18

урок по демокрация

преди 2 години

Да дам по-*** пример. ако някой открадне, кое е от по-голямо значение, когато го изправят през съда- от кого е откраднал или самият факт, че е откраднал?

17

Анонимен

преди 2 години

Няма грешка бе.Там ще се прави ''Работническо дело''.

16

до Дояна

преди 2 години

оня Труд от Тошово време и ВАЦ Труд нямат нищо общо освен името. Стига с тия комунисти и червени бабички с автомати в гората. Това е все едно на Александър Стамболийски Султана да му е бил виновен.

15

Хемус

преди 2 години

Една забавна история от преди двадесет години!Връщам се в България и взимам нощния за морето!Тогава нали минаваха някакви марсианци по-влаковете да продават вестници!Викам човече дай един 'Труд''!Ок!Тръгва влака и викам дай да чета,гледам някаква информация вътре дето ми е известна от преди време,пича ме е прекарал с вестник от преди половин година!!

14

До Гражданин

преди 2 години

Интересно е как пазиш равновесие с тоя "акъл"

13

урок по демокрация

преди 2 години

Да питам форума- ако се упражнява тормоз кое е от по-голямо значение- точно кой бива тормозен или самият факт, че се упражнява тормоз?

12

КЪРВАВОТО ХОРО..

преди 2 години

НА ГЛАВОРЕЗИТЕ-ГАДЕВ/ЧАШКОВ И СИЕ... ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА....УТРЕ ЩЕ ИГРАЯТ И В ТВОЯ ДВОР... БЪЛГАРИН, СЪБУДИ СЕ ОТ ДЪЛБОКИЯ СЪН.. СПОМНИ СИ БЕСИЛКИТЕ ОТ ЛЯТОТО, РАЗНАСЯНИ ОТ СЪЩИТЕ ГЛАВОРЕЗИ.. 1944/45...ТОЧНО ТАКА ЗАПОЧНАХА-ПИТАЙТЕ ЗА РАЙКО АЛЕКСИЕВ...

11

Гражданин

преди 2 години

Не виждам защо се пишат мнения за ГЕРБ , след като тази партийка е поела по пътя на СДС . Някой да изброи повече от 7 души гласували за СДС ??? Няма СДС ....отдавна !!! Няма да има съвсем скоро и ГЕРБ ! Фуражката успя да стегне примката около врата на Борисов и го сложи на електрическия стол. Даже днес няма и "гък" от иначе словообилния Борисов.

10

Диана

преди 2 години

Труд беше първият демократичен вестник у нас, родил се още по времето на Живков, ако не се лъжа! Сигурно им е много черен на някои стари БСПари! Отношението им в случая си е чиста диктатура без никакво правно основание, никакво предупреждение или покана за изясняване на случая..Хората си вилнеят както си им хрумне, значи..Агонията на БСП ще съсипе втори път държавата-първия път отбелязаха така раждането си! Бъдете нащрек и не подминавайте без голямо внимание и най-малките конвулсии на БСП и СИЕ

9

До Въпросчо

преди 2 години

Мисленето НЕ Е ОТ силните ти страни

8

Анонимен

преди 2 години

Овце сте, но ножа утре ще ви опре и на вас и тогава няма да има пощада само заколение.

7

Анонимен

преди 2 години

Яснооо... истинските собственици на вестника се показаха.

6

Хемус

преди 2 години

Бате Петьо като изтрезнееш се разплати с хората в МДЖ Варна

5

Ss

преди 2 години

Ами фактура се издава след заплащане на стока или услуга!

4

Въпросчо

преди 2 години

А бе, къде е Баце ? Кво стана с Борисов, уважаеми гербери? Една фуражка му спретна номер като на *** и скалпа му увисна като пюскюл отстрани на фуражката! За да показва на всички как се постъпва с по-глупавите политици ! Божков и Радев могат само да се хвалят за унищожението на Борисов !

3

Анонимен

преди 2 години

По реакцията на ГЕРБ и най-тъпия може да прецени за какво става въпрос и дали е правилно.

2

Xex

преди 2 години

Боли ме за тази пародия на вестник.

1

Анонимен

преди 2 години

що ли са толкова загрижени, щото и едните и другите са родени с пари от Германия и са си като братчета