132

Анонимен

преди 5 месеца

ИТН не казваха ли, че с БСП няма да управляват при никакви обстоятелства?

131

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки народ заслужава съдбата си и тези, които ще го "управляват"... Само глyпаците повтарят и потретват грешките си. В, това отношение българите винаги са били сред първите.

130

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 128То е ясно и на слепците, че не се строи качествено в БГ, обаче за случая с македонския бус немаме вина :)) Когато карам винаги съм нащрек, ако бех шофьор на бус с 50 челяка които возя, тогава щях да внимавам на 100%, щото живота им е поверен в моите ръце :) Това че се е отпуснал шофера и се е самозапалил буса, не значи, че пътя е виновен :)

129

Анонимен

преди 5 месеца

хахааа...да влиза жан. крайно време беше.

128

Анонимен

преди 5 месеца

Тия дето пишат за комунисти, да бяха изритали Бойко, а не дванайсет години да съсипва България. Той е с партийната книжка в джоба и е кръжал около Т.Живков, той е най - ниския ешалон на комунистите и то се видя.

127

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 132 "Успех на новите, а мрънчовците нека си баят техните глупотевици" ХАХАХАХАХА. Какъв "успех" им пожелаваш на "новите"? Тия взеха ОТ ТВОЕ ИМЕ 12 милиарда дълг а ти им се кланяш. Знаеш ли, кой ще го плаща тоя дълг?

126

Анонимен

преди 5 месеца

След изборите през Април 2021: Слави Трифонов няма да прави коалиция с БСП. Слави предател!! Ти и шайката ти некадърници заслужавате никога да не сте в НС! Изчегъртайте се сами

125

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 131 "Славчо нали немаше да правиш коалиция със статуковото бе?" Ами, ДС така му казаха да каже, за да го изберат шараните, за да може да даде на Фигуранта властта. То и сегашните разправят, че щели да променят, но не казаха, че промяната ще се състои в ограбването на изграденото за последните 10 години.

124

Хм

преди 5 месеца

Тезш какво се хи.лят като ти.кви на плет.Стартират с 12 милиарда дълг.

123

Анонимен

преди 5 месеца

Успех на новите, а мрънчовците нека си баят техните глупотевици. Баце седи като горила с увиснала мандибула.

122

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 127 "Най-важното министерство ще е това на дезинформацията. С него ще представят всичките си провали и гафове, като голям успех по примера на служебния кабинет..." Той Кацаров май е за министър за там: днес пак обяви как се е "справил" с Ковида. Не знам дали И днес е раздавал медали за "добре свършена работа".

121

Анонимен

преди 5 месеца

Няма смисъл да съществува България, след като БКП е отново в управлението, при положение, че едно време са били изгонени с камъни. А и Слави и ИТН се кълняха, че няма да управляват с комунистите! Лъжци! Оставка!!!

120

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 124 "При БСП поне се строи по-малко но по-качествено" Отсечката при Чирпан и тази, където стана катастрофата на автобуса го доказват еднозначно. Мдаааа.

119

Анонимен

преди 5 месеца

Най-важното министерство ще е това на дезинформацията. С него ще представят всичките си провали и гафове, като голям успех по примера на служебния кабинет...

118

Калеко Алеко

преди 5 месеца

На това му се вика "Народовластие" под вдигнатия юмрук на ***, кака Ви Корна най после се добра до заветната Власт, като взе най-апетитните министерства, жалко само че тази дето провеждаше Народния съд и Трубуналите хартиса от гощавката...той 9-ти септември дойде и за бойкикев който атакува "Зимния дворец" с гумената си лодка, и за славчо Учиндолски с чийто референдум сега ще кажем твърдо НЕ на Еврото, Еврозоната, ЕС и НАТО, а с ключовата дума Крим е "руски" ще почукаме на портата на евроАзия

117

Анонимен

преди 5 месеца

При БСП поне се строи по-малко но по-качествено

116

Анонимен

преди 5 месеца

До ТестостеронНе се оплаквам от незадоволеност, харесват ме жените и аз не знам защо......хахахаха :)) Иначе да не спамим темата. а тя е за приличащия на джебчия Кирчо :)

115

Перко

преди 5 месеца

С БСП в управлението тия имат шанс да изкарат най-много да напролет. И то само защото е зима. Ония от протестите срам, не срам сами ще излязат. Че ще има и други. Мая пак ще се търкаля по паветата. Сега на друга страна

114

Тестостерон

преди 5 месеца

До Анонимен 116 Ми сигурно и ти като мен имаш алергия към манипуланти/ки :-) То е като вибрацията на телефона - не се чува не се вижда ама се усеща.... Ама най-големия недостатък от тая алергия е че често си ходиш незадоволен... :-))))

113

Анонимен

преди 5 месеца

БКП и промяната? Айде оставка!!! Вие сте убийци на България!