89

Учуден

преди 2 години

Тоя болшевишки театър в Очакване на Годо е възможен само в БГ и върви да бъде разиграван само пред ИТНещастници!Гласувахте за Канада,получихте Масква с целия комплект стари и нови рузки м,урзилки,иб,рици!!Стягайте коланите и търсете шилото да правите нови дупки,че голям глад се е задал на хоризонта!Тея ще надминат и Жан Валжан!!

88

Хохо

преди 2 години

Изборите са за парлама всичко е измама ,няма да допуснат умни и нови хора до власта ,тия с като секта

87

До 80

преди 2 години

Още много не са го разбрали, сма ще го разберат по трудния начин.

86

Беновска пипа

преди 2 години

До Беновска пипа и брои Май Вие не може да броите! Мислех, че по-интелигентни хора четат този сайт и ще разберат какво имам предвид!

85

Анонимен

преди 2 години

А Радеффф пред Нинова как се представи?

84

Беновска пипа и брои

преди 2 години

До Беновска пипа: Пипа, ама не както трябва. И, което е още по-лошо, не може да брои. ПП има министър-председател и най-много министерства, нормално е да бъде така. След последните избори те са първа политическа сила.

83

Стига глупости

преди 2 години

До Диана: Той и бат'ти Бойко е завършил в Харвард милиционерската школа, а е и бивш член на БСП (даже не е сигурно че си е върнал партийната книжка). Защо не си го изберем пак, ама друг път.

82

Беновска пипа

преди 2 години

Май БСП спечели тези избори. Те ще имат най-много министри в кабинета. Подмяна!

81

Гуню

преди 2 години

Абе ти къде се слагаш постоянно м..а. От теб народа очаква да изчезнеш и никога повече да не те видим. Що за н...агла леля си?

80

Диана

преди 2 години

До Анонимен75 Не е нужно да си извън системата, за да я промениш! Напротив, само отвътре можеш да знаеш истинското състояние на нещата и да го промениш прецизно, да изрежеш гнилото и помогнеш на живото да оцелее..Но това няма как да стане ако всеки не започне да мисли със собствената си глава,а не с шаблоните, които му набиват там..Трябва да се мисли критично! И..На изборите никой не гледа как си попълваш бюлетината-дружбата си е дружба,службата си е служба,значи..Не е нужно да се обясняваме

79

На Корнела

преди 2 години

ѝ дават Министерството на техноимпексовете. ВМЗ-то да му мислят, или да се замислят...

78

Диана

преди 2 години

До Анонимен77 Защото плановете на Задкулисието не работят по човешката логика, а против нея - докато не ни направят напълно луди няма да се спрат! Трябва да махаме БСП и СИЕ с тяхното задкулисие част по-скоро!Сигурна съм, че има и други българи, завършили много по-успешно Харвард от тези ПП,но са избрали точно тях за участие в тази траги-комедия по специални наследствени принципи, значи..Каква държава сме да ни управляват разни американски негодници,не руснаци /както тук се пъне да ги прикрие

77

Диана

преди 2 години

Нинова е МНОГО нагла вече - БСП била заставала винаги против беззаконието и диктатурата в интерес на огромното мнозинство от хора...Пропуска да отбележи само, че и това тяхно правило си има своите изключения, натапяйки това огромно мнозинство от хора в пазарната икономика да се давят...Лошо си е назубрила урока Нинова и сега трябва да си плаща лептата - БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Всеки друг би бил по-добър политик от тези виждащи само себе си хора...

76

Анонимен

преди 2 години

Така се стабилизирахме, че вече текат ежедневна и ежеседмична емисия за поскъпването на живота, благодарим на г-н Радев който тази година за първи път не дрема цяло лято в Евксиноград, понеже бяха избори.

75

Анонимен

преди 2 години

Крушонвската ***, има опит с ограбването на държавни техноимпексни предприятия

74

Анонимен

преди 2 години

Май не ще да подава оставка Нинчето, видя възможност да се задържи и дума не обели за напускането си :)))

73

Анонимен

преди 2 години

Е това е. Да загубиш изборите позорно и накрая да управляваш държавата. Избирателите им не са и сънували такъв развой.

72

дядо Шишарко

преди 2 години

Ко не, откъдя на къдя, тая крава ша е нещо бря. Краднелийо ***, Крадев с какъв салам ти запуши миризливата уста ***, нали олигарсите от Борисов, дойдоха при Кавуня ***.

71

Анонимен

преди 2 години

Промяна за момента виждам само в дизайна на Днес.БГ, поздравления за което. Промяна в политиката няма. Скоро няма и да има докато не се появи някой, който не е обременен от системата. Тези уж новите са продукт на системата. Няма как продукта на системата да го смени. Те са много обременени от нея.

70

БГ комуняга

преди 2 години

Искаме министерски кресла и за доайените Р.Овч. и Р.Петков.