170

Анонимен

преди 2 години

Министерство на климата или на климакса? По-ми се чини да е последното, предвид факта че ДБ са червени келемета, дето години наред се правеха на градската десница. Боже опази! Да се съюзът с тия дето едно цвете на паметника на убитите и репресираните от комунизма не сложиха. Плюя върху вас ДБ! Но пък хубавото е че най-накрая показахте истинското си лице.

169

истина

преди 2 години

Налична е най новата статистика ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО В БЪЛГАРИЯ ОТ 112 МЯСТО ....ОТ ДНЕС БЪЛГАРИЯ Е НА 155 СТО ПЕДЕСЕТ И ПЕТО МЯСТО ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО

168

Въпрос

преди 2 години

Какви са тези маски, бе другаре? Да не са за да ви пречат да говорите срещу правителството?

167

Анонимен

преди 2 години

Най хубавото е че вече имаме нулева корупция. Киро лъжеца като каже нещо :))))

166

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 185 "Ако България пак се окаже в руската зона на влияние някакси, подозирам че поне милион млади българи ще си тръгнат." "Ако"? Не е "ако", то вече е факт. Може би някой се заблуждава, че понеже сме в ЕС това е невъзможно, но жестоко греши. И няма да е милион, а всеки, който осъзнава какво значи комунистически авторитаризъм. Останалите ще бъдат отново оградени и изолирани от света. То тоя процес и в момента тече, благодарение на "новите" управляващи.

165

Анонимен

преди 2 години

ПП е нашенски вариант на "*** Дуе" или на италиански P2.

164

Анонимен

преди 2 години

Снимката е интересна... Радев гледа Кирчо от долу нагоре. Личи си кой е шефът...

163

Анонимен

преди 2 години

До 183 Ако България пак се окаже в руската зона на влияние някакси, подозирам че поне милион млади българи ще си тръгнат. Ще останат само дъртаци помнещи младините при бай Тошо. Та на практика на Русия няма да се наложи да храни никого. То това и е целта де - взима територията без населението.

162

Анонимен

преди 2 години

Ключов ресурс в условията на световна икономическа криза не са нито военната сила, нито парите, нито икономическата мощ, ами времето. В това отношение днес най-силни позиции има Путин, въпреки, че руската икономика не е най-голямата, но не е и най-малката.

161

Анонимен

преди 2 години

Как мислите, при новото разпределение към коя свера ще се окаже България? И какво ще поиска Русия от България за да я храни?

160

Министър на климата

преди 2 години

Въглеродно неутрален начин на живот: 3 пъти душ в седмицата, (8 мин), пране в машина - 2 пъти в седмицата, 1000 килиметра годишно само с електрическа кола.

159

колко още

преди 2 години

Слави и ДБ се усетиха! Употребени! С позелени от яд и злоба лица, покорно се наведоха към стената, хванаха се за палците и тихо за4акаха Нинова.

158

Анонимен

преди 2 години

фигурантът да каже за доверието в машините

157

Анонимен

преди 2 години

Радев не е против мутромафията.Радев е против бойковата мутромафия.А в България мутромафията е всеобхватна и разнолика.

156

до 156

преди 2 години

абе смееш се ти, Министерство на климата ама като наложат личен данък на всеки за парникови емисии тоест данък въздух хич няма да ти е смешно......

155

Анонимен

преди 2 години

Зеленото правителство в Германия беше голяма победа за Лондон. Сега Лондон трябва да издържи само още две години, докато рухне икономиката на Германия а след нея и ЕС, и тогава британците са печелишвите от Брекзит получавайки лидерството си в Европа, но при настовящата ситуация не е ясно дали ще може да издържи цели две години и дали няма да рухнат заедно с Германия дори по рано.

154

За нея

преди 2 години

И защо цензурирате името на Н-и-н-о-в-а???

153

Анонимен

преди 2 години

Германия е най-мощната икономика в Европа, и има ресурс който ще им стигне за няколко месеца. Не е ясно какво ще правят после когато зелените изразходват и изхарчат всичко - дали ще сменят правителството, нови избори или кой знае какво, но при всички случаи ще настъпи катастрофа.

152

Българин

преди 2 години

Мене пазарната икономика по ме кефи от държавно планираната икономика.

151

Точно за нея

преди 2 години

Ех какво министерство дадоха на ***, много и пасва.