188

И кой ще е

преди 2 години

вицето и министър на икономиката(ако ще са един и същ човек)?БСП си имат готов капацитет,професор,университетски преподавател,опитен в инфлации и фалити(доказал го е през1996/1997 година).Да,това е Румен Гечев,вице иикономически министър на Жан Виденов,"срутил" курса на лева към долара.Или КН вице,а Р.Овч-икономически министър?"За бога братя,не купувайте",бе повикът на времето.Явно си искаме старото,да ни е честито.

187

Прозорливият

преди 2 години

ИТН ще имат шеф на БНБ

186

Анонимен

преди 2 години

Вижте сега, по принцип всеки един от вас ще смачка по слабия челяк до вас, такава е човешката природа, обаче слаб като характер Славчо, да се праи на големата работа...... :)) Това е непростимо, щото проми мозъчетата на едно поколение, изживяваше се на некакъв смелчага, накрая седна на диванчето и не стана от страх :)))

185

Анонимен

преди 2 години

България винаги е била добре като БСП е на власт!!! Напред социалисти да смачкаме всичките в НС до един са пионки

184

Анонимен

преди 2 години

Клоуни съставят правителство от клоуни, нищо ново под слънцето :)))

183

Умен и красив

преди 2 години

На изборите гласувах за ДБ. През цялото време преди изборите още от лятото си сложих аватар във фб, за да изкажа подкрепата си за ДБ. Обаче сега се чувствам излъган, защото гласувах за ДБ, а получих БСП. Но няма да го кажа във фб, да не ми се смеят онези, които не се заявиха за умни и красиви и не си лепеха стикерчета, че са от ДБ. Всички тези се оказаха по-умни от мен и другите гласували за ДБ, но ще си мълчим, да не се разбере, че грам нямаме акъл.

182

Гербер

преди 2 години

Поделихте ли баницата? Браво! Очакваме Швейцария на Балканите до 1 година.

181

Анонимен

преди 2 години

Значи Даниел Лорер отпада като външен министър, така ли? Това е добре.

180

Анонимен

преди 2 години

Подигравателните усмивки на белите якичи ви гарантират сигурна бедност и четвърта национална катастрофа след която те така както са ги снимали се прибират обратно в Харвард.

179

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 197: Това за Корнелия Нинова и Овчаров са си твои спекулации. В дейстителност двамата винаги са били в най-добри отношения. Енергетиката обаче я получи като ресор ИТН. Да видим те кого ще предложат като министър. А от това, дали ще се построи АЕЦ зависи бъдещето на енергийният ресурс на цялата ни икономика.

178

шопендар

преди 2 години

боже опази БЪЛГАРИЯ,комунистите пак докопаха това което е останало от държавните ресурси,,вече нищо не може да ги спре да доопоскат де що има.ТРЯБВА ДА ГИ СПРЕМ.ТАЗИ ПРОМЯНА,ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ПОРЕДНАТА ПОДМЯНА

177

Анонимен

преди 2 години

Толкова много процедури за няй-простото действие ще има че правителството реално няма да работи!

176

Анонимен

преди 2 години

БСП има един годен за министър човек, възрастен, но може би най-добрият атомен енергетик - Р.Овчаров. Него оная *** *** от Крушовица не го предлага - хем да реши, доколкото може, проблема с ел.енергията, хем да се подготви терен за двата реактори. Хвана място за себе си за вице и като министър на държ.предприятия. Не за 4 години, за 2 г. ще фалира икономиката и щеходи на село да гледа домати и компири.Туризъм - бранш, в който може да се краде, там ще сложи Ченчев,Божанков, Емилова.Земеделието

175

Вълчан Войвода

преди 2 години

До 195. Да, най щастлив съм като се коли прасе и пуцам с пушката във въздуха, а на огъня се грее ракия. Лошо ли е?

174

Нищо ново

преди 2 години

До Вълчан Войвода: По себе си ли съдиш? Кога си най-доволен - когато се коли прасе или когато се върти чеверме. Мисля, че Каракачанов е почитател и на едното и на другото.

173

Вълчан Войвода

преди 2 години

Вижте ги само колко са самодоволни. Все едно отиват на колене на прасе.

172

Един нормален човек

преди 2 години

Къде мога да подам документи за работа в завода за ел. автомобили на Кирчо?

171

психопат

преди 2 години

изчаквам с тръпка кой ще е министър на социалната политика /ако е Масларова /се предавам а н аикономиката там е интересно кого ще вкара Нинова -след като нямаме икономика

170

Анонимен

преди 2 години

Комунистите влезнаха през задния вход. Българино пак те излъгаха. Да видим колко са къси краката на лъжата. Честит празник на всички шарани, които се хвана на въдицата.

169

2

преди 2 години

До СМЕХ...колко слабоумен коментар