110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125 - Аз се храня по веднъц на ден и е по-полезно.

109

Мангъра

преди 2 години

ще ги "оправи" антиваксърите :D

108

Върбан

преди 2 години

Сигурно тези дето играят по свирката на управляващите фашисти - сложи маска, махни маска, карантина, сертификат, дай ***, легни, стани -- те ще да са потомците на Ботев и Левски. Оруел 1984 - на черното се казва бяло

107

До антиваксърите

преди 2 години

Ще ви дойде ли акъла? Или разбирате повече от учените?

106

Върбан

преди 2 години

А тотално всички починали колко са ? А от тях колко са ваксинирани? Колкото повече криете тая информация, толкова по-подозрително става. Като Кунчев дето изкарал най лекото боледуване, само 2 месеца.

105

Анонимен

преди 2 години

славянин, ами така ще бъде следващите 50-60 години. После ще видим. Ти защо се храниш поо 3 пъти на ден. Защо си миеш зъбите. Че и гол в банята влизаш. Живоотът се променя, за доброили зло и хората трябва да реагират адекватно.

104

Анонимен

преди 2 години

До до 114 от славянин "докато се гътнете или мумифицирате!" Интересно, ти мислиш да не се "гътваш" ли? :)))) Първия в историята на човешката цивилизация "негътнал" се!

103

Свидетел

преди 2 години

Работя в болница.През изминалото денонощие при нас няма нито един починал неваксиниран.Откъде я взимат тая статистика....?

102

художника

преди 2 години

А бе хора, слепи ли сте за медицинския Ф***шизъм в БГ? За ужасяващата манипулация, която ви налагат с медиите. Мой познат на химиотерапия с рак на панкреаса му излиза на теста, че има К19, неваксиниран но без оплаквания и го карантинират за 14 дни. Докато изтече карантината, той почина защото не можа да ходи на процедурите. Айде сега нека ми обяснят "специалистите" от какво е починал човека? Убив***т хората с действие, с бездействие и сетне влизат в статистиката с която ви плашат.

101

Върбан

преди 2 години

До 113 "Всеки сам си преценя" - Нагла лъжа. Тероризират ни, изнудват ни,заплашват ни. Сертификата какво е? Но сте много заблудени че някой се интересува от здравето ви. Тия от Давос се интересуват от охолния си живот. И тъй като ресурсите на планетата са на изчерпване, консуматорското общество приключи. Чакат ни концлагери.И за ваксинираните се отнася.Радвай се на деня си - блажен вярващ.

100

славянин

преди 2 години

Тия се уплашиха от високия % умрели набодени, който преди 2 дни стигна почти 14 % и решиха да дадат рязко назад - ще ни баламосват, че вече умрели ваксинирани няма!

99

до 114 от славянин

преди 2 години

%-тите набодени мааалко си ги засилил, но за останалото си прав - така е, ще трябва да се бодете редовно със ''спасителните'' дози минимум два пъти годишно, докато се гътнете или мумифицирате!

98

Анонимен

преди 2 години

Аз на човек, който ползва трагедията на другите за пропаганда, вяра или доверие нямам!

97

преди 2 години

*всичките починали нямат бустър или не са изтекли 14 дни от поставянето.

96

анонимен

преди 2 години

стига с тези умрели бе

95

Анонимен

преди 2 години

За последнисте ТРИ дни в Израел - ДВАМА починали. При това са с 3 милиона повече от нас. Някой нещо?

94

Анонимен

преди 2 години

Вече всеки 3ти българин е напълно ваксиниран. От тези над 65 години - всеки втори. До края на зимата и ние ще стигнем 85%. Проблемът е, че много от първите ваксинирани ще са с намален имунитет, а 3те дози няма да достигат. За да има силно спасяващ ефект тази имунизация трябваще да се прави в стегнат времеви хоризонт: 5-6 месеца. Иначе си губи ефективността.

93

Анонимен

преди 2 години

Всички починали - неваксинирани ! Това направи денят ми . Всеки сам си преценя ......

92

Дарвин

преди 2 години

Колкото повече антивакси - толкова по-малко антивакси. Факт.

91

Анонимен

преди 2 години

Почти 20% от новозаразените са ваксинирани и почти 16% от постъпилите в болница са пак ваксинирани. Липсата на ваксинирани сред починалите не е съществена информация, ще почакаме вторник.Полезността на ваксините е исторически факт. За съжаление случващото се днес унищожи доверието в почтеността и добронамереността на голяма част от лекарите.