50

до Мика

преди 2 години

е мн ясно турците няма да кажат не можем да се справим ами ще и кажат от ваксината е. Това че имаш дете няма никакво значение да получиш проблеми с времето. Дай сега всичко що се разболее да са му виновни ваксините.

49

Анонимен

преди 2 години

61 а пък аз забелязвам, че в Португалия лъжат колкото и преди, т.е. никак. Но пък у нас дори дете умряло от катастрофа го писаха починало от ковид. Доказан случай! Та какво каза, че забелязваш?

48

до 57

преди 2 години

за белязвам че докато в Бг измират по 120 на ден в Португалия са 12.

47

До до Мика

преди 2 години

Тя има вече едно дете. Резултатите са категорични, от ваксината е. Преди бях като вас и не вярвах, дори имах дата и записан час. Никой не вярва докато не му се случи. Обединяваме се около идеята че ваксиниран или не-си прецакан. Просто всеки за себе определя кое е по-малкото зло. Като общество ние не трябва да се разделяме-това искат отгоре.

46

Анонимен

преди 2 години

Сега новата опорка е умират само неваксинирани. А ваксите ще ги пишат умрял от инсулт (предизвикан от тромб(, умрял от инфаркт (предизвикан от тромб), умрял от емболия (предизвикана от тромб)... Има ли нужда да продължавам? Умни хора сте, сещате се каква ще е новата политика на лъжа и измама, нали?

45

Анонимен

преди 2 години

Забелязвате ли колко платени вакси трола има по форумите? Явно Кирчо и Кокорчо това имат предвид под убеждение! А що се отнася до опорката че запада е цъфнал и вързал и вече е излязъл от ковид, ще кажа само едно витаново йок. Не не е ! Много по-зле са, а са с по 90% ваксинирани. И за да спрат опорките ще дам и жокер, гурото на ваксата Фалачи, каза че омикрон бил много лек и не вкарва в болница, камо ли до смърт. Защо не си слушате американските гурута бре дами и господа ковидзомбита?

44

Анонимен

преди 2 години

анти ваксъра ще си умре но няма да признае че има вирус, все тая, избора е ваш

43

Анонимен

преди 2 години

До 49 До Муахаха Е да, а в България както виждаме днес 100% от починалите са неваксинирани. . . . . . ЧАКАЙ ДОКАТО СТАНАТ ПОВЕЧЕ ОТ 100%!

42

до Мика

преди 2 години

братовчедкати да беше се преглеждала на време не да си търси оправдание с ваксината.

41

Анонимен

преди 2 години

Графиката няма нищо общо с текста! А бе не можете и една статия да съчините сами освен да преписвате от някъде!

40

Новото АнтиПожелание

преди 2 години

да караш Лек КОВИД като 3-но Ваксиниран Кунчев!

39

Анонимен

преди 2 години

От вчера има парламент в който казаха, че щели да ни убеждават да се ваксаме и днес, о чудо, първия ден в който всички умрели са неваксинирани! Е не биваше да го правят. Сега и невярващите разбраха, че всичко е стъкмистика. Груба грешка още от първия ден!

38

Анонимен

преди 2 години

като видя 100% разлика между Варна и Бургас и спирам да чета.

37

Мдаа

преди 2 години

Данните са категорични при неваксинираните нации - корона вируса исчезва докато в дьржави като - изрел , италия , германия броят на заразените расте

36

Кунчев Воскресе

преди 2 години

питайте Главният Здравен Инспектора как се кара Лек КОВИД след 3-та Вакса, Бустер?!

35

Мика

преди 2 години

Забелязвате ли колко агресивни са станали ваксите? Тези спинцовки не им влияят добре май хаха. Чудя се защото са големи пъзльовци и ги е страх от вируса ли са се ваксинирали или просто защото имат стадно овчо мислене? Кое е от двете вакси? Не знам дали ваксината ще ми помогне, но знам че определено може да ми навреди. Братовчедка ми има 80 процента безплодие, дори от Истанбул я върнаха, при такива с ваксини нищо не може да се направи. Отворете форумите на запад и четете офци!

34

Муахаха

преди 2 години

очевадно Пандемия в България - няма, защо Българите са умни и не се ваксинират с Опасни и НеЕфективни Ваксини, но Пандемията на Ваксинираните в Европа е страшна - *** като мухи! във Великобритания 90% от умиращите и от болните в болница са 2-но ваксинирани!!

33

Бо Джайдън

преди 2 години

Не ме е страх от Ковид-19. Страх ме е от Бил Гейтс и от това какво е научил през пандемията и как ще го приложи при следващата пандемия.

32

Анонимен

преди 2 години

Вече започвам да си мисля, че някой инструктира докторите, да лекуват по-добре ваксинираните. А и нали наскоро се обсъждаше вариянтът, неваксинираните да си плащат лечението или ще им бъде отказано такова. Да не излезе сега,че умишлено не се лекуват добре неваксинираните, за да ни уплашат и да се опитат за пореден път да ни накарат да се бодем?! Дано да греша.

31

Активист на БСП

преди 2 години

Ето! Само 700 души! При 20%ваксинирани! Казах ви, че ваксините са вредни!!!