надежда и увереност (!!!) в, благоприятния изход! Кое не ти е ясно или си на работа тука от 8 до 5 ?

118

Бустерче

преди 2 години

А този клеветник готов ли е да си понесе смъртното наказание ако се окаже след няколко години, че 30% от ваксинираните са с автоимунни заболявания. Да отбележа, че едно автоимунно заболяване се развива средно 4,5 години !!!

117

Анонимен

преди 2 години

Тоя е светило за некви завършили с усилие осми клас.Нормален човек може само да се смее на безумията му.Напомня ми докторите от 15-ти век.Комичното е че има и диплома и доцент е станал.

116

До 128

преди 2 години

НародЪТ е с Мангъров. Знаеш ли какво е пълен член?По-скоро неукиЯТ народ е с Мангъров.

115

Анонимен

преди 2 години

Ловът на вещици започна. Събират дърва за кладите.

114

Анонимен

преди 2 години

Да се огласят извергите за да ги знаят всички.

113

Анонимен

преди 2 години

Новият фашизъм сега. *** и виж!

112

Анонимен

преди 2 години

Български лекар няма да смее да подаде сигнал, защото знаят кой е Мангъров. Само продажник от чужбина може да направи такава мерзост.

111

Анонимен

преди 2 години

Първо като пишете проверявайте за какво става дума. Сигнала го е подал някакъв лабораторен Плъх от Билбао Испания. Слушал от Испания интервю на Мангъров по БНР. Човек дето не е излекувал един човек е седнал да плюе Мангъров. Та тоя същия твърди че ваксинираните не разнасяли зараза. Което се доказа от целия свят. И че Мангъров казал че разнасят пуснал сигнал. И още доказани твърдения отрича плъха които вече са доказани. Долно същество от Билбао.

110

LosHo

преди 2 години

Цяла Европа се смее на *** в България, а техният вожд Мангъров е за затвор!Затова винаги ще си останем утайката на Европа и никой не ни е виновен.... С толкова интелект толкова! ***, вие сте срам и позор за България!

109

Анонимен

преди 2 години

Такива като Мангъров виреят само в държавици с интелектуална недостатъчност. Този е опасен за националната сигурност! Няма толкова умен народ ! Господ да пази нас и България!

108

дедо Ташунко

преди 2 години

Крайно време е да съдят и да осъдят Мангъров. Този човек само обърква хората. Може да има право за много неща, на ваксинирането е по-малкото зло от неваксинирането. Нищо лично към него. Престанете да му давате трибуна по медиите и му затворете устата на "велик специалист" и пророк. Аз вярвам на медицината!

107

ГанЯ

преди 2 години

Тука некви хорица злобеят - осъдете го, казва че короната се лекува с чайчета, толко народ затри!Ама ходете да ви зобят с 3 антибиотика тогава бе, или това не ви е удобно за слушане? Че първо ви тъпчат с антибиотици 2 години за нищо, после и по 5 вакси на година и пак нищо хахаСмешници

106

Дъи пак

преди 2 години

Мангъров си казва истината , и гледат да го премахнат че пречи на някои..аз само да питам лекарите които знаят че ваксината не е изпитана ,как ще ни помагат лъжейки ни? Нали са дали клетва в едно нещо, да помагат на човек! А те лъжат за да прибират пари и да не ги уволнят ако кажат истината за ваксините

105

Анонимен

преди 2 години

Всъщност лекарският съюз трябва да отговаря пред Мангъров и след това да се самозакрие.

104

Анонимен

преди 2 години

В науката трябва да има отворени дебати ,другото е диктатура и фашизъм. Щом откривателят на мРНК технологиите/тия на които са базирани Модерна и Файзер/ се изказва против масовата ваксинация, учени които са работили в Файзер,имунолози -занимаващи се точно с производството на ваксини -са против,би трябало да се замислят всички,които вярват на псевдоктори,чийто здрав разум и съвест са замъглени от големите хонорари,които получават за да пропагандират тия,,ваксини''

103

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой колко души е излекувал, ама заради Мангъра колко хора умряха и се инвалидизираха-хиляди.Този трябва да се съди за геноцид..

102

Да

преди 2 години

Да не се окаже Омикрон по-заразен но не толкова смъртоносен и ваксините да станат не толкова задължителни? Няма да е добре за акциите на Биг Фарма.

101

Анонимен

преди 2 години

Публична ваксинация за недоразумението, наречено Мангъров