43

Анонимен

преди 2 години

И като станат цените хляб - 2евро , мляко -1 а заплатите са - 250 евро нетоКво правим

42

Как не ви е срам

преди 2 години

Нещо Референдум?След Ковид, Енергокриза-внесени отвън.Сега и Еврото-криза-вие колко търпение мислите, че имат българите?Или не знаем какви шокове преживяха другите държави с въвеждането на еврото.Че ще обслужите спекулантите и собствените си "врътки".Вие да Д#Б#или ли смятате БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.Че не сме прочели една книга и анализи за еврото.

41

Дедо

преди 2 години

Хо-хо-хо.......кураж ли давате на хората !? Дайте една държава за пример , която е влязла в ЕЗ и народа се е облажил !

40

Анонимен

преди 2 години

Влизането в ЕЗ може да се окаже поредната национална катастрофа !

39

Невен

преди 2 години

Това за Естония наистина е донякъде вярно, когато гледам статистиката. Само, че те през 2009 са били почти във фалит със 122%, явно са затегнали гащите и с тенденция към намаляване са стигнали до 91%, което пак не е цвете за мирисане. Преди Ковида са били на 76%. Дори ние сме много по-добре от тях в момента по този показател.

38

Коприва

преди 2 години

Ако имат елементарна съобразителност, ще бавят топката до безкрай. Европа е задлъжняла жестоко. Сега се чудят как да излязът от тая икономика на дълга със здравни и климатични галимации.

37

Анонимен

преди 2 години

38: тръгнал да сравнява Естония с Булг аристан. В Евтония не крадът като разпрани, само у нас

36

Анонимен

преди 2 години

Тия няма да мирясат докато не ни доунищожат ,а ако доходите спаднат и цените скочат още повече , къде ще бъде този Радев тогава ?

35

айде

преди 2 години

Бягай от тука *** , като искаш евро ходи да живееш в Германия

34

Анонимен

преди 2 години

До До: въпросЕстония е с 8% дълг. Може да го плати целият, кога си поиска. Преди да влесе в еврозоната беше с 500% дълг.

33

Анонимен

преди 2 години

А отчита ли ръста на разходите?

32

Анонимен

преди 2 години

И нека започне обработката на Осемдестте процента от населението, начело с юнаците.

31

До: въпрос

преди 2 години

Не си в час като 99% от българите. Така става като гледаш само бнт, бтв, нова и т. н. Германия не е спасила Гърция спаси германските частни банки, който щяха да фалират и го направи с парите на германският народ и на народа на други държави. Евро зоната е фалирала, външният, вътрешният и корпоративният дълг надхвърля 400% от БВП на повечето членки. Отличници са така наречените силни икономики Германия и Франция. Ако си мислиш, че с приемането ни ще има цветя и рози, много ама много се бъркаш.

30

Чуки

преди 2 години

При заплата от над 20 000 лева,месечно , някъде към 100 пъти над пенсията на майка ми,този може да си ги блещи,каквито си иска и колкото си иска.

29

Анонимен

преди 2 години

Шефът на БНБ очаква ръст на доходите с влизането в Еврозоната в и без това преълнения си джоб,както и в джобовете на останалите власт имащи държавни търтери и продажни политици.Само че обикновения българин го чакат три яки европръста с преобладаващ среден.

28

Икономист

преди 2 години

Обяснете му на този, че 1 месец не е едно и също с една година и половина. Той не може да сметне колко са 1 изобщо не е равно на 6 плюс 12. Честито на работещите в банките и специално на тези от БНБ, че не са им ясни нещата. Като ме пуснат в сградата на БНБ, без да ми обясняват какво и колко разбирам, ще си обменя стотинките за евроцентове. До тогава пък, ще използвам услугите на обменните бюра.

27

Анонимен

преди 2 години

Убеден съм, че и поименно могат да бъдат изброени хората, на които ще се увеличат доходите.

26

Финансист

преди 2 години

Определено не знам, за колко хилки се подписва този управител, но мандата му е свършил и може да ис приказка каквото си иска. От казаното от него за приемането ни в еврозоната разбирам, че ицзбщ не е наясно със сметките. Как да го разбирам това, че двете валути ще се използват заедно месец, но пък, за да свикнели хората с този тренд, щели да бъдат 6 месеца преди и 1 година след приемането на страната в еврозоната. Ще му кажа, че годината има 12 сесеца, а пък 6 + 12 е равно на 18 месеца.

25

Въпрос

преди 2 години

*** ювци, с евро или без, нещата са до икономика. Германия беше по-силна от Испания и Гърция и преди еврото, а те бяха по-силни от нас. Както преди, така и след еврото, Германия е пред тях, а ние сме зад тях, без евро. Разликата е, че с този дълг 300% от БВП маляките щяха да са в небитието на Турция и Аржентина, ако не беше Зоната и Германия да ги спаси. Така, че по-скоро да идва еврото.

24

Анонимен

преди 2 години

Не се знае дали ще се присъединим към Еврозоната въобще. До тогава може Европейският Съюз да се е разпаднал.