109

Диана

преди 2 години

До Поплавски Нещо не виждам замъци на Деса, БСП! Нека да погледнем обаче кой у нас е ологарх, а?..БСП си въобразяват, че с кражби и преврати могат да обсебят страната, но много, много се лъжат - само че не са способни да разберат това. Ще им се наложи да се сблъскатъе с трудния начин на разбиране, пиленца...

108

Анонимен

преди 2 години

Защо Радев е без маска?

107

Анонимен

преди 2 години

те нахлули, вие гледайте да не останете по-назад от тях...да покажете, че сте по-различни, нали? в посткомунистическа държава такива работи не се правят, милички. много Збъркахте. жалко за промяната. мъртвородена се оказа. в свободните държави никой не ограничава свободата на словото по никакви поводи, нито прави показни акции... айде, пазете се от вируса и весела Коленда.

106

Анонимен

преди 2 години

"Страхът от господа е помагал на много поколения да не правят по-голями проблеми обаче" - По-скоро обратното ...

105

Диана

преди 2 години

До магаревъд Защо мислиш така, БСП! Без общи приказки! Кажи конкретно защо според теб за Герб няма бъдеще, не.гоод.ни.ко! За мен единствената партия пред която има бъдеще в момента е именно Герб ЗАЩОТО те са единствените ПОЛИТИЦИ у нас! Всички останали партии са люспи и израстъци на БСП, които ще си отмрат както това става с техния стълб - БСП! БСП не е политическа партия и не е коректна за да решава какъвто и да е проблем..Тя си измисля въздушни кули, които винаги рухват..БСП и СИЕ ВЪН!

104

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е, какво ще правят сега, с тези фирми, дето заграбиха?

103

Анонимен

преди 2 години

За престъпленията извършени от герб -- арест и затвор. За предизвикване на кризи -- арест и затвор. Това е бъдещето на герб.

102

Анонимен

преди 2 години

До Кризите ги - ГЕРБ все още може да породи много кризи. Това, че нямат с министерски постове, не значи, че нямат хора буквално навсякъде другаде.

101

Анонимен

преди 2 години

"Радев определи ГЕРБ като формация с богат поетически опит." - Вие редактор нямате ли си? Поетически опит ... леелееееее

100

Поплавски

преди 2 години

Когато хуните нахлуха в най авторитетната институция президентството,Деса "кротката",за мълча като изпразнено дебело черво? Тепърва,ще им се бръчкат челата на мерзавците, крали народа си по-вече от 12-ет години.

99

Кризите ги

преди 2 години

пораждат политиците и после си ги решават. А тези, които нямат силата да ги пораждат, просто усилват шума около кризата с цел, да се възползват. Така че, всяко изказване на политик е като рев на гладно коте, останало без мляко. Не ги мислете! Заплювайте ги, ако Ви падне възможност.

98

Анонимен

преди 2 години

То е ясно - накрая всички ще се обедините срещу Възраждане и ще загубите.

97

Лара

преди 2 години

Ох и политиката ми е интересна за коментиране,обаче така съм набрала скорост по темите с ваксините и вируса, че не мога да се спра.

96

Диана

преди 2 години

До Константинова Без общи приказки, БСП! Какви точно са тези последици от управлението на Герб, които щели да се проявяват още много години? Може би имаш в предвид нещо положително или нещо отрицателно - както винаги неяснотите в мисленето водят до формализъм в действието...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

95

Анонимен

преди 2 години

Агонията на тая партия не ни интересува ! Крадците трябва да си получат заслуженото и да върнат откраднатото !

94

Анонимен

преди 2 години

Апцелютно насекъде може да се нахлува- тва е свобода на словото по новото нормално. Цел народ гледа в захлас и прехласва се... Да видим сега кой откъде ше излезе с вдигнат юмрук- секи си преценя. Збогомъ на надеждите..

93

Диана

преди 2 години

До ПроСоТо Страхът не е основа на нищо мъдро! Страхът от господа е помагал на много поколения да не правят по-голями проблеми обаче, което изобщо не означава, че помагал с нещо на хората или обществото - проблемите се решават като се пипнат, разчовъркат и разрешат, а не като бягаш от тях от страх!

92

Анонимен

преди 2 години

От ГЕРБ замирисва на печена тиква

91

Константинова

преди 2 години

Последиците от управлението на Герб ще се проявяват още много напред в годините за съжаление.

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 - Ти си доказателството за ипичният гербаджия ! Я се виж какъв си *** бе - Ще можеш ли да я прочетеш тази призовка ?! И не забравяй че има и такива кучета дето и лаят и хапят !