23

Анонимен

преди 2 години

100 милиарда са личните влогове в България?! Определено доходите на някои са порасли, даже е ясно точно на кои. По тази причина ще отменят данъка вържу лихвите от спестяванията като маловажен. Доходите в България трябва да се увеличат съобразно европейските преди приемането на еврото, впрочем приемането на еврото трябва да СТАНЕ след референдум.

22

Хехе

преди 2 години

Само не е обяснил, че става дума за доходите на банковата администрация

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"клуба на богатите" викаш, тези де са затънали в дългове - Постугалия, Италия и т.н. с над 100% БВП дългове, големи богаташи - нема що. Влизането в таа ко*ина ще донесе само мизерия вкл. и на средната класа, положителни страни ще има само за тези, които се опитват да ни вкарат там (шепа "политици")

20

Барба Ганьо

преди 2 години

Пълни глупости и лъжи !!! Целта е да бъде ограбен ГАРАНЦИОННИЯТ ФОНД, 4 000 000 0000 лв. / милиарда / , спестяванията на народа и намаляване на заплати и пенсии ... Всичко ще бъде ПО ДВЕ - цени и режийни , само доходите ще са ДЕЛЕНО НА ДВЕ !!!Ако толкова се мисли за народа , нека да има някакъв разумен праг на влогове който , да бъде ЕДНО КЪМ ЕДНО с еврото , заплати и пенсии да са ЕДНО КЪМ ЕДНО И ПОЛОВИНА !!! Тоест : взимаш заплата 1000лв / примерно / и ще получаваш 750 ЕВРО при обмяната ...

19

Анонимен

преди 2 години

Вижте ги какви хора слагат за шефове на БНБ, това е точно обратното на това което ще се случи, ще взимаме заплати в евро по курса, обаче цените в магазините ще забряват да ги обменят.

18

Анонимен

преди 2 години

Членство в еврозоната-мечтата на милиардера Бойко,приближените му милионери-политици,бизнесмени,банкери,олигархия и всички,натрупали богатство по един или друг начин.А за народа-от трите по-дългия.

17

Калеко Алеко

преди 2 години

До Онзи ... Ами Учиндолският месия да Ви проведе референдум, както за НЕприемане на еврото, така и за излизане от Еврозоната, ЕС и НАТО, а този с вдигнатия юмрук ще Ви заведе на Шипка да викнете отвисоко, за да Ви чуят надалеко ... а после през байкалоамурската магистрала директно към Сибир, където е мястото на повечето от Вас ... !!!

16

Фгйтдд

преди 2 години

Ти си луд

15

Асан

преди 2 години

Урсула ше дава 1000 евро минимална еврог ейска заплата :)))

14

долу ЕС и ЕЗ

преди 2 години

Цялото ЦИЕ е по богато от нас и не са в еврозоната. Норвегия също не е ! ЕЗ е поредната кошара за непосушните. влезем ли вътре ще стане като с Поша и Унгария за, ако искаме пари от ЕЦБ ще вземате мигранти и ***. Държавния бджет ще бъде одобряван дори от ЕЦБ, пенсии всичко!

13

Анонимен

преди 2 години

Най-бедната държава в ЕС последна трябва да въведе евро-то,защото иначе пак ще си остане най-бедна.Или когато средният ни доход се изравни със средния за Европа има резон да влезем в еврозоната.В противен случай ни чака още по-голяма мизерия.Не може с 200 евро пенсия и 350 евро заплата да искаш да влезеш в клуба на богатите.

12

I'm-дртиБелБОЙ!

преди 2 години

И така, моля уважаемият БНБ-шеф да ми изясни, как ще може реално да ми се вдигне доходът след влизането директно в EU-зоната, ако НЕ ни вдигнат едновременно с това рабзаплатата, пенсията, преките възнаграждения - хонорари и др.такива; ако инфлацията остане същата, както и в случай, че данъците не бъдат изменени - с някаква вълшебна пръчка ли ще стане това чудо?!? Щото, за да може 1 величина да се промени, то трябва други свързани с нея и скачени показатели също да се променят, нали така...

11

Онзи

преди 2 години

Задължителен референдум! С това евро, богатите ще станат по-богати, бедните по-бедни! Типичен пример, са Гърци, Испанци и тн.

10

Анонимен

преди 2 години

Шефа на БНБ за колко хилки се разписваше на месец?Май бяха около 20 000.Поправете ме,ако греша.Така че,за него е все едно в каква валута ще ги получава,но за мен не е.Ако парите ми в евро са едно към едно с левовия ми доход,тогава може.

9

Милен

преди 2 години

Тоест, искат да ни кажат, че ако имам един милион евро на влог (пожелавам го на всеки и на мен, разбира се), и реша да ги обърна в левове днес, те ще станат близо 2 милиона лева. След приемането ни през 2024-та, тези пари ще станат 2 милиона евро? Хмм

8

Хаха

преди 2 години

Еврото вече е прието господа независимо дали искате или не. Това стана още с подписването на договора за влизане в ЕС.

7

Анонимен

преди 2 години

И цената на хляба автоматично мина в евро.Вече!Ама доходите ми не са увеличени.

6

Анонимен

преди 2 години

Хърватия ще приемат еврото една година преди нас а влезнаха в ЕС 5 години след нас,но там няма такива балканопитеци като в БГ-то да ги управлява бивша мутра СИКаджия!!

5

Калеко Алеко

преди 2 години

Споко, както ***, така и кака Ви Корна която ще става Вицепремиер, се изказаха против приемането на Еврото в България, така че с подобни месии може и изобщо да се разминем с Еврозоната, а да бъдем насочени през трета глуха директно към евроАзия ... !!!

4

Различни планети

преди 2 години

А руcките трoлчета, подстрекавани да съскат против еврото, понеже това ще е стратегическа стъпка към изриването на кремълския б0клук тук и неговото влияние, предвиждат апокалипсис, масово обедняване и тотален банкрут!