98

Свобода

преди 2 години

УБИХА ТРУДЪТ НА ГЕРБЕРИ :) :) Дай, Боже, повече такива "репресии .ВСИЧКИ ЖУРНАГЕРБЕРИ , ПИКГЕРБЕРИ И ДРУГИ ДРАСКАЧГЕРБЕРИ ОТДАВНА ЧАКАМЕ ДА ГИ ИЗГОНЯТ И ДА ГИ ЗАТВОРЯТ ! УМРЪЗНА НИ ОТ ТЯХНОТО ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ЧОВЕШКО СЪЗНАНИЕ И МИСЛИ СЪС СВОИТЕ ГЕРБЕРОПРОБЛЕМИ !!!

97

Ясно е

преди 2 години

На всички е ясно, че не си е плащал, а в замяна на това е величаел доскоро управляващите. Така че лизачът Тома Биков и другите в мутренската партия могат да плачат колкото искат!

96

П.К. инк.

преди 2 години

Съществува ли в съвременния наш Свят задкулисие? П. Блъсков отвори вратата за задкулисието в нашия си Свят. А известния хамалин на бесилки и ковчези получи заслуженото...

95

Анонимен

преди 2 години

Мутрите - на шиша! Да си плащат наема!

94

Анонимен

преди 2 години

За каква умишлена саморазправа става въпрос: от 1 г. редакцията на "Труд" не си е плащала наема за помещенията.Направени са две предупреждения за неплатен наем и сетне следва принудително опразване на помещенията. Екипът на Труд може да се оплаква за изгонването на Дядо Господ. Гражданско неподчинение - глупости! Действано е напълна законно. А от ГЕРБ има юристи, които отлично познават законите.

93

Анонимен

преди 2 години

Има спор между страните, той предстои да се реши по съдебен ред, защо полицията се опитва да изземе правомощията на съда? Защото Тука Е Така и Радев е Самодържеца а Рашков е неговия наказателен инструмент.

92

Анонимен

преди 2 години

Истината идва и дори 50 млиарда заем да изтеглите,, пак ще ги профукате без следа. Няма никакви градивни идеи, само РРР ( реваншизъм от Радев и Рашков). Кирил и Асен, вече се вижда, че не вземат сами решенията и действат под чужда диктовка. Жалки момченца, оставят силовите структури на архаичните комунисти, защото не са научили в Харвард как точно се управлява МВР, важното е, че ДС школата знае и може и ще го направи.

91

БАНко

преди 2 години

ТАЗИ КОПИРНА МАШИНКА САМО В ДЪРЖАВЕН ИМОТ ЛИ МОЖЕ ДА РАБОТИ , ПИТАМ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!!

90

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ да плати задълженията на Труд е една от най-големите изцепки на т. нар. президент. Т. нар. президент вече е ясно, че не е обединител, ами все по-видимо е ОБЕДНИТЕЛ на България, колкото повече радево управление, толкова повече ще обедняваме.

89

НАТО-ГЕНЕРАЛ..??

преди 2 години

ДЕМОКРАТ...??........... Г Н У С Е Н...!!............ КАТО-ГНУСНИТЕ ОБЕСНИЦИ....

88

Анонимен

преди 2 години

Мафията герб взема огромна субсидия и ако иска спокойно може да плати наема на труд . Защо герб не го прави като е толкова загрижен а държи милиони на сметка ??? Ауууу значи герб пак лъже !!!

87

Анонимен

преди 2 години

Мунчовизъм в действие. Само не разбирам на какво се радвате, за вас ще има само мизерия, особено когато на първи януари се събудите оповръщани и разберете новите цени на ток, вода и парно. А за троленето ви плащат колкото струвате-жълти стотинки.

86

Анонимен

преди 2 години

Бой по гepбepyнгелските kpaтуни!!!

85

Анонимен

преди 2 години

Ха така. Погребвай всички, които са срещу генералната линия. На българина повече от Работническо дело не му трябва, днес то се казва Капитал, но иначе разлика няма - един народ, един президент, един вестник.

84

Анонимен

преди 2 години

Блъсков знае: "На държавата не се плаща, от държавата се краде!"

83

Анонимен

преди 2 години

Да се чете: "Труд умря без държавни пари и без аванта от държавата"

82

Анонимен

преди 2 години

Този мирилзив *** Труд - Работническо дело, много отдавна щеше да умре, ако не беше изкуственото дишане уста в уста на Бойко Борисов в устата на Блъсков. Мъртвецът Труд-Работническо дело, трябва да бъде погребан без почести.

81

Анонимен

преди 2 години

Тоя фигурант голям глупендър излезе. Харесва му да мачка и си вярва, че така ще е винаги. Но утре страницата се обръща и дали ще ти стиска да размахваш юмрук срещу протестиращите срещу тебе?

80

Анонимен

преди 2 години

Човеко не е плащал наем на държавата.

79

Анонимен

преди 2 години

Рекетьорите тръгнаха.