33

Ха лъжеца крачетата

преди 2 години

Ако НАТО не създава бежанци - ще си спестят и усилията и разходите! Даже ще е хуманно!

32

до 55

преди 2 години

"Има два важни въпроса: 1. Може ли и трябва ли цялата безпросветна маса на света да се излее в Европа?" 2. Кой иска и подпомага цялата безпросветна маса на света да се излее в Европа?"Отдавна се знае отговора и на двата: 1- Случва се от доста време вече2 - Има си план за това и той се осъществява пред очите на всички, които блеят и преливат приказки от пусто в празно вместо да свършат нещо. И докато всички си траят все ще е така! Толерантността на християнска Европа ще доведе до нова Религия!

31

Анонимен

преди 2 години

Всички мигранти искат да стигнат в Германия или Скандинавия. Добре ще е да спре пропагандата колко добре се живее там и как лежат по цял ден и им дават ей така по 1000 евро на месец. Беден човек да научи, че има така пари за даване е жестока манипулация и няма сила, която да ги спре. Основният въпрос е Германия иска ли ги, колко ги иска и в какво количество. Да си изяснят въпроса щото впечатлението е, че имат нужда от мигранти и могат да приемат спокойно още милиони!

30

Абе

преди 2 години

Технологията е една, АК-47! Ако Кан Тервел беше проявявал хуманизъм към арабите, Европа отдавна щеше да се кланя на друг Бог! И малко хора /освен историците/ знаят, кой е и какво е направил за тази Европа!

29

Анонимен

преди 2 години

ЕС нищо не може да направи, Меркел ги повика и това няма да има спиране. Явно страните от ЕС се набъкаха с мюсюлмани и разбраха, че и дума не може да става за интеграция и либерално отношение спрямо тях. А иначе ни критикуваха за нашите роми, че не може ли сме да ги интегрираме. Айде сега да ги видим тях, като им станаха толкова много цветнокожите, как по-точно ще ги интегрират, защото те и в щатите още не могат да се оправят с тях.

28

Кесар Тервел

преди 2 години

Технологията си е все същата от хиляди години - шут в ивицата газа за всички!

27

Високи технологии

преди 2 години

Мотика, лопата и метла още на границата и после на полето или на улицата да бачкат.Едва ли ще има много желаещи.

26

Анонимен

преди 2 години

Най-добрата технология ще е да не се дават пари за седене вкъщи и консумиране. Всичко е от алчност - за да продадат, трябва да раздадат.

25

Анонимен

преди 2 години

Едно време нещата бяха далеч по-хуманни. Отговорен за опазването на границите ни беше уважаемия Калашников и пиле не прехвърчаше. Има два важни въпроса с повишена трудност относно тapaмбуките, които пълнят цивилизацията в последните години: Въпрос 1 - Може ли и трябва ли цялата безпросветна маса на света да се излее в Европа? Въпрос 2 - Кой иска и подпомага цялата безпросветна маса на света да се излее в Европа?

24

Анонимен

преди 2 години

До однако- ТАК ТАВАРИШ- ОБАЧЕ СЕ ПИТАМ ЗАЩО РУСИЯ И БЕЛАРУС ТАКА РЕВЪТ ЗА ПРАВАТА НА БЕЖАНЦИТЕ А НЕ ГИ ОСТАВЯТ В СВОИТЕ БОГАТИ И БЛАГОДЕНСТВАЩИ ДЪРЖАВИ А ГЛЕДАТ КАК ДА ГИ ПОДЛЪЖАТ ДА ИМ ВЗЕМАТ СТОТИЦИ ЕВРО, ДА ГИ КАЧАТ НА НАЦИОНАЛНИЯТ СИ АВИО ПРЕВОЗВАЧ, СЛЕД ТОВА ДА ИМ ПОКАЖАТ КЪДЕ ТОЧНО СА ТЪЛПИТЕ ЗАЩОТО ГРАНИЦАТА Е ДЪЛГА- И КАК ДА ГО НАРЕЧЕМ ТОВА ОСВЕН ХИБРИДНА ВОЙНА- А ЕТО ПУТИН РАЗДАВА КРАВИ- ПО ЕДНА КРАВА НА ВСЕКИ И ИМАШ КРАВА ПИЕШ МЛЯКО.

23

Bond

преди 2 години

Някой да ме светне, къде се води война в страна граничеща с ЕС, че да има БЕЖАНЦИ? Заради грантове мисирските медии са готови да пиемат и исляма.

22

однако

преди 2 години

Вижте нещата в диалектиката на времето. Спомнете си хронологията на събитията и анализирайте логиката на еесовските управници. Първо: подкрепят Пиндостан в осъществяването на цветни революции, арабски пролети и откровени военни агресии срещу десетки страни. Второ: след като с тяхна помощ Пиндостан е предизвикал многомилионна бежанска вълна, канят брадатите мъжкари с "Елате мама да ви гушне". Трето: измислят и прилагат технологии за отблъскване на бежанците, в които ЕеСовците вложиха милиони.

21

Кой казва ..

преди 2 години

че ЕС иска да ги отблъсква ? Водят се рекламни кампании из всички тези държави, от които идват, какъв живот ги чака в Европа.. тези меркиса чисто и просто пране на пари и замазване на очите. Геннофонда на Европа трябва да се подмени, това е доста успешно им се и получава. Това са процеси замислени за десетилетия напред.

20

Какви Технологии бе?

преди 2 години

Висока ограда 4 метра с ток - проблема е решен. Цената за нея ще е около 50 лв. Ама не! Трябва да се лапат европейски поръчки. Дронове а-у. Какви дронове? какво ще направи един дрон? Ще ги снима във висока резолюция - до там!

19

Анонимен

преди 2 години

турция да ликвидира американските бази и собствения си елитец от козоеби дьомнета дето им разказва и на тях играта и ще ги храни с военни успехи и заовевания....

18

Анонимен

преди 2 години

въпросите от детектора: гладни ли сте? ще колите ли неверници? ще консумирате ли като изоглавени? фенове ли сте на петализма и глобалното затопляне? какво мислите за стамбулската? ще се държите ли добре с малките момиченца с меченцата? от полша, латвия и унгария ги отблъскват и пълнят българия с арапоидноафрикоидни бабаити и кандидати за слава? а?

17

Ха-ха

преди 2 години

Какви технологии, какви 5 лева!? Това, което липсва на брюкселските *** е ВОЛЯ да решат проблема и спасят Европа от нашествието! Иначе средства има в изобилие. Впрочем воля има, ама волята на Сорос, който държи повечето европолитици в ръцете си и те изпълняват сляпо неговите нареждания за унищожаване на бяла Европа.

16

Анонимен

преди 2 години

Изрел е на Палестиците.

15

Анонимен

преди 2 години

Най добрата защита са клиповете които самите мигратни снимат с телефоните си и изпращат към роднините си в родината, молейки за помощ и разказвайки им да не правят същата грешка като тях - да не вярват на Лукашенко и лъжите му че ще ги изпрати е Европа, защото ще ги изпрати не в Европа а на глад, мъчение, дъжд и побой!

14

ВЪПРОС

преди 2 години

Да не са като тези Технологии на Валери Симеонов и Бойко Борисов - направиха Дувари на Вили в Испания и Малдивите .